Nemam problema s alergijama, ali imao je moj muž jakooo dug0ooo,taj nema na što nije bio alergičan...koristio je hrpu lijekova i kad je konačno došao do toga da mu ništa ne pomaže i prije nego je odlučio posjetiti specijalista, imali smo kure svaki dan:
1. inhalacije kamilicom,mentom i npr. lavandom (znači,sve što umiruje sluznicu nosa), otvore se sinusi pa je i lakše disao. Čajevac može pomoći također ali s njim treba biti oprezan jer nagriza sluznicu, kantarion umiruje i tako...malo proguglajte što trudnice smiju. Smijete i napraviti kapi od korijena bijelog sljeza pa si to kapati svaka 2 sata u nos-on obnavlja sluznicu. Mi smo koristili i one sprejeve tipa aquamaris itd.
2. mi smo probali s onim štapićima koji se pale u ušima, oni voštani- oni isto smiruju sinuse i odčepljuju uši,smanjuju pritisak u ušima i tako...osjećaj paše,umiruje i stvarno odčepi uši
3.za nadražajni kašalj sam mu kuhala poprženi šećer s mlijekom prije spavanja, ali postoje i pastile koje trudnice smiju (septogal).
4. svakih pola sata se treba umivati da se skine masnoća s kože a s njom i pelud i prašina koja se zalijepi.
5. ne zračiti kuću ujutro- tad je najveća konc.peluda
To su tek neki receptići koji doduše ne mogu spriječiti alergiju ali se kombinacijom može olakšati, mi smo probali i preživjeli te najgore mjesece.
Probajte!
Sretno!

Odgovori s citatom
oci, grlo, nos i nespavanje po noci... ne mozes funkcionirati, uopce
?