Skulirana, preslatka ti je mala! Može biti da ima brz metabolizam (čitaj: puno kaka) i da je jednostavno sitnija...
A to s brigama ovim ili onim ti ne gine. Moje drugo dijete je od moje brige dobivalo duplo više nego prvo, tek sam se s trećim opustila. I da, uvjerila sam se da ništa nije nenadoknadivo, pa i neuspjelo dojenje i da u svačemu ne uspijevamo...

) i da je jednostavno sitnija...
Odgovori s citatom
jooj,ovo je kao da sam sama pisala, imala sam istu situaciju,samo sam i u očima svih bližnjih, ne samo ped. ispala mama terorista sa sisom, jer izgladnjujem svoju veliku bebu (kojoj treba puno više nego joj ja mogu dati), samo zato jer kao ja imam problem što ne volim ad hranu,pa moje dijete ispašta radi mojih "fiks stavova" ?!? a trudila sam se kao luda i kad se sjetim koliko puta sam bila jadna i nesigurna, to je grozno. strašno mi je žao što u takvim situacijama nesigurnosti izostane podrška, bilo bi puno lakše.bebač mi sad ima 2 mjeseca, super sisa,a na kilaži dobio za poželiti.tak da i ja mislim na čelo naljepiti NE ODUSTAJ, ako me opet ulove krize i strahovi