Večeras ću prvo pranje ....
A inače razlozi kupnje: kao postoji Miele perilica i sve ostale ma je više koja bolja koja manje dobra.
Zašto?
Miele ima čeličnu konstrukciju i ima cca 100kg zbog tog silnog željeza ispod ukrasnih strana dok sve ostale imaju plastiku ili nešto treće.
Ima 4 amortizera dok sve ostale imaju 2.
Radi svega toga ona nema vibracija i sve ostale tehničke dobrobiti radi tog čelika i 4 amortizera.
Bubanj patentirani saćasti da radi taj zaštitni film s čime se upravo sprečava habanje odjeće što je meni osobno broj jedan razlog jer pun mi kufer da mi skupa odjeća nakon par pranja ode u sivilo ok to je radila ova moja stara mašina.
S druge strane ima i Samsung bubanj koji stava zaštitni film, nije baš jeftina ali on ima bubanj, ali ostalo ima upravo suprotno a to su kažu lagani dijelovi, vibracije i amortizeri..a kad već odvajam lovu onda dam mrvu više pa neka bude onako kako kažu da je bolje.
Eto tako sam ja odlučila.

Ti si onda, od tolike mase ljudi, ipak u manjini (možda je neka tehnika pranja, loša kombinacija programa ma pojma nemam), tako da se nadam da će moje mišljenje otići masi ljudi. E ako tako ne bude jao si ga Miele- u