Pokazuje rezultate 1 do 50 od 376

Tema: djecu je pozeljno lupiti po dupetu?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

I mene je znatiželja natjerala da čitam, a bome baš od te glumice tako nešto nisam očekivala, ja se znam u šali sa MM zezati da samo čekam da ju proglase sveticom ili novom Majkom Božjom kak se predstavlja i paradira sa bebačem... Inače, imali smo slučaj u susjedstvu gdje su roditelji u sobu zatvorili curicu od 8godina (ne znam razlog), a mala ni pet ni šest, sa mobitela nazvala policiju. Ne moram objašnjavati kak su se roditelji šokirali kada im je policajac došao na vrata zbog obiteljskog nasilja...

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj LEIRmam prvotno napisa Vidi poruku
    I mene je znatiželja natjerala da čitam, a bome baš od te glumice tako nešto nisam očekivala, ja se znam u šali sa MM zezati da samo čekam da ju proglase sveticom ili novom Majkom Božjom kak se predstavlja i paradira sa bebačem... Inače, imali smo slučaj u susjedstvu gdje su roditelji u sobu zatvorili curicu od 8godina (ne znam razlog), a mala ni pet ni šest, sa mobitela nazvala policiju. Ne moram objašnjavati kak su se roditelji šokirali kada im je policajac došao na vrata zbog obiteljskog nasilja...
    Oprosti ali tebi je ovo normalno? Meni nije.Meni je to čiste manipulacije i razmaženosti.
    I sama znam poslati svoju 8-mogodišnjakinju u sobu na hlađenje,da razmisli u čemu je problem ako i nakon trećeg razgovora i upozorenja nastavi po svom.

Da mi policija dođe na vrata zbog toga ?Iako je volim najviše na svijetu,dugo je željeno i očekivano dijete ne bi dobro prošla.
    Batine ne odobravam ali postoje i druge metode.Ako joj nije dobro u vlastitoj obitelji postoje domovi za djecu.
    Vidjela je kako je tamo i sigurna sam da ne bi željela tamo živjeti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •