Ne znam kojom prilikom i kad je ovo izjavio (netko od friendova je stavio na FB) ali baš mi je prikladno za podijelit: "Nije nužno vjerovati u Boga da biste bili dobar čovjek. Tradicionalno vjerovanje u Boga čak je pomalo i zastarjelo. Netko može biti duhovan, ali ne i religiozan. Nije nužno ni ići u crkvu i davati joj novac. Za mnoge crkva može biti i priroda. Neki od najboljih ljudi kroz povijest nisu vjerovali u Boga, dok su mnogi koji jesu ('vjerovali'), radili najgore stvari u njegovo ime“. Papa Franjo
Svećenik kod kojeg sutra krstimo kumče je svojedobno tražio 1000eur da krsti dijete roditelja koji nisu bili crkveno vjenčani....![]()
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 01.05.2015. at 22:30
Nedavno sam bila na misi i malo se zabezeknula, jer nisam ocekivala da ce se na razglas citati koliko je tko dao za elektricna zvona. Crkva ima zvonara. Cura do mene je rekla da je svecenik rekao na prijasnjoj misi da tko nije dao za novi kip u dvoristu crkve, mora dati za zvona, uz komentar, sto je vele, vele je.
Ajme meni...![]()
Prilicno sam sigurna da papa Franjo to nije izgovorio, fejsom svasta kruzi![]()
Ako nije na fejsu , nije istina.
Nedavno sam naletjela na fejsu sliku Ive Andrića i na njoj piše nešto u stilu:
"Pola ovih citata što mi pripisuju na Facebooku nisam nikada izgovorio.
Ivo Andrić"
E tako nekako
Ali i logično je, ako pratiš na tv-u papine objave i izjave, da bi to bilo potpuno kontradiktorno svemu što inače govori.
DaKao onaj citat Bože daj mi hrabrosti da promjenim što mogu promjeniti, strpljenja za ono što ne mogu i mudrosti da to dvoje razlikujem ispod kojeg piše jednom Majka Tereza, drugi put Bik koji sjedi, treći put Ghandi...
i ja sam promislila jer ovo nije prvi put da tako nešto čitam,doduše puno "umjerenije" izjave (za neke znam da su bile istina,bile bi prenesene i na uvjerljiviji način),i neki bi komentirali da Vatikan očito ima dobrog PR stručnjaka koji zna kakve rečenice treba bacat medju puk....
do sada je definitivno najtolerantniji pa mu eto onda očito nadođontaju...
rolanu šunku iz kauflanda.
ne pravu
ludjakinje
uljepsale mi jutro!
Posljednje uređivanje od Doga : 03.05.2015. at 06:02
Rolana šunka je prava šunka. Jedino ako nisu stavili drugi komad mesa?
ajte vrit,
ono kaj je koštalo po 35 kn ,
ja ne kupujem , ja samo hodam za mužem ko zombie
A "prava šunka" je za mene ona cijela zadnja noga od pajceka.
Badava prascu točno pogodiš zadnju nogu ako ista nije bila "necjepiša" kojoj nisu uštrcavani E-ovi, okusi šunke, arome krša, sela, dima, vjetra, bukovine itd.
Posljednje uređivanje od čokolada : 03.05.2015. at 12:54
omg - znaju razredne koke da su fensi gaće iz benett...bangladeša.
Koji je to razred? Pitam jer moji predskolci imaju sav donji ves iz Lidla, pa da znam koliko jos imam "fore" kupovat gace bez popratne lekcije o samosvjest. a moram se i outati da sam i ja jela sunku iz Kauflanda
Citajuci danas malo vijesti po portalima opet mi prosla misao da trebamo iseliti i spasiti djecu od nase komotnosti da nam je u Hr lijepo jer kad vidim cime (tj s kime) smo okruzeni, mislim si, zar ne zasluzuju bolje ako im to mozemo priustiti?
Pri cemu su mi neciji pokloni za krizmu najmanji problem u zivotu![]()
Posljednje uređivanje od sillyme : 03.05.2015. at 14:21
Meni frendica otvorila kuvertu za poklon za krizmu, vratila mi pola i rekla i ovo je previse
ne dobivaju svi puno, neki su primorani biti skromni, i to iw normalno
Mojoj - 5 razred , su dvije majice iz Lidla najdraze koje ima. Niti kod starijeg sr ne sprdaju s gacama iz Lidla - koje su btw odlicne.
kaufland mi je daleko al mi je šunka iz Lidla odlična
Jedino što mi je dobro na ovoj temi je marijin zadatakKraljevski!
Ostalo, svatko očito smatra da je onoliko koliko on može, zna i hoće-aman taman. Za bilo šta.![]()
cure pet iz zalaganja .
a jeste me nasmijale
i ja pokušala računati pa se odma okanila ćorava posla. zaludu su mi starci plaćali puste repeticije iz matematike![]()
A gdje gledaju jedni drugima gaće? U svlačionici za tjelesni? Meni je ovo prvi glas a imam djecu te dobi
mi smo prošli tijedan pričali o pričesti. o tome što je važno ali i o različitim stavovima i navikama svake obitelji.
nije se prvi put susrela sa našom podrškom različitom.
zna da će neka djeca imati veliku feštu u restoranu a druga ništa posebno. čini se da razumije. vrijeme će pokazati razumije li i prihvaća li to uistinu.
joj gaće,
to mi je rak rana.
ima li kakva tema o gaćama
Pa koja te zanima?
Temp pranja, susjedne u pranju, nacin u koje drustvo dodju pri pranju, kako oh peglas, kako slazes. Di kupujes,....
gaće za žene mojih godina , u bojama, al da prekriju trbuh. pamuk.
nisko rezane.
omo kad me trkne auto pa dođe hitna da ih ne zabljesne bjelina moje guzičetine.
već da kažu vidi ima pristojne gaće, al nije baba
njene su na prugice
oko nogu nisko ,
visina do pupka ili malo niže