Pokazuje rezultate 1 do 50 od 144

Tema: trst

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sorciere, samo ti odi u trst - kako akže Peterlin, to nije samo shopping nego i lijepi izlet, koji može uključiti i šetnju i kavu i dobar ručak. A vjerujem da ćeš čižme naći. Ovo što je uvezeno od nas, nije bog zna što, iako se može i u zagrebu naletiti, ali stvarno samo naletiti na nešto dobro, po razumnoj cijeni.
    Pogotovo te čizme uskih sadra, ravne pete. Čak i u tom suženom izboru u aoutletu sam ih vidjela, ali su meni bile preuske.

Ako ne nađeš, uživaj u prekrasnom gradu. Mene je neki dan MM iznenadio rekavši cda bi mogli malo na izlet u Trst- inače sam ja ta koja bi tam stalno išla. Već sam mislila žicati koju frendicu da ide samnom busom na izlet.

Nitko ne zna napraviti cipelu kao talijan - moj tata je bio inžinjer kožarstva, i to mi je stalno govorio. Za ove robusne cipele koje su na nekim linkovima na ovoj temi iz aviona se vidi da ih nije napravio talijan. I kolikog osobno voljlim dizajn Camper cipele - i na njoj se vidi da nije talijanska.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Nitko ne zna napraviti cipelu kao talijan - moj tata je bio inžinjer kožarstva, i to mi je stalno govorio. Za ove robusne cipele koje su na nekim linkovima na ovoj temi iz aviona se vidi da ih nije napravio talijan. I kolikog osobno voljlim dizajn Camper cipele - i na njoj se vidi da nije talijanska.
    Sto znaci robusne? Camper i npr. El naturalista generalno imaju modele za siru nogu,postoje ljudi koji ne mogu uvuci nogu u uske cipele (netko je gore spomenuo balkansko stopalo ) ali to ne znaci da nisu kvalitetne,dapace!
    MM odusevljen sa El naturalista cipelama jer mu konacno noga ne izgleda ko lopata u br 47!

Ja mogu svoje stopalo i glezanj uvuci i u najuze modele,ali eto,potrefilo mi se da su mi 3x cizama koje sam najduze iznosila (mekana kvalitetna koza,dobro sivanje itd) bile ili iz Portugala ili Spanjolske....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •