Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: sto cete kupiti vasoj maloj velikoj djeci za BiNG?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I ja razmisljam o tome.
    Najlakse mi je kupiti maloj,6 god.Ona pak sve hoce i samo vice Ja bi to, Ja bi to,.... Pa onda samo pazim na koje stvari se Ja bi to najvise ponavlja i to uzmem. g
    Mali ima tooonu igracaka i uglavnom se sa nicim ne igra.Voli FP sveznalice, ali ih sve ima, pa tu nemam vise sta.
    E,problem su mi veliki decki. I prosle godine sa razbijala glavu sta da im kupim, ali ove godine zbilja nemam ideja.Prerasli su igracke, tu i tamo se igraju sa drustvenim igrama,ali i njih imaju cijelo brdo. Najgore je sto ni oni sami ne znaju sto bi i kad ih pitas kazuMauzmi neku sitnicu. :/
    A opet se veseleko mala djeca kad vide poklone pod borom i jednakim zarom ko i mali trgaju papire i otvaraju.PA ne mogu im onda uzeti privjesak za kljuceve.
    STA vi uzimate velikim deckima? Ono 11-17 godina?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja razmisljam o tome.
    Najlakse mi je kupiti maloj,6 god.Ona pak sve hoce i samo vice Ja bi to, Ja bi to,.... Pa onda samo pazim na koje stvari se Ja bi to najvise ponavlja i to uzmem. g
    Mali ima tooonu igracaka i uglavnom se sa nicim ne igra.Voli FP sveznalice, ali ih sve ima, pa tu nemam vise sta.
    E,problem su mi veliki decki. I prosle godine sa razbijala glavu sta da im kupim, ali ove godine zbilja nemam ideja.Prerasli su igracke, tu i tamo se igraju sa drustvenim igrama,ali i njih imaju cijelo brdo. Najgore je sto ni oni sami ne znaju sto bi i kad ih pitas kazuMauzmi neku sitnicu. :/
    A opet se veseleko mala djeca kad vide poklone pod borom i jednakim zarom ko i mali trgaju papire i otvaraju.PA ne mogu im onda uzeti privjesak za kljuceve.
    Moj stariji je rekao da želi FA kozmetiku 2 gela za tuširanje + 1 deo (onaj paket s toaletnom torbicom - sviđa mu se i treba mu torbica, a gel i deo ionako troši). Ženski komplet košta oko 40 kn, mislim da je i muška isto toliko.

Mlađem bih mogla to isto u drugoj boji/mirisu.

Da se njih pita, oni bi najnajradije opet neki "gadget" od tehnike, ali brate mili, plivaju u tome - nema smisla, a i čini mi se da nekako to ne cijene kao što bi čovjek očekivao (problem generacije). I mi smo ispucali već sve ideje.

Lani su dobili šilterice zimske, jer su već preveliki za bebaste vunene kape. Dobra ideja su i rukavice, neke fora čarape i slično. Odustala sam od težnji prema nekoj originalnosti. Mlađi mi treba termo hlače, stariji visoke cipele i to će biti dio poklona. Ako pod bor dobiju neki pribor za pisanje koji ionako uvijek treba - opet dobro.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Lani su dobili šilterice zimske, jer su već preveliki za bebaste vunene kape. Dobra ideja su i rukavice, neke fora čarape i slično. Odustala sam od težnji prema nekoj originalnosti. Mlađi mi treba termo hlače, stariji visoke cipele i to će biti dio poklona. Ako pod bor dobiju neki pribor za pisanje koji ionako uvijek treba - opet dobro.
    Gdje si nabavila zimske šilterice? Moj neće nositi kape s "coflekom", a treba mu nešto što dobro pokriva uha (slaba točka zimi).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje si nabavila zimske šilterice? Moj neće nositi kape s "coflekom", a treba mu nešto što dobro pokriva uha (slaba točka zimi).
    Mlađem sam kupila neku dječju od smeđeg štofa u Mercatoru (Vukovarska) na sniženju, sve me sram koliko je malo koštala.

Starijem sam kupila od filca, najmanju mušku veličinu na Cvjetnom placu.

Ali ove kape ne pokrivaju uha, za takve (za veliku zimu) se do sada uvijek pobrinula baka i naštrikala.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 05.11.2013. at 12:36

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moje nisu dečki, ali su izabrale i dobile uranjeno jedna Convers ruksak i starke a druga convers ruksak (starke je dobila nedavno pa zato samo ruksak).
    Pod bor bude neka sitnica, razmišljam o setu za manikuru ili rotacijskoj četki ali četka bi bila zajednički poklon.
    Klinjo od 6 bu dobio legaće.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I ja razmisljam o tome.
    Ja planiram mome (12 god) kupiti sat rucni, jer mu je ovaj kojeg ima vec godinama (od 1. razreda) sav izlizan, remen samo sto ne pukne, a stalno ga nosi. Za vecu djecu (necake, kumice) uglavnom kupim prakticne poklone, a opet da nisu carape... npr novcanik, ruksak, nesto za komp (slusalice, kamera, vanjski disk). Ako mi bas nista ne padne napamet, onda poklon bon u nekom njima ok ducanu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •