Meni 16 dc, jucer lh negativna. Danas nisam mi radila.jer.ocito nema smisla. Ili? Da li poslje keksa mogu napravit lh ? Mislim jel to mjenja rez?
Meni 16 dc, jucer lh negativna. Danas nisam mi radila.jer.ocito nema smisla. Ili? Da li poslje keksa mogu napravit lh ? Mislim jel to mjenja rez?
Netko je pitao za moj spoting!!
događalo se da traje od 21dc do 29 dc..
a nekada me prevari pa se pojavi 28 dc i za dva tri dana dođe m..
Naravno da se ja ponadam i pišnem svaki puta po koji testić , kao i ovaj ciklus!!
sutra će vjerojatno doći !!![]()
good morning to you all!
baš divan ponedjeljak ujutro, jel da ? (ovo govorim cinično...)
ali veseli me što je danas već 21 DC..bližim se testiću.....
lista za 28.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~ 22 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro!
Kava je kuhana, uživajte!
Jutro, cure!
Tigrić, upravo tako. Nakon godišnjeg, eto mene. Lijep ponedjeljak.Evo jedan citat povodom toga: "Danas je ono sutra za koje sam jučer bio zabrinut." Goethe (odlična misao) I još nešto. Citirat ću Bibliju. "Dosta je danu zla njegova. Neka se sutra pobrine za sebe." (neka vas ovo drži kad više nemate snage za izdržati dan...)
Techna, dobrodošla u ljubičice!
HK i Kudri,Žalostim se zajedno s vama...
Žužy, tvoj graf mi ide na živce... tako je bio lijep i gle ovaj pad!Žao mi je, draga...
Mene lagano boli trbuh, ali lagano...S vrkutom pravim pauzu.
Pozdrav cure! Cini mi se da od ovog mjeseca isto nista. Imam opaki pms, cak mi je zlo. JOs samo par dana da gospodja procuri, pa sam na pocetku...![]()
Jutro cure
Prezivjela noc, pomogao sirup od sljeza, buckuris dumbira, kapi i mineralna koju sam gutala po noci.Kasalj je prestao, sada jos samo nos i sinusi zastopani.Jeeeeej
Cure![]()
kriszg, sjetila sam se jednog univerzalnog lijeka nasih baka pri zastopanom nosu i bolnom grlu: govedja juhica sa kostima, kuhana satima na laganoj vatrici...to moze izlijeciti i dusu, kako onda ne nos i grlo...![]()
Posljednje uređivanje od Yummy_mummy : 28.04.2014. at 09:17
Esperansa, čestitam ti i na tvom odbrojavanju
Uživaj!
Stork,
Hvala ti Srećo, nakon prošlog ultra kratkog ciklusa i sam dolazak u ljubičice mi je premija.
eh, sreco, tko bi rekao da je napraviti dijete takva filozofija? Tko zna, mozda nakon jednog ludog pms-a uslijedi jedno superjajasce, pa i mi ostanemo trudne...
Potpisujem yummy...tako je meni bilo, u prvom mj. najludi pms ikada u drugom nista od pms-a ali sve od T
dobro jutro curke!
srećice na žalost ja te više ne slijedimmolim te piši danas 2dc
jedva sam dočekala da dođem u ljubičice i tres, idemo iz početka...
A ja ne znam kaj je meni, nemam pms jer mislim da je prerano a sva sam prepuna emocija....mozda imam pred pms! Hahahaha
kadulja..sorić..
krisZg..i ja isto bolujem..., sad mi se samo cijedi iz nosa u grlo a nemogu to iskašljati..imam osjećaj da će me ugušiti...grozno...
Inhaliraj a od popodneva sirup od sljeza da mozes spat,meni je pomoglo
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
MAMI,tnx for coffy!
Tužnicama zagrljaj a ljubičicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Srećo,eto tebi za dušu,temp. mi je danas opet up![]()
A si vidla...
Hahahaha,a pojma nemam,sve je isto...a ne vjerujem da mi je jučer bila implantacija![]()
U 1mj.bila sam placljiva na svaku sitnicu,imala brdo simp.zile po grudima,promjena mirisa,najgori pms ikada.u 2mj nista od toga a tada sam i ostala trudna
Da,to sam bila ja...totalna flegma,sve znas a neces si priznati
techna ,mislim da je 13 dpo ipak malo prekasno za implantaciju.
Ne uzimam aspirin ili nešto slično,ako na to misliš...iinače sam napravila testove na trombofiliju i imam jednu laganu mutaciju ali par dr se složilo da terapija nije potrebna.
Štoviše,Estrofem kojeg uzimam zgušnjava krv,pa me ginička upozorila da pijem puno vode dok ga uzimam.
Žužy, ova lutealna faza ti je duga... Zbog lijekova?
Ja bih da si trudna!
Inače, čitala sam na nekom forumu da je cura onda kad je ostala T. imala šesterostruki PMS... HIhihih!
Je,pred 3 dana bi u "normalnim" okolnostima dobila mengu.
Nisam nikad bila u ovoj situaciji pa iskreno,ni neznam kad mi sad treba dojti....inače mi dojde ko urica,15. dpo. A ak računam sad nakon oplodnje vračenog embrija-to bu sutra.
A jučer me i sise počele boleti...da poludiš.
žužy jesi ponavljala testic? znas da uvijek postoje izuzetci od pravila...
Ma znam,ja prva naglašavam da pravila nema..
Neg.
A ne vjerujem da sam baš tolki izuzetak.
Posljednje uređivanje od žužy : 28.04.2014. at 11:18
Cure jel boja mokrace ima veze sa dc? Mislim dok m ne traje.
Rekla bi da nema....samo sa hranom,pićem i eventualnom upalom.
Nek me neko ispravi.
Uh, prihvacam sve osim upale.
A primjetila si da je drukčija nego inače?
Kad sam imala upalu bubrega,bila mi je crvena od krvi.Al to i boli tak da bi znala da se radi o upali.
Isto tak mi je bila lijepa ljubičasto crvena dok sam žlepala sokić od cikle u prošlom postupku![]()
E znate što pijem od subote? Od DM-a Mama A-Z vitamine. Piše de je za trudnice, dojilje i trudilice (ovaj zadnji termin je moj)![]()
ola curke, već dva put se pokušavam spojit i popit kavicu, al me stalno prekidaju
Nivesa moguće da ti je od neke hrane, probaj popiti malo više tekućine, trebala bi ti se onda boja normalizirat, ako ne pravac na kontrolu mokraće
Srećo to smo dragi i ja pili dva ciklusa (ne može škodit) , sad smo trenutno na onim pastilama cink i vitamin C
Žužy ma di se ta tvoja tempica srozala![]()
Ovčica, muža nalijevam s upravo time, cinkom i vitaminom C, zajedno u tableti, ali sam vidjela da postoje pastile.
Koke, evo dobro prošla kiretaža - 1 blighted, 1 missed. Sve gotovo za 10', za sat i pol sam se sama otpeljala doma
Kaže da mi je cervix ožiljkast, a maternica zgleda malo zmučeno od svega kaj je prošla, iako je dobro kaj skoro niš nisam krvarila. Bar 3 mj. pauze...
ola curke...
kao prvo čestitam jos jednom na novom odbrojavanju esperanzi!!!!!!!!!!!!!!
stork-žao mi je...žao jako.....ali ne daj se!!!!!!!!!!jake smo mi....i ponovo nakon malo odmora u akciju!!!!!!!!!!!
žužy..tvoja temp je malo dole-pa gore...sviđa mi se ova gornja kombinacija
a ostalim curkama....brzo izliječite te upale,prehlade....a vibramo za nove plusiće naravno!!!!!!!!
...ja eto još danas na mini velnesu...a sutra ispit u zg...učim ,naučila sam i proći ću!!!!!!!!!!!!
...i već treći dan u turbo akciji(nekad i duploj..mislim...zlu ne trebalo...nije problem...soba je ko kupleraj,hahaha)....jajnici me danas rasturaju...ovulacija bi po nekim proračunima trebala bit u srijedu..njen vrhunac...
....idem sad napadat mog muškarca...dok još hoće...i može...
bye bye...i eto jednapopodnevna za sve vas!!!!!!!!!
žužy ~~~~~~~~~~~~~ za konačno potvrdni odgovor na tvoje pitanje iz potpisa![]()
stork, nadam se da ces cetvrti put ostati trudna u rekordnom roku i da ce sve proci "skolski!
o vitaminu A : http://www.nutraingredients.com/Regu...in-supplements
Stork drago mi je da je sve ok.
Sreco, mislim da smo negdje vec pisali o tim prenatal vitaminima...nema ti to puno svrhe piti jer ne trosis tu kolicinu, mozda samo mjesec dana ne vise od toga jer se neki vitamini taloze i mozes vise stete nego koristi napraviti.
I mene pere neki ludi Pms. Danas sam dosla doma od doktora(isla sam si provjerit vene na lijevoj nozi jer me rastura) i plakala ko kisna godina jer sam mislila da ce mi napraviti pravi pregled s uzv a on me samo'vizualno' pregledao i reko nis posebno..A ja luda ko siba.. Ne znam kak sam se uopce dovezla doma. Naravno MM je dobio jezikovu juhu jer je on nasao 'specijalistu' preko neta.
. I sad sam opet na pocetku. S bolovima u nozi a jos uvijek placljiva..
![]()