Stranica 165 od 189 PrviPrvi ... 65115155163164165166167175 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,201 do 8,250 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Sanja79 prvotno napisa Vidi poruku
    Čitam da je veoma bitno šta se i kada jede da bi se postigao max rezultat. A vi kako jedete? Npr. ako ujutro ili uveče vježbate, kad i šta jedete prije i nakon vježbanja.
    Štreberski sakupljam informacije i sutra kupujem patike i počinjem sa vježbanjem. U potpisu: štreberka šopoholičarka (buduća) vježbačica
    Sanja79, opusti se. samo kupi patike i skači

ovo što pitaš, nebitno je za našu razinu i cilj vježbanja. pazi samo da ne kreneš sa punim želucem vježbat jer će ti ili bit teško ili ćeš skupljat sadržaj sa poda. recimo nek prođe nekih sat ili bolje 2 od jela do vježbanja. ovisno kakav je obrok bio.
    ja osobno volim i više, ali ovo mi je minimum

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja se popodne slikala, pred malo sam kupila tene i kao preporođena. Još samo da odskačem svoje za danas, vani malo piri pa će biti gušt.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Optimistična, hoćem vidjet fotkice

Sanja, nastoj klopati pravu hranu, izvorne namirnice; ribu, meso, mlijeko, jaja, povrće, voće, orašaste i sjemenke, a što manje industrijski prerađene hrane. Ako trebaš skidati kile, gledaj da udio ugljikohidrata u hrani bude što manji.

Ja nastojim barem 2 sata napraviti razmak od zadnje klope do vježbanja, a ako sam jela nešto teško onda i duže. Nije ugodno vježbati punog želuca, čini mi se da imam i manje snage, ali nekad ne uspijem drugačije.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

meni stigla moja prečka. i eto je stoji na mjestu. i ja je gledam. naime, trebamo zamijenit šerafe. ovi baš ne drže. al dovoljno drže da djeca mogu visit. i eto bee i ko od šuba napravi pull up, a onda i chin up. petra chin up, sam tak. onda smo im rekli da ne vise više zbog šerafa. al ono. bez frke. ajme, ajme kolko smo mi odrasli zakržljali. aaaaaaaaaaa

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se popodne slikala, pred malo sam kupila tene i kao preporođena. Još samo da odskačem svoje za danas, vani malo piri pa će biti gušt.
    slikice?

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Kavofob bit će fotkice kad budu postojale one POSLJE. Sad imam sliku samo kako mjesim gvalju.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    slikice?
    obećavam za dva mjeseca... zapravo, sama ću se pohvaliti

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

dogovoreno

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jedva čekam

Inesice, zbilja trebamo učiti od svojih klinaca. Gledam svoju curku, ona nikad ne hoda, uvijek svugdje trči... baš se pitam u kojem trenutku se povuku ti crvi iz guzice pa samo počnemo gledati gdje bismo ju zavalili da ništa ne radi

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

prijavak- level 2 od jillian
    sve mi je lakše biti u planku
    sviđa mi se kako tijelo postepeno jača
    ja to ni ne skužim dok ne dođem do dijela koji mi je recimo prethodnih dana bio strašan izazov

i neću se micati još barem jedan tjedan na level 3, dok god ne osjetim da stvarno jesam spremna za višu razinu
    prebrzo sam skočila na level 2 s levela 1 tako da neću ponavljati greške
    mislim da svako može za sebe najbolje vidjeti koliko mu je tijelo spremno za dalje!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Flopice

I u pravu si skroz, idi dalje tek dok ti trenutni level prestane biti izazov. Slušaj svoje tijelo, daj mu da napreduje svojim tempom. Forsiranje može samo izazvati ozljede, a to ti ne treba

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure, bravo za sve pocetke, napretke i sve ostalo...

Ja sam danas imala lijepi trening:

Buy in: 20 side burpees

Pa onda 3 runde 10/50:
    1) back lunge & jump up (jedna runda lijeva, druga runda desna noga)
    2) elevated shoulder press (elevated kolko sam mogla 5-6, pa onda normalne)
    3) side lunge with twist & press
    Posljednje uređivanje od zhang : 30.07.2013. at 22:46

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Side burpee bi bio side plank sa skokom u stranu?

Omg, još jedna stvar koju ne mogu

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Opet ja i moj mob...

Ovaj press je bio sa nekom kamencugom s plaze umjesto utega; isto prvo lijeva pa desna noga
    4) w-push up pa onda push back

I bonus: 10 diamond push ups, 10 dips, 20 chin ups. Za chin ups sam zicala svoje klince da sidju s ljuljacke pa sam u serijama od po 5 radila.

I nakon toga krkacina u rostilju.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Side burpee bi bio side plank sa skokom u stranu?

Omg, još jedna stvar koju ne mogu
    Aha
    I jos push up. Za mene burpee nije burpee ako nema skleka

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pitanje: jel da ovako postam svoje treninge?
    Ne pisem ih inace da ne upilim bezveze, ali je jedna forumasica rekla da je to skroz ok. Pa ako vam je to interesantno, mogu staviti..

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Ne pisem ih inace da ne upilim bezveze, ali je jedna forumasica rekla da je to skroz ok. Pa ako vam je to interesantno, mogu staviti..
    Naravno

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

summer,inesica,kavofob može fotke?
    Živim za dan,sat i minutu kad ću i ja vama postati prije i poslije fotke

Prijavljujem otrčanih 4,2 km u 29 i kusur minuta...mislim da ću najesen kombinirati trčanje i pilates dva puta tjedno.Prije dvije godine sam se u toj kombinaciji super osjećala,sve je bilo zategnuto i utegnuto.
    Kavofob,mislim da si spomenula negdje strije na trbuhu (sad sam pročitala valjda 50 postova u par minuta pa više nisam sigurna) - isti problem, u prvoj trudnoći mi je trbuh brutalno "izmasakriran"strijama, sad u drugoj nisam primijetila nove,ali imam osjećaj da su se samo ove stare još više nekako usjekle...Kako je kod tebe sad stanje s njima,jesu li manje vidljive kad se trbuh utegnuo?
    I da,koristi li koja od vas trkačica aplikaciju RunKeeper? Moje preporuke...ako se netko odluči možemo se pofrendati i motivirati međusobno :D

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam koja je rekla da je ok, al evo i ja potvrđujem da je ok. sam ti postaj.
    eto ja išla probat diamond push up. pa nadodala još malo neki. sad onak uz kavu. pas e time malo ugrijala. pa mi puko film i išla do prečke. ono, probao MM jučer jel nosi teret pa onda može i mene nosit. za probu.
    chin up 2 kom odrađena
    pa koji gutljaj kave odrađen
    pull up 1 kom. jedan na jedvite jade al jesam ga. jedan ali vrijedan. nemam pojima od kud sam snagu izvlačila al pomislila sam da bi baš mogla i tenisice i čarape skinut da budem lakša.

ah, sad sam si sretna. ove pull upe trebam, majkomila, dotjerat da i liče na njih. al ok. polako. mogu, mogu. i nemam blage veze kako bih objasnila kolko sam sad happy. ono. uf
    kad se djeca probude i dućani otvore idem po 8 kom šerafa kakvi trebaju.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

i znam da su se neke smijale na moje objašnjenje zašto ja želim taj pull up. al eto sad imam osjećaj ko da sam si život spasila.
    luda skroz, znam. al eto.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zhang, Sasa, Summer može fotke i meni?
    Čitam vas i čitam i jedva čekam da vam se pridružim, nadam se callaneticsu ili nekom pilatesu(zašto nitko više ne vježba pilates?) za početak.
    Istina je da sam postala ovisnik o kratkom i intenzivnom vježbajnu, u 6w6p sam se savršeno našla bez obzira što mi trbuh nije kritična točka, leđa jesu
    BTW kawofob još uvijek nisam BR cijeli skinula, laptop mi je u klincu i pregrijava se a optimina veza u komi i treba mi cca sat vremena da skinem jedan link, naravno lap krepa ako radi sat vremena u komadu. Ne znam zašto mi se nakon paljenja ne nastavi skidati tamo gdje je stao

Vivach avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Odrađen jutros treći dan 1L RI30
    Neki dan sam sasi rekla kako mi je lagan 1 level... a-ha, glavno da me dobrano zateže stražnja loža iako su mi vježbe doista lagane i bez problema odradim težu varijantu (osim sklekova, naravno)
    I da, jutros sam obukla jednu kosulju koju nisam nosila od prošlog ljeta i vidim da me MM mjerka, a kada sam ga pitala šta je - ispalio ko iz topa da mi košulja stoji ko okorjelom bilderu tek tada sam se išla pogledati u ogledalo i fakat, rukavi mi napeti i zarezali se među bicepse (i malkice tricepse) koji su se pojavili

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

vjezbanje osloboada endofine i serotonine.
    opusta stres, pogotovo u glavi, i mice napetost iz tijela.
    zato se tako dobro osjecamo dok vjezbamo i poslije.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Inesica super si mi, baš se nasmijem kad te čitam, skroz se uživim

Zhang sklek i side burpees, joj ja jedva ove bupije odradim a još i sklek...kak ne krepneš?

Inesica bude opet štanga u lidlu za nekih 6 mj, taman da si pola cura tu kupi i da svi pišemo koliko možemo/ ne možemo napraviti čega
    Ja si nekak mislim da je to lakše napraviti kad si mršaviji, ovolke kile koje ja nosam sa sobom treba i dići

Ali stvarno je istina da možeš odraditi neku kakti jednostavnu i laganu vježbu u težem modu samo ako dodaš više utega i ponavljanja..i namučiš se pošteno.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Jučer sam saznala da jedna djevojka koju znam iz teretane može napraviti 30 zgibova u komadu.
    Ja imam upalu leđnmih od jednog i silnih pokušaja da napravim još koji.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Aries, moj subjektivni dojam je da su strije sada mnogo manje uočljive. Možda i brijem, nisam sigurna jer me ne opterećuju... rodila sam troje djece, moram negdje imati i dokaze

Zadnjih mjesec dana nastojim zadržati težinu (baš mi teško pada obžderavanje kolačima i voćem ), ali na trbuhu vidim baš velike promjene i s tim strijama, a i koža se fino zategnula, počeli su se i pojavljivati mišići, doduše treba pomoć svjetla i sjene da se jasno vide, ali tu su. Baš sam zadovoljna napretkom.

zhang, nastavi pisati svoje treninge, priti pliz (kak da znam što sve ne mogu napraviti ako tebe ne čitam )

Inesica

Vivach, hoćemo vidjeti te bicepse i tricepse

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znaci, jucer 1h brzinskog djira ujutro + 2h brzinskog djira navecer.

Jutros jos nista konkretno, osim setnjica do plaze.
    Planiram odraditi posao do kraja (pauziram uz nesicu i vas), onda zatvoriti prozore, ukljuciti klimu i Shauna.
    Navecer onda jos nesto.
    Nakon oluje u ponedjeljak se bas lakse dise. :uzdah-olaksanja:

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ja već dva tjedna nisam vježbala. Ukočio mi se vrat, i taman kad je počelo prolaziti počela me boliti druga strana
    Imam osjećaj da su mi se već svi mišići opustili (naročito trbuh )
    Još uvijek me boli, ali mislim da ću danas stisnuti zube i probati malo odvježbati. Kupila sam i one tenisice za trčanje iz Lidla, moram isprobati kako je u njima vježbati.

Kavofob, molim te može slika na PP

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Inesice, super su mi ovi tvoji opisi, tovno si mogu predociti.
    Kavofob, LOOOOL
    Posljednje uređivanje od zhang : 31.07.2013. at 13:49

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evey, a da probas malo plivati? Pomoglo bi za ukocene misice i bilo sigurno manje invazivno.

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Bili smo na moru prošli tjedan, malo jesam plivala. Nažalost, baš mi i nije zgodno doći do bazena.
    Probala bih malo ipak odskakati, ali svakako bih preskočila sklekove i sl.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

znam da sam partibrejker ali eto odradih 1 dan 30ds.
    bas me zanima kako cu se sutra ustati

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    znam da sam partibrejker ali eto odradih 1 dan 30ds.
    bas me zanima kako cu se sutra ustati
    a ovaj, morat ću te razočarat, ali to se na ovoj temi ne zove partibrejker. za to dobiš

sutra ćeš se ustat na noge i krenut na 2 dan 30ds

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ja danas nisam ništ konkretno osim muvanja po kući i ispod te prečke pa sam došla do začetaka žuljeva
    moram nešt smislit. inače, meni oni jako lagano iskoče. recimo od metenja dvorišta pa to uredno izbjegavam .
    imam rukavice za bic al mislim da mi to neće pomoć. ono što mi je do sad pomagalo, recimo kod vrtnog alata jesu gumirane rukavice za vrtlarenje. e sad, nisam sigurna želim li to na rukama prilikom vježbanja.

no, idem sad nešt odvalit za što ne trebam zgulit ruke.

da i od girja uredno imam žuljeve. i t rexa. ma svega. šake su mi skroz beskorisne i jadne (slabe). da sad ne budem prosta, kidam

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rukavice za fitness (ne za bajk nego baš za fitness)? meni one jako pomažu

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    rukavice za fitness (ne za bajk nego baš za fitness)? meni one jako pomažu
    a da, vjerujem da bi mogle

al za sad imam rukavice zimske, za bic, za vrt, za wc i milanove za mort mješat al ja bi valjda od tih rukavica žuljeve nabila.
    ak naletim na te za fitness super, ak ne, možda prekrstim neke od ovih u rukavice za fitness. već se zamišljam u onima za wc

no, teško da ću dat više od 30tak kuna za rukavice. ko zna

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a da, vjerujem da bi mogle

al za sad imam rukavice zimske, za bic, za vrt, za wc i milanove za mort mješat al ja bi valjda od tih rukavica žuljeve nabila.
    ak naletim na te za fitness super, ak ne, možda prekrstim neke od ovih u rukavice za fitness. već se zamišljam u onima za wc

no, teško da ću dat više od 30tak kuna za rukavice. ko zna
    Teško je prekrstiti, jer te za fitness imaju pojačanja točno na tim mjestima gdje loviš za šipke i gdje ti se stvaraju žuljevi. Ima ih u intersportu podosta, doduše ne znam koja je cijena, bacim oko kad budem išla.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mm ima nekakve rukavice dok vježba, mogu ga priupitat koliko su koštale.
    Trenutno, dok sam na GO vjezbam cim oči otvorim i operem zube, oko 8. I to mi je super ali ne bih mogla ustajat u 5-6 dok radim.
    Danas su mi bas mišići umorni, jedva se krećem a nisam nista ekstra radila. Još 4 dana 6w6p pa nešto novo. Jel netko probao Killer abs? Dvoumim izmedju toga i focus-a.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

a znam da se ne mogu prekrstiti. bacat ću i ja oko

ja volim killer abs.
    6w6p mi nisu sjeli za razliku od njih. killer abs su mi raznovrsniji bili i zanimljiviji

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja danas nisam ništ konkretno osim muvanja po kući i ispod te prečke pa sam došla do začetaka žuljeva
    moram nešt smislit. inače, meni oni jako lagano iskoče. recimo od metenja dvorišta pa to uredno izbjegavam .
    imam rukavice za bic al mislim da mi to neće pomoć. ono što mi je do sad pomagalo, recimo kod vrtnog alata jesu gumirane rukavice za vrtlarenje. e sad, nisam sigurna želim li to na rukama prilikom vježbanja.

no, idem sad nešt odvalit za što ne trebam zgulit ruke.

da i od girja uredno imam žuljeve. i t rexa. ma svega. šake su mi skroz beskorisne i jadne (slabe). da sad ne budem prosta, kidam
    pomogle bi ti rukavice za teretanu. drugačije su od onih za bic.

stalno kasnim
    Posljednje uređivanje od krumpiric : 31.07.2013. at 17:34

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

aaaaaaaaa i ta sad sa rukavicama za teretanu

ma znam da su drugačije od bic. ne bi bile jedne za teretanu, jedne za bic, jedne za wc.

nemam ih, jbga. sad baš

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

MM je kupio rukavice u hervisu za ... otišla sam ga pitat... omfg za 100 kn (jer mu se nije išlo u intersport). Al nije htio prekinuti niz u vježbanju, a imao je žulj od vesla. Ah.
    Eto, sve ispod 100 kn je dobra cijena :kez:

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ha ha ha, sad se jadan izdao.
    budem pričekala da hervis da nekakav popust na život (imam neku njihovu karticu) ili uskoro ću možda do brežica pa mi je na putu dobova sa nekim outletom. tamo zna bit svačeg. ili bacim oko i na intersport.
    do tad ću debljat kožu
    Posljednje uređivanje od Inesica : 31.07.2013. at 17:55

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

sjeti se mene ako nađeš, ja sam isto tanašne i nježne kože

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Focus mene nije oduševio, mislim, drljam ga i dalje, ali nekako mi nije naj za vježbanje.

Jučer Speedo, danas Lower, bljak, njega ne volim

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kavofob, izdrži do bete, škicnula ja malo vježbe a kad tamo, u cardiju su svi obučeni, a ostala 4 programa muški goli do pasa, a u 2 i Shaun

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    kavofob, izdrži do bete, škicnula ja malo vježbe a kad tamo, u cardiju su svi obučeni, a ostala 4 programa muški goli do pasa, a u 2 i Shaun

nagovorila si me

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo da se pohvalim, juče sam završila 4. nedelju Insanity-ja. Morala sam da produžim za dva dana. Jednostavno mi je previše 6 dana vežbanja 1 dan odmora. Osećala sam da su mi mišići konstantno umorni. Sad mi sledi recovery week, a u drugom mesecu ću biti pametnija pa ću raditi 2 dana vežbe, pa dan odmora.
    Rezultati su vidljivi i merljivi.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Inesica - Kako da jedna jaka žena poput tebe nema bandaže u svojoj opremi?
    Posljednje uređivanje od palčica : 31.07.2013. at 21:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •