-
moja kcer jos nema 10, ovo ljeto je imala bordo pramen na plavoj kosi koji se, nazalost/na srecu, isprao prije pocetka skolske godine.
nakon nje je krenula serija farbanja po razredu (a bome i u generaciji koja je godinu dana starija).
mislila je da joj necu dozvoliti, ali bilo bi to licemjerno. i ja sam imala prvi 'minival' nakon treceg osnovne (samo vrhovi, ali sam zivjela u uvjerenju da mi je kosa frckava kao ovca i bila sam si prekrasna).
dok god je ona sva turbo, sva u superlativima (dramska, glazbena skola, plivanja i sve rastura, kao i sve ocjene u skoli) - ne mogu se sjetiti niti jednog razloga zasto bih nesto sto je privremeno branila. od noktiju do pramenova ili brijanja pola glave.
i to ja, koja sam do dvedesete hodala ko bozicna jelka, a od dvedesete do 43. sam se nasminkala mozda 20 puta ukupno. do prije godinu dana sam pet punih godina imala virgin hair, cak ni pramenove. sad me hebu sijede pa imam nesto pramica.
ne brinem da bu nalarfana kokos, nema straha, a odnos prema vlastitom tijelu joj je tako fantastican da bih mogla uciti od nje kako se zivi sa nesavrsenostima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma