Pokazuje rezultate 1 do 50 od 372

Tema: Što čitaju i što biste vi htjeli :D da čitaju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na prvu samo kratko.
    Najbolji ikad Anubisova vrata u izdanju Algoritma (ne ono neko staro izdanje), od istog autora sam pročitala i Kad istekne tamno, dobar roman, ali prijevod nije neki, u odnosu na Anubisova vrata loše.
    Johnatan Strange i gospodin Norell, posljednji engleski čarobnjaci, hrpetina mitologije, a ko da je Tolstoj pisao. Meni je žao što si ne mogu obrisat knjige iz mozga, pa da svaki put iznova uživam.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Na prvu samo kratko.
    Najbolji ikad Anubisova vrata u izdanju Algoritma (ne ono neko staro izdanje), od istog autora sam pročitala i Kad istekne tamno, dobar roman, ali prijevod nije neki, u odnosu na Anubisova vrata loše.
    Johnatan Strange i gospodin Norell, posljednji engleski čarobnjaci, hrpetina mitologije, a ko da je Tolstoj pisao. Meni je žao što si ne mogu obrisat knjige iz mozga, pa da svaki put iznova uživam.
    I ja volim SF... Od starih Ursulu Le Guin, a od onoga što mi je nedavno došlo pod ruku (dok sam ležala u bolnici, a djeca su mi posuđivala knjige): Cassandra Clare - Grad od kostiju, Grad od pepela, Grad od stakla - to je baš SF za ovu dob.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •