Stranica 7 od 73 PrviPrvi ... 567891757 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bubica

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Bubice jako mi je žao što je tako ispalo,..ja sam isto u prvoj stimulaciji (menopur + gonal ) imala samo 1 stanicu koja je bila loše kvalitete a evo sad sa blažim stimulacijama dobivam kvalitetnije stanice...tako da,glavu gore i u sljedećoj stimulaciji ti želim puno staničica. :heart

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana.sky citam te na drugoj temi i bez teksta sam. Da mi je samo znat koji to lijek traze... Kakogod, ostaje vam doma ciljati ako nista drugo, zabavnije je Sretno dalje!
    Proguglala sam, radi se o stoperici... ma!! U petak cu opet znat valjda nesto malo vise...

Sretno i tebi, neka te iznenadi neki prirodni neocekivani

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

bubicazubica, mala28 zao mi je cure!

Bubekica, ivana.sky, lexus, mona22 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek ovaj bude dobitni!!

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

bubicazubica,mala doći će i naših 5 minuta
    svima u postupcima

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Lexus prvotno napisa Vidi poruku
    Bubice jako mi je žao što je tako ispalo,..ja sam isto u prvoj stimulaciji (menopur + gonal ) imala samo 1 stanicu koja je bila loše kvalitete a evo sad sa blažim stimulacijama dobivam kvalitetnije stanice...tako da,glavu gore i u sljedećoj stimulaciji ti želim puno staničica. :heart
    Lexus kakve sad stimulacije imaš?

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Dazler prošli put i ovaj sad postupak sam bila na klomifen + letrozol, pošto i sa jakim stimulacijama dobivam još manje stanica. Danas mi je bila punkcija i dobila sam 3 stanice,sad čekam da nazovu da kažu jesu se oplodile...

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Lexus držim fige do neba da dobiješ svoje oplođene jajne stanice natrag i da se pretvore u bebu
    i ja imam loša iskustva sa jakim stimulacijama,pa sam zato pitala,nadam se da ću u postupku u 11mj dobiti nešto blaže

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

evo cure da se i ja javim na ovu temu, u subotu sam imala punkciju i dobili smo 6 js, sutra idem da vidim da li su se oplodile, a joj.....sta ce me sutra docekati...

Lexus, tatagolina, Bubekica, Mona 22, Ivana.sky, sretno, držim fige,

Mala28, bubicazubica, mendula71 zao mi je, ali idemo dalje, mi to mozemo, hocemo i zelimo!

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

venera82 držim fige da su bar 4 blastociste

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Hvala ti dazler do neba,nestrpljivo čekam sutra da me nazovu i želim ti da postupak u 11 mjesecu uznapreduje najmanje do jedne bebe ..Hvala venera 82,sretno sutra i ja ti isto želim da budu blastice,i javi nam kako je prošlo

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

venera82,lexus za dobar tulum u labu

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

hvala venera 82... i ja drzim svima fige i javite kako je proslo!!!

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Evo,malo sam bila u zaostatku..sve pročitala..želim nam svima ono što si najviše želimo..
    Ja čekam nalaz kariograma s Rebra..bili smo krajem 7.mj. Ne znam kada bi mogao doći..
    Bila sam i kod endokrinologice i propisala mi erytrox (valjda je točan naziv)..iako ni sama ne znam da li da uzimam ili ne..ba zadnjem nalazu mi je tsh bio viši od 2
    Dr A mi je rekao da dođem sad u 10.mj. na dogovor ali čini mi se da bi bezveze dolazila kad još nemam nalaz kariograma..da još malo pričekam?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Fuksija, trebao bi vam skoro stici kariogram.
    Za tsh sam ti pisala na drugoj temi.
    Znas da dr a vise ne radi na vv? Predlazem ti da, ukoliko zelis ostati na vv, sto prije odes na kontultacije kod doktorice, ne znam dokad ce ona primati pacijente dr. A.

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Lexus
    Fuksija i meni je bio tsh viši od 2,prepisali su mi euthyrox 25m(najmanja doza) i sad mi je 1,7 tsh

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Dr A više ne radi na VV?? Pa gdje je? Ne mogu vjerovati!! A baš mi se svidio i zato sam odlučila ići tamo..Kod koje dokice da odem na konzultacije? Bila sam kod endokrinologice.. I tko sad prima njegove pacijente?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Njegove pacijente, zasad, prima dr. Jukic. On je otisao kod podobnika, tj tamo pocinje 15.10.

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Ne mogu vjerovati! Stvarno sam razočarana. A njegove pacijentice,jesu li otišle za njim ili su ostale? Mislim,naravno ovisi o mogućnostima..ja sad ne znam šta da radim..bila sam jednom kod dr.jukić i nije mi se svidjela..nije se slagala s tim što je dr.a tražio kariogram i za mene i za supruga..prvi mi je izbor bio dr. Lučinger ali radi fin.mogućnosti sam otišla na VV kod dr.A jer sam čula da je jako dobar i oduševio me..sad sam izgubljena a taman sam se trebala dogovoriti za postupak..sad čak razmišljam da odem dr.L ...koje je vaše mišljenje?

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

citala sam da za postupke u vezi s oplodnjom ide 7 dana bolovanja.. jer se to moze iskoristit za AIH?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

fuksija, ja sam ostala kod dr jukic.
    Ne znam ti reci za ostale, ali vjerujem da ih ima u obje skupine. Kao i ti, i sama sam jako razocarana, ali sto je tu je. Nasrecu ja sam zadovoljna i s dr jukic.
    Ukoliko godine ne vise nad glavom, uvijek savjetujem da se iskoristi ono sto nam drzava da, za privatnike ima vremena posljje toga.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ivana.sky, nemam iskustva s bolovanjem za aih. Mislim da kod aih nema realne potrebe za mirovanjem, pretpostavljam da ti treba zbog izostajanja s posla.
    Ima negdje tema mpo i bolovanje, pokusaj prekopati, s moba sam pa mo tesko ide pretrazivanje...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

pa da... radim nocne i dosta fizicki naporan posao, a ne bi bas voljela riskirat i umanjit si mogucnosti, ako nije sila.. prekopkat cu malo

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

bubekica, što znači ako mi godine ne vise za vratom?ja imam 35..amh mi je 12...jel to kritično?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

fuksija nisam kompetentna stavljati osobe u jedan ili drugi kos, pogotovo jer svaka zena sama za sebe procjenjuje svoje godine i kako se osjeca s obzirom na iste. u problematiku godina i nizeg amh se ne kuzim ni najmanje

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj fuksija prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mogu vjerovati! Stvarno sam razočarana. A njegove pacijentice,jesu li otišle za njim ili su ostale? Mislim,naravno ovisi o mogućnostima..ja sad ne znam šta da radim..bila sam jednom kod dr.jukić i nije mi se svidjela..nije se slagala s tim što je dr.a tražio kariogram i za mene i za supruga..prvi mi je izbor bio dr. Lučinger ali radi fin.mogućnosti sam otišla na VV kod dr.A jer sam čula da je jako dobar i oduševio me..sad sam izgubljena a taman sam se trebala dogovoriti za postupak..sad čak razmišljam da odem dr.L ...koje je vaše mišljenje?
    Pogledaj malo na temi o privatnim klinikama, što se piše koje su prednosti i mane. Odvagnite prednosti i mane privatnika i hzzo-a. Pitanje je na koliko ćete postupaka trebati ići (a to nitko ne zna) i koliko ste daleko spremni ići. Ne mislim u mjesecima već u kunama.

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Što se tiče financija nismo u mogućnosti za više postupaka privatno..ali već dvije godine pokušavamo i više ne mogu dočekati..čini mi se da bi privatno bilo brže i da bi odmah dobila terapiju/postupak koji bi mi najviše odgovarao bez nepotrebnih pokušavanja s nekim slabijim postupcima..

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Još sam samo htjela dodati da smo saznali da je nalaz kariograma ok ali ne možemo to dobiti napismeno jer im se tamo srušio sustav i sad čekaju..tko zna do kad..da se to osposobi. Ali magistra veli da ju dokic moze nazvati pa ce sve objasniti preko telefona

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Što se tiče financija nismo u mogućnosti za više postupaka privatno..ali već dvije godine pokušavamo i više ne mogu dočekati..čini mi se da bi privatno bilo brže i da bi odmah dobila terapiju/postupak koji bi mi najviše odgovarao bez nepotrebnih pokušavanja s nekim slabijim postupcima..
    To je istina. Al opet, mi smo stimulirani ivf plaćali oko 16.000 kn (sa svime),a to nije malo, naročito ak ih je potrebno više (a rijetko uspije iz prve).

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Uh..to je puno novaca..ja sam racunala da bi max bio oko 10000kn..a da meni ne bi ni trebalo toliko..frendica je bila kod dr L..a ima većih problema od mene..ja zapravo i ne znam što mi je..ništa,samo malo viši tsh koji je sad iznad 2..spermiogram super..ugl ona je toliko platila kod dr.L..uspjelo im isprve...

lemmingsica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    VELJAČA 2014. (11)
    splicanka30, KBC Split, 1.IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH)
    Geja, VV, IVF (nakon 1xIVF)
    frodo, Petrova, IVF /ICSI (nakon 3xIVF/ICSI), trudilica za drugu bebu
    boogie woogie, Betaplus, FET
    Shadow, PFC, IVF
    saraya, Vg, IVF (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu)
    sanjam
    mare77, PFC, IVF gemini
    mima32, spontana trudnoća
    M@tt, spontana trudnoća
    mari80, VV, 1.IVF

OŽUJAK 2014. (8)
    ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET), trudilica za drugu bebu
    Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
    suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
    ARIANM, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET), trudilica za drugu bebu
    nada0007, VV, 1.IVF gemini
    funky, Cito, IVF (nakon2xAIH, 1xIVF, 1xFET)
    bila_boja

TRAVANJ 2014. (13)
    Noemi, VV, 1.IVF
    bugaboo, VV, IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu
    Mjesto pod suncem, VV, 1.IVF
    smarija, Slo, IVF
    jo1974, VV, IVF (nakon 7xIVF)
    Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI)
    aprilili, Poliklinika Škvorc, 1. IVF/ICSI
    pea, spontana trudnoća
    Aliki, SD, 1.IVF
    Mury, spontana trudnoća
    jan@, KBC Split, IVF (nakon 1xIVF)
    Kirona, Poliklinika Škvorc, IVF (nakon 1xIVF), trudilica za drugu bebu
    Krtica, spontana strudnoća

SVIBANJ 2014. (5)
    Vaki, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    KLARA31 , VV, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 1xIVF)
    mala11111, SD, IVF (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu) gemini
    dubyaki, 1.IVF (nakon 3xAIH)
    sami_os, VV, IVF (nakon 3xIVF) gemini

LIPANJ 2014. (4)
    Vlatka35, PFC, 1.IVF/donacija js gemini
    lady555, Petrova, 1.IVF/TESE
    duskadz, PFC, 1.IVF
    Ledamo, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET)

SRPANJ 2014. (6)
    LaraLana, Sistina, 1.IVF
    paty, KBC Ri, IVF (nakon 3xIVF, 1xFET, 1xIVF u prirodnom ciklusu), trudilica za drugu bebu
    njoka, KBC Ri, IVF, trudilica za drugu bebu
    Sadie, Betaplus, FET (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    Vivach, PFC, IVF (nakon 2xIVF, 1xFET)
    Marlen, VV, FET (nakon 10xIVF/ICSI)

KOLOVOZ 2014. (1)
    klivija, IVF(nakon 1xAIH, 1xIVF)

RUJAN 2014. (3)
    mirelis, VV, 1.IVF
    arlena, spontana trudnoća (nakon 2xIVF/ICSI; 1xFET)
    Nina 83, Mb, IVF

BETOČEKALICE
    Mala28, VV, AIH (nakon 2xAIH) 07.10.
    žužy, VV, FET (nakon 4xIVF, 2xFET, 1xAIH) 13.10.

Čekalice transfera~~~~~~~~~~
    Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
    Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    bubicazubica, KBC Ri, 1.IVF (nakon 1xAIH)

AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
    ivana.sky, KBC Osijek, 1.AIH

10/2014: bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI, 1xFET); vojvodjanka, Norveška, IVF; malenna88, Švedska, FET (nakon 1xIVF); bernica, Petrova, FET (nakon 3xIVF/ICSI); mimadz, VV, FET (nakon 2xIVF)
    11/2014: Angely4you, PFC, FET (nakon 1xIVF); lemmingsica, Škvorc, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 2xIVF/ICSI)
    2/2015: antony34, Podobnik, IVF (nakon 2xIVF)
    Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    aboni76, ajma, Ajvi, aleksandraj, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, Anci272, Angus, antesa, Antonella14, arlena, artisan, baby14, Bananka, barkica, Bea, beti79, biska, BlueI, bmaric, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, Cannisa, carrie2812, cerepaha, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, Cvitaa, *DJ*, Dalmašica, Darkica, dazler, dea84, Deamar, dim, dola, drama_queen, Dulcinea, edina, ELA28, Elena 85, emiro, FAnaS, florjan, Frćka, fuksija, Gabi, Geja 41, geronimo, giga, gigii, grožđica, hedoniza, Helena5, HelloKitty, Hoću bebu/lolalita, hope, hrki , ina35, inada, inana, Inna28, inspire_me, ivana83, ivana979, ivancica_1982, Iva28, ivica_k , izluđena, ivka, jadro, JelTom, kameleon, kata.klik, keti10, kika222, kik@, kiki30, kikolina, Kjara, kleopatra, klivija, kokos, koraljka, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lara86, laky, Lexus, Leva, libertas8, lion heart, lora82, lulu79, luna2, ljube, ljubi, Maybe baby, marta, MAJA14, majalina, MajaPOP, makajica, Mala Maja, malena2, MAMI 2 , *mare*, marincezg, Marlen, Marnie, marryy, Mary123, mateaaa28 , mativa, matty569, mayica01, meki, Medeja, mendula71, mg1975, milivoj73, miny, Missixty, mona22, mostarka86, my_heart, Nellie, Nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Newbie, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, ninanina35, nina977, Ninchi_Zg, nirvana, nova21, njanja1, orhideja., osijek, pak, PapigaCapo, PetraP, philipa, Pika80, PinaColada, pingwin, pinny, pirica, plavo oko, prag, pretorija, prima, Prozerpina, riba76, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, Samanta, Sandra1971, sara10, sara38, sara69, serenity1, sissy75, skandy, slonica tonica, Smarta, Snekica, sos15, sretna 1506, Strašna, s_iva, *sunisshining*, Šiškica, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tamy79, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, TinaH, tina1986, tina2005, tina_julija, tinika2, Tinkica, TrudyC, tulipan83, Vali, valiana, Varnica, vatra86, vedre, Viki88, vita22, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zlo28, zoki28, Želim bebu
    ja u 11/2014 idem u prirodnjaku na ICSI.

lemmingsica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

ja sam 36, amh 3!!! Tako da je tvoj od 12 super. Kad je nizak to eventualno znači da ćeš dobiti manji broj stanica u stimulaciji, ali ne mora biti. U prošlom sam postupku dobila 2js, jedna se oplodila. Ali kod nas je problem loš spermiogram. Imaš temu visok FSH nizak AMH.

lemmingsica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

bubekica, što znači ako mi godine ne vise za vratom?ja imam 35..amh mi je 12...jel to kritično?
    ja sam 36, amh 3!!! Tako da je tvoj od 12 super. Kad je nizak to eventualno znači da ćeš dobiti manji broj stanica u stimulaciji, ali ne mora biti. U prošlom sam postupku dobila 2js, jedna se oplodila. Ali kod nas je problem loš spermiogram. Imaš temu visok FSH nizak AMH.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Uh..to je puno novaca..ja sam racunala da bi max bio oko 10000kn..a da meni ne bi ni trebalo toliko..frendica je bila kod dr L..a ima većih problema od mene..ja zapravo i ne znam što mi je..ništa,samo malo viši tsh koji je sad iznad 2..spermiogram super..ugl ona je toliko platila kod dr.L..uspjelo im isprve...
    To što nemaš većih problema ne znači da ćeš brzo uspjeti. Mislim, možeš uspjeti i iz prve, al ne ide ti to po toj formuli. Mene je šokirao 1. postupak jer je kod nas sve u redu, imala sam 2 dobra zametka, dr. bio optimističan na transferu i mislila da je to to, a ono razočarenje. Onda sam skužila da tu nema pravila. Na kraju, od 7 zametaka koliko sam ih ukupno imala, primio se onaj najslabije kvalitete.
    IVF košta 9.000 za 3dnevne zametke (neke klinike naplaćuju manje ako je manje od ne znam koliko zametaka) + ako se čeka 5. dan za ET još 1.000 kn + stimulacija (ovisi što dobiješ) + ako imaš viška za zamrznuti još 1.000 + konzulatije za svaki postupak 200 kn (skroz prve su 500, ako rade i uzv, još 250). Skupi se toga. Ali nije nam žao niti lipe (jer smo mogli to nekako izvesti).

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

fuksija mislim da bi trebala obaviti hsg osim ako kategoricki ne zelis iskljucivo ivf. u drzavnoj klinici ce vjerojatno inzistirati prvo na inseminacijama (naravno ako hsg bude uredan), kod privatnika je - prema zeljama.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

pozdrav svima...koliko vremena prodje izmedju punkcije (transfer nije radjen) do prve m. bila je ona "vandredna"

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

malenna jesi uzimala kakve lijekove nakon punkcije?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

poslje punkcije samo analgin..a folnu kiselinu i vitamin B12,al to su mi rekli da pijem sve do transfera

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nikakav progesteron, npr. utrogestan?
    mislim da bi m trebala doci cca 15 dana nakon punkcije.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

nista nisam uzimala 10.9 imala sam punkciju," vanredna m bila 16-22.09...a inace redovna m je bila 31

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

desni jajnik jos spava, ali lijevi lijepo reagira to su jako dobre vijesti, i bas sam sretna iako samo jedna (ali vrijedna!) dominantna folikula, svaki dan uzv pratimo a dr. predvidja u nedjelju ili u ponedjeljak da idemo sa stopericom

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Evo mene s transfera..dobro je proslo,vracena 3 embrija.Jedan ocjenjen kao vrlo dobar 8-stanicni a druga dva su 6-stanicna.Pa eto sad cekanje pa sta bude..ivana sky sretno <3

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

3 komada, super. Držim figice.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Lexus prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene s transfera..dobro je proslo,vracena 3 embrija.Jedan ocjenjen kao vrlo dobar 8-stanicni a druga dva su 6-stanicna.Pa eto sad cekanje pa sta bude..ivana sky sretno <3
    hvala, također!!

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

lexus

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

lexus, ivana.sky

Jutros sam ponovila test i druga crtica je bila iste jačine kao i kontrolna , pa sad čekam betu u utorak

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

tetagogolina

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Hm jucer 12mm, danas 19mm?!?! To nesto nije u redu jelda? Nije bio moj dr nego dezurni pa je reko samo da se svom javim... dok cekam da mi odgovori sizim!! Jel moguce da je dr krivo izmjerio, ili se tako ponasa neka cista, prazan folikul...? Ne kuzim bas posto mi je prvi put...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ivana.sky, gotovo sigurno mogu tvrditi da je rijec o pogresnom mjerenju, folikuli ne rastu 7mm dnevno.
    Jesi se javila svom doku? Kad ces primiti stopericu?
    Jos samo nesto - ne postoje prazni folikuli. Taj termin se cesto spominje u ivf-u, ali zapravo je rijec o krivom timingu aspiracije.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ivana.sky, ti si na klomifenu?

Moguće je da se radi o cisti.

Stranica 7 od 73 PrviPrvi ... 567891757 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove