Pokazuje rezultate 1 do 50 od 320

Tema: Što napraviti kad dijete gurne ili udari drugo dijete?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    i kojima je zanimljiviji njihov mobitel ili novine od vlastita djeteta.
    e, biće da je tako.
    parkovska policija trenira strogoću. pa ti voli parkove. madre mia, fala bogu to je iza mene.
    a najnajdraže su mi bile one mame koje stanuju tri metra od parka, al za ne falit, nose u park tonu hrane. ako su pobornici zdrave hrane, onda su tu vreće jabuka, banana i mandarina, badema i lješnjaka. ako nisu, onda je tu smoki, štapići, bomboni. ima i onih koji cijeli ručak nose u park pa trče za djecom s polpetama. a svi zajedno ko da su tri dana u pustinji pa imaju nepregledne zalihe vode.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    e, biće da je tako.
    parkovska policija trenira strogoću. pa ti voli parkove. madre mia, fala bogu to je iza mene.
    a najnajdraže su mi bile one mame koje stanuju tri metra od parka, al za ne falit, nose u park tonu hrane. ako su pobornici zdrave hrane, onda su tu vreće jabuka, banana i mandarina, badema i lješnjaka. ako nisu, onda je tu smoki, štapići, bomboni. ima i onih koji cijeli ručak nose u park pa trče za djecom s polpetama. a svi zajedno ko da su tri dana u pustinji pa imaju nepregledne zalihe vode.
    Čuj mi još nismo ni krenuli u parkove pa ne treniram nikakvu strogoću samo zamjećujem po tuđim primjerima...a kad krenimo mislim da ću svog prvo upisat na judo, karate ili nešto slično pa da i ja s mirom čitam novine na klupi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •