:D Hvala!
Objavili su!
A sad visinske pripreme do petka...
moram si nekak isplanirati da provedem petak u Gradskoj, pa da vidim tko to vraća knjige nakon x godina![]()
a ja se nadam da neće biti gužve![]()
ono: uletim - izletim, nitko me ne prepozna
dobro da nisam napisala u koju knjižnicu moram ići![]()
već se vidim preko naslovnice nekog knjižničkog newslettera
sad u petak jel?
jel vrijedi za sve gradske knjižice...da me ne iznenadi..![]()
Izgleda da vrijedi. Za sve knjižnice koje su u sustavu KGZ-a, imaš na webu popis koje su to.
ne treba mi popis,znam da moja je...al dobro je imat popis,ak tete ne znaju da je to taj dan...![]()
Ja ću poludit, upravo sam danas pljunula 37,5 Kn za zakasninu, mogla mi je teta knjižničarka reći da kad već toliko kasnim da nek se strpim još ta tri dana
.
Ma sve nisam mogla vjerovati kad mi je rekla koliko kasnim, mislila sam uvrh glave tjedan dana, baš sam bila u šoku, kao da sam bila zamrznuta u vremenu a vrijeme kraj mene projurilo da nisam bila ni svjesna. A onda sam se sjetila da mi je mali u zadnjih mjesec dana tri puta imao viroze s visokim temperaturama, prvo dišni putevi, pa crijeva, pa opet dišni... I tako mi je u skidanju temperature, pranju guze i hodočašćenju na zaraznu i kod pedijatra prošlo mjesec dana a da to nisam ni skužila.
Što je najboilje, knjige sam mogla 'produžiti' i telefonski ali eto... Zadnje vrijeme maltene žmičem i racionalno trošim (ili se bar trudim) svaku kunu, i sad se samo žderem što sam bacila tih 37,5 Kn.
Ne znam jel netko to već napisao al meni mozak još uvijek funkcionira na 4 tjedna, a ne ova 3 koliko je sad rok u Gradskim knjižnicama. I redovno kasnim. I plaćam![]()
Obavljeno!
Nitko me nije vidio.![]()
Nego što da ću se pohvalit, nije mala stvar tako se zblamirati i još biti sretan zbog toga.Joe prvotno napisa
![]()
a Rijekaaa??? Rijeka??? jel samo MM i ja dugujemo knjige u Rijeci?![]()
Pa što nije Sun napisala još na početku topica da se cijeli mjesec (studenithalia prvotno napisa
) u Rijeci moglo vraćati građu bez zakasnine?
dopustite da opsujem. zaboravila sam. sad psujem. jako.Imga prvotno napisa
![]()
suosjećam
ako mi knjižnički specijalci ne provale u kuću i odnesu sve knjige
to je MM-u najgora noćna mora. i još da će nam na plaću sjest...
Joj, misliš da su toliko striktni?
(da bi vam slali nekakve tužbe)
moglo bi se i to početi događati...thalia prvotno napisa
...kad bi više od pola knjižnog fonda u nekoj knjižnici bilo tak "posuđeno"![]()
bez brige, imaju knjžničari i previše posla da bi se natezali po sudovima ili išli po kućama
menij e isto jakooo neugodno.Bas se osjecas kao neki kriminalac![]()
![]()
![]()
ajde, ajde
jest neugodno (jako), ali obavi se
malo mi je lakše bilo podnijeti sramotu jer sam im odnijela sve slikovnice koje je L. prerastao
ja sam cula i za takve slucajeveJuroslav prvotno napisa
![]()
da nisi ti ova teta koju spominju u tekstu?Imga prvotno napisa
![]()
:shock:
aaa, umrla sam skoro od straha da stvarno nisam izašla u novinama
nisam ja, majkemi
Ajme!Maja prvotno napisa
Pa sad opet kasnim![]()
Imga![]()
Jel zna netko kad je Dan knjižnica grada Zagreba slijedeći??![]()
MM sam rekla da vrati knjige dok sam bila u bolnici na čuvanju trudnoće i prije par dana sam ih našla u vrećici u ormaru :shock: . Od tada je prošlo ihihihiiiii mjeseci, pa da ne bi cijelu porodiljnu naknadu morala dat za zaksninu...
prati ovu stranicu, obično stave obavijest
Knjižnice grada Zagreba
Javili na Zagrebačkoj panorami - knjige koje niste vratili na vrijeme možete vratiti besplatno od sutra do subote!
a jel ko zna za rijeku![]()
za ovu godinu?
na stranicama GKR ne vidim.
'bem ti miffy.
puta 4.
ako imam knjige iz bibliobusa da li ih mogu vratiti samo tamo ili u bilo koju knjižnicu u Zg...sramota me![]()
ne kužim..pa i ja sam čula da je od danas do 15.11 besplatno
jel ima još tko je vratio "prašnjave" knjige danas????
evo ovdje se može vidjeti (jučerašnja Zg panorama) http://multimedija.hrt.hr/?id=3
Ljudi, žao mi je
informacija nije točna.
Odnosno, odnosi se na neku drugu knjižnicu u Zagrebačkoj županiji.
MM bio, sredio zakasninu.
kako na drugu, pa rekli su u knjižnicama grada Zagreba..jesu?
Nisu, pogrešna informacija.
Gđa. Sviben iz KGZ-a tvrdi da Uprava još nije odlučila hoće li ove godine biti povrata knjiga bez plaćanja zakasnine, čak misli da su velike šanse da ne bude, kao ni prošle godine. Eto, to je podatak iz prve ruke, ja kontaktirala.
Posljednje uređivanje od @n@ : 11.11.2010. at 11:13
Recesija posvuda
Zna li netko što su knjižnice odlučile za ovu godinu?
Citiram obavijest s www.kgz.hr:
"Knjižnice grada Zagreba pozivaju sve svoje članove da na vrijeme vraćaju posuđenu građu uz napomenu da ove godine neće opraštati zakasninu."
A ove godine?!
Nase su putovale na more i tamo ostale, pa se i skupila zakasnina.