Ives bas si vrijedna!
Uživaj u Istri, meni najdražem dijelu![]()
Ives bas si vrijedna!
Uživaj u Istri, meni najdražem dijelu![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 13.6.2015.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 57.dc ll
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 56.dc ll
Klara321 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
ODBROJAVALICE:
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
petticoat~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Posljednje uređivanje od Ives000 : 13.06.2015. at 14:28
Hvala mila, kako si ti sada? Jesu li se smanjile mučnine?
Pozdrav svima curke...
Ja sam visoko na listi, ali izgleda ni ovaj mj nista, ovulacija bila, filamo se vitaminima, danas test negativan... Eto tek toliko od mene, tako da znate da sam ziva![]()
Posljednje uređivanje od Romeo85 : 14.06.2015. at 12:56
Opce se ne vidim vec par lista unazad, ma nema veze budes kada stigneš.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja te vidim na listima, sad si druga ozdola, na ovima prije si bila zadnja na listi...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Posljednje uređivanje od eryngium : 14.06.2015. at 17:11
Petticoat, sad gledam na kompu i fakat te nema. Kad gledam listu na mobu, tu si...Ne kužim u čemu je kvaka.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 14.6.2015.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 58.dc ll
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 57.dc ll
Klara321 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
ODBROJAVALICE:
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Posljednje uređivanje od Ives000 : 14.06.2015. at 20:30
Evo Petti, sad sam opet gledala i tu si.
Vjerojatno je negdje došlo do greške. Meni svugdje pokazuje da si s nama na listi.
Rome85,ajde draga, bude bilo uskoro. Samo hrabro.
![]()
Evo curke ja se vratila u moju slavoniju, i mogu vam reći da mi je baš falila. Svugdje je dobro ali doma je najbolje
Odmah i procurila pa uskoro idem po klomifene...![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 14.06.2015. at 20:39
Ja se opet ne vidima dobro, pogledat cu s kompa.
Zbilja ne znam gdje je problem..![]()
Evo kako meni izgleda preko tapatalka https://imagizer.imageshack.us/v2/32...633/QAcudg.png
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Ja vidim petti, ali je u manjem fontu, kao i tanita i dominikslatki.
Jutrooo!
Nisam dugo kuhala kavu, curke moje evo skuhana je !
Evo i mene s kavom na svom sanku,jos u pidami i u 34dc.jos uvijek se nadam da sam dobila najljepsi poklon za jucerasnji rodendan ali neka doza pesimizma je i danas prisutna. ovaj ciklus bi trebala poceti s duphastonom ali ja i dalje vjerujem da mozda nece ni biri potrebe za time.
Dobro jutro curke!!!))
Urekla sam samu sebe! vjestica upravo stiglaizgleda da ce ipak duphostani imati premijeru za 11 dana. ima tko pozitivnih iskustva s njima? da bar ima neki tracak nade u tom mom sopanju s hormonima po prvi put
Bok curke, evo ja došla malo do vas na kavučisto da vas chekiram i da vidim kaj je novog
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 15.6.2015.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 59.dc ll
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 58.dc ll
Klara321 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
ODBROJAVALICE:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Hello,evo mene i liste. Nadam se da se sada možeš vidjeti na listi petti
Mami Kavica bi mi tako dobro došla, ali je zbog gastritisa više ne smijem ni pomirisati.
wannahavenoah , želim ti da ti se ispune sve lijepe željeSretan ti rođendan ( s malim zakašnjenjem). Nadam se da nećeš morati piti dufiće.. sretno.
![]()
LadyB kako si, Kad nam se vračaš?![]()
A dobro sam, trudim se još uvijek vratiti u normalu. Ne znam koliko ima smisla da se vratim na listu ovako rano ali ako ništa drugo barem da pratim ciklus, možeš mi pisati danas 26 dc![]()
Ajde baš mi je drago da si se odlučila vratiti k nama. Sutra te vratim gore
Wannahavenoah želiš li možda s nama na listu?
Ukljucite i mene!![]()
jos nitko nije nis reko za dufice :/ dobra,losa iskustva? anyone? malo me strah toga svega. kemiju opcenito ne volim
Sada se vidim)
wannahavenoah ja s njima imam iskustva samo od 6tt, dobila sam ih zbog blagog smeđarenja koje sam imala, koliko sam ja uspjela shvatiti progesteron ima smisla ukoliko ga se uzima ranije jer je bitan kod implantacije, ovo sve kasnije osobno nisam sigurna koliko zaista ima bitnu ulogu u ''spašavanju'/održavanju'' trudnoće...ali u svakom slučaju ja sam ga uzimala u nadi da će pomoći pa makar i placebom... Ako ti je preporučen, to sigurno nije bez razloga i kod ranije primjene on zaista ima dokazanu učinkovitost, pa mislim da ti neće škodit. Teško je drugima dijeliti savjete jer je svako iskustvo zaista individualno. Mnoge žene smatraju kako su im dufici spasili trudnoću, a one koje ih nisu uzimale da bi im možda spasili trudnoću. Moje osobno iskustvo je da su mi održali trudnoću koja je završila kao missed ab nakon što se u 9tt plod prestao razvijati, pa sam sa skoro 13tt morala na kiretažu... ali eto, da mi ih gin opet prepiše, opet bi ih uzimala...čovjeku je lakše kad poduzme sve što može. Nadam se da ti nisam odmogla više nego pomogla svojim iskustvom.
Wannahavenoah, ja koristim duphastone i zahvalna sam onome tko ih je izmislio jer uz njihovu pomoć si reguliram cikluse. Nemam loša iskustva s njima hvala Bogu. Samo bez straha, ni ja ne volim hormone ali sam eto osuđena na njih i dobro je dok tako funkcioniram.
Posljednje uređivanje od Ives000 : 15.06.2015. at 17:38
Cure samo da vas pozdravim, pratim vas svaki dan, jos uvijek ne vjerujem svojim crticama uz ime, kao da sanjam..
Lady drago mi je da si back on track!
Tanita gdje si, jel sve ok???
I ja sam ga pila na pocetku prosle trudnoce od 5tt zbog blagog krvarenja, i to dosta dugo. Krvarenje je prestalo, trudnoca iznesena uredno, sada dali je on tome zaslužan to ne znam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 16.6.2015.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 60.dc ll
Tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 59.dc ll
Klara321 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
wannahavenoah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
petticoat~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Jutro curke, kaj ima lima,da li sve štima? Danas sam spaljena od jutros.(Nemojte se obazirat ) Ako Bog da proći će me do popodne. Eto da vam se javim odo' ja napokon na pregled...( nikad nisam mislila da ću se veselit svom ginekologu
) .
ladyB, wannahavenoah, xavii - dobro došle u ljubičice k curama. Neka vam je svima sretno. Nadam se da će biti puno crtica do kraja mjeseca.![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 16.06.2015. at 10:58
Kod mene jos nije bila O, u petak folikul 14mm :/ valjda ce sad ovih dana..tako da opet duugi ciklus hm..
Ajde xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
samo neka bude uspjesan..
Evo ja dosla s pregleda, nema nikakvih cistica sve je uredno. Od sutra pocinjem s klomifenima. 2×50mg od 5dc do 9dc. I uponedjeljak na kontrolu.. Divota!! Samo da bude sve ok.
Joooj evo i mene u ljubicicama ❤️ A streca me nesto dolje od proslog cetvrtka,tjedan dana kako smo se vratili s mora,ona probadajuca bol/grc u maternici koja traje par sekundi svaki dan bar jednom,izgleda da su se ciste vratile,tj da se nisu ni povukle ... I da vas pitam,imam pojacani iscjedak za kojeg sam primjetila da na gacicama poprimi zlacanu boju kad se posusi,tak i na ulosku...ili je taj suncani iscjedak bas zuckaste boje,a ne kad se posusi? Kuzite kaj vas zelim pitati?
Posljednje uređivanje od ankica : 16.06.2015. at 15:46
Tanita čestitam!!!
Bravo za srčeko![]()
Ankice a da ti uskoro piškiš test..meni to miriši na crtice![]()
Wannahavenoah imam dva razlicita iskustva s duphastonima. U prvoj T sam ih dobila nakon krvarenja u 5.tt ali mi to nije pomoglo jer se nije razvijala ZV. U trecoj trudnoci sam pocela par dana prije nego sam saznala da sam trudna(dugi ciklusi pa izazivala vjesticu) i pila sam ih do 15.tt i evo me u 21.tt. Sad je pitanje da li su pomogli ili je tako trebalo biti. Duphastoni nisu svemoguci ali mogu pomoc pa bih ti preporucila da ih pijes.
Ankice napravi test i drzimza stupice.
Tannita cestitam.
Hehehe meni mirisi svakako al bojim se da cu namirisat cistei cekala bih da mi zakasni,25.dc mi je tek i bila bi trudna negdje 3+4,sto je prerano da test otkrije...u svakom slucaju test moguc drugi tjedan tek
Ajde nadam se da cemo uskoro i u tvoje odbrojavanje.. drzim fige![]()
Tanita čestitam na srčeku!
Ives sretno sa klomifenima,držim fige da to bude TO
P.S.piši mi sutra 2dc
Tanita cestitam!!
Ives drago mi je zbog tebe i da si se pomakla s mjesta draga, drzim fige
Zenii, Važi. Sutra pišem 2dc.
Petti, hvala curke..nadam se da će od sada ići sve lakše. I ja vama držim fige i da uskoro i mi imamo svoja odbrojavanja <3
I ja se pridruzujem cestitkama! jupi jeeeejjj!!!![]()
![]()
![]()
Ives vidis ipak je ti je vrijeme nekako prošlo ! Nekako imam dobar osjećaj za te tvoje klomice a koliko se sjećam i tvoj doc je rekao da si ubrzo trudna žena![]()
Ives drzim ti fige da uskoro uz tvoje ime i imena nas ostalih trudilica stoje dva velika betonska bloka !! ❤️ Nadam se,ma sigurna sam sto posto,da ces dobro reagirati na klomice i da ces se ovaj ciklus ugodno iznenaditi![]()
Heheh dominik moja pa da...prošlo je nekako. Ali stalno neki novi problemi . Ma bit će sve dobro. moram biti pozitivna u svemu ovome. Kako si nam ti? A di su nam ostale trudnice? Nitko nas više ne obilazi sa svojom prašinom.. :/