Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: Nestao naš plišani pingvin u Rijeci

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno Nestao naš plišani pingvin u Rijeci

Oprostite što Vam se obraćam ovim putem, ali obzirom da je na ovom forumu puno roditelja iz Rijeke, registrirao sam se kako biste mi pomogli u pronalasku nestalog plišanca mog sina danas, 21.07. u 17.35 u Cinestaru u Rijeci. Plišani pingvin mu je izuzetno važan, to je zaista dio obitelji, neutješan je, molim ako ga je itko od vas pronašao da mi se javi na mail biti će bogato nagrađen. Zahvaljujem od srca.
    Posljednje uređivanje od sirius : 06.08.2014. at 19:28

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Suosjećam...I mi imamo plišane članove obitelji.

Da li je dostupna slika pingvina, pa da možemo pomoći i mi izvan Rijeke. Možda netko ima istog ili zna gdje bi se moglo nabaviti takvog.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A joooj! Suosjećam s vama. Mi smo jednom obljepili sve trgovine ručno izrađenim plakatićem u mjestašcu gdje nam je nestao plišanac i javio nam se pronalazać. Za nagradu je dobio drugog plišanca. Sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Zahvaljujem moderatorima što su nam dopustili da pokušamo ovim putem vratiti pingvina. Sin ima 9 godina, pingvin je sa nama od njegove 2. godine, proputovao je svijet sa nama, znate od onih stvari koje imaju dušu…Čak je i nas skoro ubijedio da je taj pingvin živ. Čvrsto vjeruje da će se ovom Internet akcijom pingvin vratiti kući, molim da nam pomognete u tome, jer kaže sin, bit će tužan do kraja života. Ako treba, mogu ostaviti i broj mobitela.
    Pogledao sam noćas po netu, takvog pingvina nema nigdje, ali probat ću objaviti sliku, ali to će biti (ako uopće uspjemo) krajnija solucija, jer bi zaista volili vratiti TOG pingvina.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

I mi upravo oblijepljujemo Rijeku plakatima...

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nadam se da ćete ga pronaći

mi smo prošle godine isto imali potragu za plišancima, ali imali smo sreću da spremačice nisu bacile, nego pospremile nakon našeg odlaska, a igrom slučaja moj bratić je još ljetovao u istom mjestu, pa smo nakon malo telefoniranja uspjeli naći svoju Žirafu i Zeca

sretno u potrazi

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    nadam se da ćete ga pronaći

mi smo prošle godine isto imali potragu za plišancima, ali imali smo sreću da spremačice nisu bacile, nego pospremile nakon našeg odlaska, a igrom slučaja moj bratić je još ljetovao u istom mjestu, pa smo nakon malo telefoniranja uspjeli naći svoju Žirafu i Zeca

sretno u potrazi

Niste jedini!

Naš mlađi sin je svoje plišane cucke ostavio u odmaralištu Crvenog križa u Novom Vinodolskom nakon završetka terenske nastave. Sam ih je nazvao, a teta spremačica ih je našla i poslala u Zagreb (donijele su ih volonterke Crvenog križa).

TataPingvin, držimo fige da se ljubimac isto nađe! Evo, samo sam htjela navesti primjer da se to događa i drugima i da je sretan rasplet ipak moguć. Sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Hvala vam svima na podršci, stvar bi bila jednostavnija da ga je izgubio u kinu, pa bi ga možda i našli, ali znamo točno kada i gdje ga je neko drugo dijete odvelo...i zato nam je jedina šansa da apeliramo da nas roditelji pronazalača mogu kontaktirati, ili ako netko poznaje roditelje u Ri koji su jučer bili u Cinestaru da ih upitaju da li su primjetili da im se u kući uselio pingvinčić...hvala

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Još nešto (krajnja solucija) - TataPingvin, ako znate originalni naziv igračke i/ili firmu proizvođača, možda se može naći takvih istih na e-bayu.

Meni je jedna forumašica za sina svojevremeno nabavila "kopiju" sinovog ljubljenog cucka (nije ga izgubio, ali mu se doslovce raspao). Ali ja sam znala naziv igračke i proizvođača pa smo uspjeli naći klon.

Ipak, držim fige da se nađe original. Držim fige da oglasi daju rezultat.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj, suosjećam, i ja sam jednom tako tražila "izgubljenog" plišanca

mada me je tu strah ako ga nisu odmah našli spremači u cinestaru da ga je netko pokupio

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

A jeste li pokušali pitati info službu u cinestaru, gdje se odlažu izgubljene stvari, spremačice i sl? Čak ako imaju nadzorne kamere pomoću kojih mogu pogledati mjesta kuda ste se kretali. To mi se čini bolja opcija potrage nego ovako preko foruma.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Mamica, nažalost znamo da ga je netko uzeo, jer dok je sin uzimao kokice u ruku, taj čas je nestao sa stolice. Zbog toga ova akcija preko foruma, Facebooka i ostalih medija, da naš kontakt može doći do roditelja koji nam se onda mogu javiti i nudimo i novčanu nagradu, samo da se vrati. A i zamjenskog plišanca za dijete...

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Izgubljeni pingvin
    Bas mi je zao,zelim vam sreću u pronalazenju!

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tatapingvin imate mail. možda vam tako uspijemo pomoći

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja kći ima Waynea.
    To je ovaj iz avatara.
    Ona ga je i nacrtala.
    Bez njega nemre zaspati.
    Druže se od njene prve godine, a sada ima 14
    Ali, hoću reći; i mi smo prvog Waynea jednom izgubili.
    U Klaićevoj bolnici.
    Pa našli.
    Ali sam tada nabavila još jednog za rezervu jer je prvi od silnog korištenja i pranja bio ofucan.
    Novog je mala teško, ali ipak prihvatila, a stari je završio u vitrini na počasnom mjestu.
    Tada sam nabavila i trećeg.
    Za svaki slučaj
    Jer ne znam što bi da ga izgubimo.
    I sada kad kći na veliko već sama putuje, Wayne ide s njom, a ja svaki put pitam jel' ga spakirala, da ga ne bi slučajno zaboravila.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    I sada kad kći na veliko već sama putuje, Wayne ide s njom, a ja svaki put pitam jel' ga spakirala, da ga ne bi slučajno zaboravila.

Ja sam ga kupila maloj nećakinji prošle godine. To je K's Kids Toys.

Tanči, gdje si ga nabavila? Dobila sam još jednu nećakinju nedavno, pa bih joj nabavila Juliu, a dućan u kojem sam ga nabavila je zatvoren.

TataPingvin, sorry na offt.
    Ont. slažem se s curama da treba pitati u kinu jesu li ga našli, jer drugim klincima to je samo trenutna zanimacija, a ne član obitelji. Možda ga je nalaznik/otimatelj brzo odbacio, a netko od čistača našao. Sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Bio je sada kod žene i sina fotograf iz 24 sata pomoći će nam u potrazi za pingvinom, hvala vam puno od srca

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Aaaaaa...

Držim fige... mi smo imali lisca nepunih godinu dana i na Šolti nam je pobjegao u prirodu... baš smo bili tužni... a kak je tek nakon 9 godina. Držim fige!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Tako smo mi plišanca-knjigicu žapca izgubili na moru, ispao mu iz kolica, i s obzirom da baš nije čest, vidli ga drugi dan kod djeteta iz Slovenije (unutrapisano na hrvatskom), mali je tvrdio
    da je njegov, ali smo mi objasnili da je sigurno nađen i da R. plaće za njim pa ga je vratio i rekao da ga je našao, nadam se da će i vaša priča imati sretan kraj.

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

eeeeee, koliko emocija I energije na ovoj temi. jutros sam je otvorila iz ciste znatizelje, a sad vec nestrpljivo navijam da se plisani pingvin nadje!!!

sretno, tatapingvin

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

objava ide sutra, držimo fige

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Hmmm… vjerovatno ćete reći da smo ludi, ali kako vrijeme odmiče i nitko se ne javlja sa vijestima o pingvinu (nadamo se sutra boljem ishodu nakon objave u novinama) već i mi brinemo što toliko izbiva iz kuće…da li mu je dobro…kod koje je obitelji…sin brine da mu nisu dali neko ružno ime, pa će pingvin biti tužan, još u novom okruženju…

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

joj znam točno kako vam je, kao da je pravi....
    i naš sinek obožava wayna (ima i juliju) - podjednako ih voli i već smo jednog wejnića nakon gubitka istog kupovali, srećom ima ih uvijek u Nami. A malecka ne ide nikuda bez Rio papige iz omota Nesquicka. Neki dan ga je izgubila i morala sam većinu dućana obići da ponovno nađem uopće tu seriju Ria Nesquik. Srećom pa me tete nisu vidjele u jednom velikom shoping centru kako mahnito otvaram kutiju ne bi li pronašla papigu. i opet srećom bila je odmah u prvoj.
    najbolje odmah kupiti još jedan primjerak, s obzirom da je vama to nemoguće, uistinu želim daljnju sretnu potragu. Sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Hvala vam svima na razumijevanju, kada je prije 7 godina taj pingvin ušao u naš život nismo slutili da će postati toliko važan, inače bi bili i kupili dva (mada je ako se dobro sjećam i tada bio jedini u košari). Ali kao što sam već rekao, to ne bi bilo to, znate već-on je živ Vjerovatno je neki no-name, niti nema neku etiketu, niti sam kada gdje još vidio takvog. Sada smo opet bili u cinestaru, raspitali se (već smo sinoć pitali), nitko ništa ne zna, spremačice nisu ništa našle, nitko se nije javljao, vidjeli su na fejsu da smo ga izgubili, i žao im je, te su zalijepili naš plakatić na kanti za smeće (ne smiju drugdje) i sada čekamo i nadamo se.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj TataPingvin prvotno napisa Vidi poruku
    Hmmm… vjerovatno ćete reći da smo ludi, ali kako vrijeme odmiče i nitko se ne javlja sa vijestima o pingvinu (nadamo se sutra boljem ishodu nakon objave u novinama) već i mi brinemo što toliko izbiva iz kuće…da li mu je dobro…kod koje je obitelji…sin brine da mu nisu dali neko ružno ime, pa će pingvin biti tužan, još u novom okruženju…
    Navijam od sveg srca da ga ljudi vrate njegovoj pravoj obitelji
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 22.07.2014. at 20:07

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ovo me podsjeca na Alex i Mazu ili Lunju. To je bila sretna prica, drzim fige i da vas ima sretan kraj.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja opet pilim, ali imaju li nadzorne kamere barem na izlazu ili oko Cinestara na kojima bi se moglo vidjeti tko ga ima u rukama?

Mada, opet, je li u redu neciju sliku objaviti javno i traziti igracku nazad.. nisam pametna.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Ja opet pilim, ali imaju li nadzorne kamere barem na izlazu ili oko Cinestara na kojima bi se moglo vidjeti tko ga ima u rukama?

Mada, opet, je li u redu neciju sliku objaviti javno i traziti igracku nazad.. nisam pametna.
    mislim da te snimke ne može dobiti nitko osim policije. ja prva ne bih željela da se snimke pokazuju kako kome prhne

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Pozdrav, još ništa... danas u podne krećemo na put, (blizu-možemo se vratiti po pingvinića) - na put ide veliki pingvin bez svog malenog . Bit ćemo dostupni na mob ali nećemo imati pristup netu, tako molim da nas nazovete ako bude bilo novosti, brojevi objavljeni u 24 sata. Hvala vam svima, javimo se sa novostima kada se vratimo

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Želim vam svu sreću u pronalasku pingvinčića...znam koliko je meni i mom djetetu bilo teško kad smo ostavili u parkiću Švrču...plakala sam skupa s njom..mi ga nismo našli, no zato je suprug uspio pronaći istog u dućanu i odmah kupio tri komada!! Ti dražesni plišanci zaista imaju dušu... Sretno!!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ako imate, stavite nam link s 24 sata. Pratimo s vama...

fakinTin avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Sretno s pronalaskom!

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Evo skenirao sam članak, hvala svima iz 24 sata!

http://public.fotki.com/TataPingvin/clanak/001.html

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj TataPingvin prvotno napisa Vidi poruku
    Evo skenirao sam članak, hvala svima iz 24 sata!

http://public.fotki.com/TataPingvin/clanak/001.html

Ahahah kako ste slatki
    Zelim vam svu srecu da ga nadete!

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Anemona, istina je, ali objasnili smo mi njemu da ga možda neće naći, i spreman je na to. Samo postoji nešto što se zove nada... mi smo svi inače optimistični, i prenosimo mu to da vrijedi pokušati, ako ne uspjemo, bar smo pokušali, i opet svi mirni

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mogu razumjeti i Anemonu (kao da slušam našu baku .
    Ali nekako znam da bih postupila kao i TataPingvin, možda doduše ne bih zvala novine, nego oblijepila plakate (što smo jednom i učinili za hrčka Zuzua, bezuspješno) ili mahnito zvala skladišta ima li toga još za kupiti (što smo isto jednom napravili za zeca, uspješno). Svodi se zapravo na isto, ali eto i biti svjestan toga o čemu Anemona piše je zapravo OK. Druga je stvar hoćemo li ili ne tako i postupiti.
    Posljednje uređivanje od andream : 23.07.2014. at 11:23

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I moram priznati da je novinar malo pretjerao s naslovom "Oteti" Pingvin. Nekako mi sad baca sumnju da bi se mogao javiti taj koji je "oteo" plišanca, prejudicirajući na lopova.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Ma ne, oteti je baš simpatično, onako humoristički, a ako pročitate članak vidjet ćete da se nikoga ne optužuje. A sada krećemo na put, i vama ugodne dane želimo

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pa ok, ni moj se ne veže ni za što (ja se vežem za novce koje potrošim na nešto što on poslije izgubi i ne trepne ni okom :kava: ), ali mi je ova priča preslatka.
    I što ste točno vi realisti dobili svojim komentarima...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nista, razvijamo temu obzirom da nismo u mogucnosti traziti plisanca.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni je ovo čisti podrškasti topik
    I svimbam Peterlin.
    I zato vam neću pričati kako se osjeća mama čije dijete izgubi skoro popunjen Brazuka album ($$$$$$ u očima...)

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja sam nakon ovog topica zaključila da imaginary friend i nije tako loš.

I dalje navijam za pronalazak.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Natrag na iizvorni post...

Ovo sam našla na Njuškalu (najsličnije slikama koje je stavio TataPingvin): http://www.njuskalo.hr/djecje-igrack...oglas-10657602

Daklem, to je garnitura igračaka National Geographic - možda bi se i dalo nabaviti ako je to dovoljno dobro.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

eto nova tema, izrasla iz ove.
    http://forum.roda.hr/threads/85589-Vezanost-uz-igracku

na ovu se javite ako locirate pingvina.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Pozdrav svima, samo da vam se na brzinu javim, vratili smo se sa puta, i priča ima sretan kraj. Jako dobri ljudi iz Zagreba su nas kontaktirali na mail, jer su imali istog pingvina, te su nam ga poslali, danas će biti uručen sinu. Hvala vam svima na pomoći i podršci. Javim se kasnije, pozdrav

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Eto lijepa vijest, baš sam htjela pitati da li ste našli pingvinića.
    Je li sin zna da se radi o "drugom" pingvinu?

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Aaaaaa super

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Super! Svaka čast!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu