Pokazuje rezultate 1 do 50 od 105

Tema: Proslava rođendana desetogodišnjega djeteta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

podižem

molila bih preporuke za proslavu rodjendana 11-godišnjaka
    planirali smo slaviti u kinu no potrefilo se da bas i nema nekih filmova trenutno koje nisu gledali ili bi im bili zanimljivi
    crtici za malce im vise nisu napeti...

uglavnom, trebaju mi ideje i to prilicno hitno za proslavu...
    zvala sam Arenu za kuglanje, al pojma nisam imala da je kuglana zatvorena...

GLedam ovaj Mofit nesto tipa sportskog rockasa, ali na njihovoj stranici ne vidim da organiziraju proslave...
    I tako hrpa nekih prostora koji su postojali do pred 1-2 godine, zatvoreni...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    podižem

planirali smo slaviti u kinu no potrefilo se da bas i nema nekih filmova trenutno koje nisu gledali ili bi im bili zanimljivi

GLedam ovaj Mofit nesto tipa sportskog rockasa, ali na njihovoj stranici ne vidim da organiziraju proslave...
    Za sport ne znam, ali palo mi je na pamet nešto drugo - možda muzej automobila Ferdinand Budicki: http://www.otk-ferdinandbudicki.hr/index.php/radionice
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 19.01.2016. at 13:22

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

10 igrača, 5+5.
    Ali brzo se umore, tako da se izmjenjuju. I svima je zabavno, i igračima i gledateljima
    Mojih je bilo 20 i nešto sitno, svi su bili zadovoljni.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj MikiMama prvotno napisa Vidi poruku
    10 igrača, 5+5.
    Ali brzo se umore, tako da se izmjenjuju. I svima je zabavno, i igračima i gledateljima
    Mojih je bilo 20 i nešto sitno, svi su bili zadovoljni.
    Hvala

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    podižem

Ovo super prolazi kod naših, jedino se pripremi da cijena nije mala:
    http://www.avenueball.com/
    I ovo:
    http://www.idemvan.hr/mjesto/bowling...-kuglana/2755/
    Mi smo slavili u kuglani i svi su bili oduševljeni. Ovo prvo smo samo bili gosti na nekoliko rođendana.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moj ovih dana puni 11.

Ali ti nisam od pomoći jer on želi kino. Da ne želi, uopće nemam pojma što bismo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Moj ovih dana puni 11.

Ali ti nisam od pomoći jer on želi kino. Da ne želi, uopće nemam pojma što bismo.
    I moji su uglavnom htjeli u kino, naročito stariji. Mlađi je htio jednom u muzej automobila, a bilo je još i proslava "na ledini" u kvartovskoj pizzeriji iza koje je prostor na kojem su raspalili nogomet.

Inače, kina imaju mogućnost proslave rođendana prije ili poslije predstave - cc1 East ima stolove, samo treba rezervirati termin. Isto tako ima i kazalište Žar ptica, a mislim da i Trešnja ima nešto slično, ali oni su mi daleko pa nismo bili već godinama.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A šta'š moja Peterlin, mi smo u ovoj pripi*dini sretni da imamo kino jer osim njega imamo samo ledine, a ovih dana je gadna buretina i temperatura u minusu i ne mogu tuđu djecu poslati na to van
    Posljednje uređivanje od Jurana : 19.01.2016. at 14:42

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

A šta'š moja Peterlin, mi smo u ovoj pripi*dini sretni da imamo kino jer osim njega imamo samo ledine, a ovih dana je gadna buretina i temperatura u minusu i ne mogu tuđu djecu poslati na to van
    Tvoja lokacija ima veliku prednost, a zove se mooooreeeeee.... Ja bih svoju lokaciju rado mijenjala za tvoju pripi*dinu. Ali ne mogu to izvesti jer ne mogu preseliti cijelu logistiku.

Sorry na offt.

Kino za rođendan je sasvim ok. Prema mom iskustvu, bolje je dječurliju nahraniti prije (jer se ne razvlače predugo) nego nakon filma. Naruči se pizza na kriške ili donese torta i game over.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moja bi vrlo veselo proslavila rođendan u kinu ovaj mjesec s obzirom na "Šumu užasa".
    Ne znam kaj bu na repertoaru za dva mjeseca tako da je kino samo opcija.
    Prošle godine nije bilo ništa posebno pa su doma posudili film u videoteci i naručili smo pizzu.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moj ovih dana puni 11.

sto cete gledati?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Vjerojatno Medu sa sjevera.

Možda će poželjeti ponoviti Ratove zvijezda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •