-
Osoblje foruma
uh
nisam se više mislila javljati na ovome pdf-u, ali nema smisla da ispadne da sam pobjegla 
nemam običaj secirati postove, pa neću ni sada
pa će opet biti zbrčkano i nedorečeno, znam ja da nisam koncizna
ako me je netko procijenio kao "zato što ja to kažem", onda ok, stvarno nema potrebe da se opravdavam
valjda je tako
što se WHO tiče, nemam što drugo reći nego da si u pravu: stavila si citat, stavila si linkove, sve vrlo čitko i provjerljivo
morat ćeš mi dati samo malo vremena da izvučem isprinte (nedavne) sa UNICEFove edukacije, na kojima su se sučelili zagovarači WHOa i ESPGHANa
vjeruj mi da ne izvlačim informacije iz zraka; što bih ja imala od toga?!
žulja te tablica dohrane i njezini principi?
osim jaja, gdje je redoslijed na temelju alergenosti?
ne znam koliko puta sam napisala da jagode ne uvodimo kasno zbog alergija (jer dokazano nisu alergeni, barem ne u ovim područjima), već zbog velikih količina otrova kojima se špricaju
što je još upitno?
sve namirnice koje su napisane kasnije nego je to uobičajeno, stalno savjetujem da se mogu dati ranije, odmah na početku, ako je provjerenoga porijekla
gdje je tu problem?
što se tiče otpora prema promjenama...
moguće da se i tako može doživjeti
ali, eto... od uvođenja glutena sa 9 mjeseci, došli smo na 6 
i ostalo se promijenilo...
od špinata i blitve sa godinu dana, došli smo na sam početak dohrane (opet, ako se zna što se daje)
krumpir, cikla, mrkva... isto
a to što gore piše da se baš sve može davati od šestoga mjeseca... ja bih voljela da svi budemo malo više child friendly
dijete od šest mjeseci je - beba
hoće li onda ispasti da se vraćamo na staro?
daj šta daš i daj kad daš?
meni je onda puno draže potpuno prestati savjetovati, nego prihvatiti da se dohrana počinje kikirikijem 
jer ako i dalje vrijede preporuke da se namirnice uvode polako, 5 dana za svaku (a čini mi se da je i dalje tako)... kud onda prije do kikirikija doći, osim ako njime ne započnemo?
osim smjernica referentnih institucija, ja bih slijedila i nešto malo zdravoga razuma.
ali, ispade da baš i nije tako zdrav
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma