ja mislm da nisu!
o jesu. to uopće nisu pokloni. poklon je nešto što ne dobiju svaki dan. najbolje da ima zapakiramo i pastu za zube uz gaće i čarape
disclaimer stavljam samo na štrample koje je mala doibila jer joj trebaju za klizanje (imaju flis s unutarnje strane) :D al uz "pravi" poklon
A ne znam, moja je kod Isusa baš poželjela 2-3 para štrampla i koju suknjicu, a obradovala bi se bome i štosnim gaćama. Bit će mama nije modni mačak pa dijete pati.
i moja se razveseli. al bome joj to nije prvo na pameti :D razveseli se tome i na neki običan dan, jer ruku na srce, obući ih moramo![]()
Pa ovisi o djetetu, mog dečka (3) vesele gaće na Angry Birds, a cura (9) za odjeću nema ni 1% interesa.
Mekan poklon je kod mojih pride uz igracku![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 23.12.2013. at 12:54
jednom sam baku nagovorila da B za rodjendan kupi nesto doljnjeg vesa jer mu je bas trebalo a dobio je vec hrpu igracaka. Veli baka - nikad vise!!! kad je vidjela njegov pogled kad je otvorio poklon![]()
Pitam i tu:
HITNO mi treba neka platnena torbica, ne mala, npr. A4, da se na nju mogu stavljati bedzevi? Naravno da mi treba za Bozic, i to negdje centar- zapad Zg
šuti, možda je susjeda zaboravila da joj ga je namjenila
(kad ga je najavila za nikolu išli su kod veterinara koji je rekao da mali mora biti još uz mater)
kaj, još nemate zamorca, ti nemajko. Uzmi macu![]()
Možda susjeda i zaboravi, ali V sigurno neće?
Moja curka je takve stvari sposobna spominjati 37 tisuća puta na dan...Zato i je pesek došao puno ranije od planiranog, jednostavno nisam mogla više slušati da joj prva i zadnja rečenica svakog dana bude (a ostatak od 36998x tijekom dana) bude: Joj, kad ću ja već jednom dobiti peseka....
V ne zna za to
I?
Je li i danas svaki dan: mama tako sam sretna sto imam peseka?
pa i je...mislila sam da će entuzijazam splasnuti, sad je već 2mj kod nas, no sve se više vezala uz njega. Sad je nije bilo 3 dana doma, koje je to bilo veselje kad je došla, mali je lajao i skakao u zrak valjda pola sata! I ona skužimo, kasnije ona krene u hodnik, a on počne lajati - valjda je mislio da će opet otići!
Naša je isto jako sretna radi psa, često govori da ne može vjerovati da imamo psa.
JAko se puno sa njim igra, i "radi" tj. pokušava peseka učiti trikove.
No, treba joj i mira, pa se zatvori u svoju sobu i igra, zabranili smo joj razvlačenje sitnih igračaka posvuda radi peseka, pa se drži svoje sobe, što je veliki profit i za nas jer nam je stan neizrecivo uredniji.
Lea je kupila peseku poklon za Božić - plišanog soba + napravila joj je krasnu čestitku.
Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 29.12.2013. at 21:50
kad ti V nađe prije vremena slike koje si pokačila posvuda bit će vraga
sad ga je gazdarica vidjela
a MM je rekao "ja sam htio psa, a dobio štakora"![]()
maknula sam s otvorenog
imaš pp
bili u pet shopu, kupili beštiji ono što joj treba
slatko je to, ali nije pas
istina posrao se po meni
popišao po Vanji, to bi mogli i od psa očekivati, tako da se ne možemo žaliti
Moja je za Božić dobila pod bor pidžamu iz Benettona te gaćice i grudnjak sa slikom one curice bez usta (ne znam kak se zove)
Jako voli tu curicu i ima bilježnice s njom, a pidžame i veš je prije gledala u izlogu Benettona pa mi se učinilo zgodnim da joj to sad uzmem.
Uz to sam joj uzela Lego set kamion- labudica sa nekim bagerom i šalicu za kakao s njenim imenom.
Bila je jako zadovoljna.
Za Sv.Nikolu je dobila šarenu kapu i rukavice, a to je i naručila.
Za Novu godinu ne poklanjamo si ništa.
Cure, da li znate da zamorci jako kratko žive?
To bi mogao biti problem. Taman ga zavoliš, a on ode u vječna lovišta.
I pas se sigurno ne bi popišao ili pokakako po nekome tko ga nosi. Bar naš nije nikada. Isto kao što nije nikada piškio tamo gdje spava.
U transporteru isto. Jako pazi na to da mu je čisto tamo gdje obitava.
Je, ta curica se i mojima sviđa, a meni je grozna... Baš zato kaj nema usta.
Moje su dobile setove za manikuru iz Kozma (zahvaljujući pomoći forumašice) Rowentin uvijač za kosu,(to je zjedničko) i svaka po dva poklon seta kozmetike (gel za tuširanje, dezić,šampon, regenerator) ali i to kombinirano troše.
Klinac je dobio Lego Chimu i od nas i od djedova i baka, tako da ima ukupno 4 nova seta.
ja sam došla reći kako sam kćeri za Božić kupila maskicu za mobitel
pjevala je od sreće i sada noću skida tog pingvina s mobitela i spava s njime... toliko joj se sviđa
https://admin.all4cellular.com/media...-back-view.jpg
https://www.google.hr/search?q=santo...w=1366&bih=596
evo je. kako se ovo ime izgovara? Gorjuss Zna li tko?
Posljednje uređivanje od Tanči : 30.12.2013. at 16:38
imaš i našu dizajnericu koja vrlo slično radi
http://www.davidasdolls.com/gallery.html