Citiraj mojatika prvotno napisa Vidi poruku
baš mi je žao da si prošla i ti tu strahotu( koja katastrofa!!! i moje je iskustvo iz 2013. - prosinac ista priča, gelovi, injekcije, muka...Vinogradska u mom slučaju, ti?
i mogla si obaviti inducirani neovisno o nedosatku kromosomske greške? odobrila ti Komisija, u kojoj bolnici? Amnio sam radila kod Kosa, sve pohvale! Nemam šta uopće razmišljati za iduću trudnoću, stvarno se nadam se da će je biti i da će biti sretna i sa sretnim završetkom i zdravom i živom bebicom!
Sv.Duh, odobrili bez ikakvih problema jer je maleni bio u teskom stanju, jetra mu je zauzela cijelu trbusnu, nogice su zaostajale...uh kada sam ga vidjela sve mi je bilo jasno, jedino mu lice pamtim savrseno kakvo je i bilo.Phd nalaz je pokazao svasta, od krvarenja u mozdane komore do deformacija organa...i nije pruzio neku utjehu.Odobrili bi oni meni ranije da ja nisam zeljela cekati,kao da je svima bilo sve jasno,osim nama ali dobro,Bilo je sto je bilo.Nisam nikada ni u snu pomislila da bih mogla prezivjeti tako nesto ali evo me, jača nego ikada,idem dalje.Kaj se cvs-a tice. Pretraga se obavlja u 12tt, ranije nego amnio i meni osobno ubod igle nije bio strasan koliko cupanje posteljice, to je osjecaj koji ne bih rado ponovila. Beba je jaca u 16tt, pretraga je manje invanzivna, radi se samo o ubodu iglom.Presudno u odluci jest i sto su meni doktori naveli je:cvs se radi ranije, fetus je manji, lakse je za izvest inducirani, ali kako god da okrenes iza 14tt nemres nikaj drugo vec inducirani.Kao sto sam spomenula, to govorim sada kada nisam trudna jos, tko zna sto cu misliti ako ce indikacije zahtjevati odredenu pretragu.