Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Da se nadovezem na klopi, niti je ukusno niti je obilno, ali tih par dana u bolnici ja sam bila peroždero, potreba za hranom je nadmasila sve.
    Sto se apartmana tice sigurno ima svojih prednosti ali moram priznat da je super kad nisi solo. Ja sam imala grdi porod pa sam bila dosta slaba tako da mi je bilo super sto sam imala drustvo.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala vam cure

Citiraj bubumam prvotno napisa Vidi poruku
    Sto se apartmana tice sigurno ima svojih prednosti ali moram priznat da je super kad nisi solo. Ja sam imala grdi porod pa sam bila dosta slaba tako da mi je bilo super sto sam imala drustvo.
    svjesna sam da je bolje kad nisi solo. na tečaju smo obišli rodilište i vidjeli sobe. e sad, kad bi znala da će me dopasti novi dio rodilišta, odnosno soba u kojoj sam s još jednom ženom i imamo kupatilo koje dijelimo sa sobom pokraj, onda nebi rezervirala apartman, ali nebi baš htjela u sobe gdje su po tri i zajedničko kupatilo sa svima (ježim se od riječi frendica koje vele da žene idu u kupatilo puštit i da uvijek po dimu smrdi), pa mi se ovo čini kao sigurnija opcija. a ako je apartman zauzet.... onda kak me stave preživjet ću tri dana.
    čula sam da nije neka navala za apartman tak da vjerujem da će me dočekati. cijena nije velika 370kn po danu, pa ako ništa drugo tuširat ću se kad mi dragi dođe u posjetu, on nek čuva bebu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •