Stranica 25 od 149 PrviPrvi ... 1523242526273575125 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 7436

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

I ja sam do sada dobivala od dr. op. Zapravo, dobila bih godisnju up i to je to. No sad mi je rekla da sve vezano uz trudnocu, postupak treba voditi pa time i davati up ginekologica. Danas idem k njoj pa cu vidjeti sto ce ona reci. Jer sada su mi ostali zadnji nalazi, stitnjaca i hiv kako bi imali konzultacije i da dobijem protokol...uzbudjenje

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

cure, idem sa vlastitim jajnim stanicama, tako da ne trebam donora (barem se nadam da će tako biti )
    kod mene je u pitanja balansirana reciprčna translokacija kromosoma i koliko sam ja skuzila u razgovorima s doktorima u ZG, samo bi mi kroz PGD probirali zdrave kromosome koji ne nose tu translokaciju...
    U svakom slucaju, onda necu slati u HZZO papire dok ne vidim sto ce mi reci na konzultacijama. Hvala curke! divne ste!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pozzz..

Jeli netko možda letio na relaciji Zagreb-Prag AirCroatiom? Ako da, kakva su iskustva?
    Planiran solo u Prag pa tražim najbolju opciju..

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja sam htjela ali su otkazali te letive pa sam isla preko Beca sto toplo preporucujen.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Šta sa Croatia airl. ili? Koliko te došla povratna karta ako smijem pitati?

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Zagreb Bec je bio croatiairlines a Bec Prag I Prag Bec austrianairlines sve zajedno sa taxama 260 eur

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno Potpomognuta u ČEŠKOJ

Karta kupljena u cetvrtak a putovala sam u ponedjeljak rano ujutro. I ja sam isla sama. Samo smo kod biljeznila ovjerili papire koje su nam poslali iz klinike

Posljednje uređivanje od mikipika32 : 25.01.2016. at 16:11

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala puno na informacijama..

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Eto, jučer 12 dc, debljina endica 10 mm, od ponedeljka progesteron i u četvrtak ( nadam se ako embriji budu dobro kad ih idlede) transfer....

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Chilly super vijesti )) Sretan put i vjerujem da ce sve ispasti za 5+ ))

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Chilly sretnooo !!!
    Mikipika kako si..jel jos mirujes?
    Evo ja se tak sad malo opustila..tlak je sad pod kontrolom nadam se da ce i ostat tako..
    Na ulz sve ok. Sljedeci za mj dana..

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Chilly, sretno! Javljaj nam se!
    Mikipika, jesi ok?
    Ja sam 10+5tt. Još mirujem, mučnine prestale i za sada ok! Idemo slij.tjedan na uzv, vidjeti naše malo čudo.

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Dobro sam ali strogo mirujem doma. Iduci tjedan imam ultrazvuk i kombinirani test plus posjet hematologu zbog heparina kojeg koristim. Zahvalna sam na svakom danu koji dobro prode jer znam da je svakim danom opasnost od hematoma manja Danas sam 11+1

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Cure, znate li - jel ok planirat isti dan nakon transfera ici doma? Cini mi se da je netko pisao da su tako putovali ....

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Chilly, ima parova koji su putovali isti dan i sve prošlo ok, makar je nekako uobičajeno ostati još tu noć prespavati i idući dan na put.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Chilly prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, znate li - jel ok planirat isti dan nakon transfera ici doma? Cini mi se da je netko pisao da su tako putovali ....
    Mi smo nakon transfera još sutradan ostali u Pragu i tek drugi dan krenuli. Znači...npr. u ponedjeljak transfer u srijedu krenuli kući...

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

AnnaBanana, tek sad vidjela post, jako mi je drago što je moguć PGD Sretno!!!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Chilly sretno!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Hvala na podršci cure! Evo jučer obavili transfer dvije četverodnevne morulice, embriologica kaze da joj izgledaju super. Endometrij bio 12 mm( sve sam im super priredila za useljenje ) ! Sad čekamo i nadamo se najboljemu.

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Chilly navijamo ) Sad samo opusteno i pozitiva!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Chilly,držim fige za veliku betu za dva tjedna

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Chilly, sretno! I da za 2 tjedna i ti maziš svoj trbuh kao i nas nekoliko trenutno!

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Izludit ce me ova nasa birokracija, sporost, i centralizacija svega i svacega. Od 11 mjeseca skupljam nalaze, i jos nisam sve skupila. A kad jedan nalaz moras cekati mjesec/mjesec i pol onda zbilja uz to da ne mogu vaditi u puli, vec u rijeci da bi rijeka slala zagrebu, zagreb rijeci i rijeka meni. Pa to je za poludit. Dok dobijem nalaze, oni prvi ce vec biti stari i opet u krug. Cekam jos nalaz za trombofiliju - koliko je to bitan faktor? Ne ljutite se da pitam, ali ne zelim citati nista o tome i opterecivati se dok ne dobijem nalaz. Jer nalaz bi mogao biti uredan. A poslali su me to napraviti zbog toga sto sam u 33.g. Nadam se da cemo na ljeto, ili proljece setati po ceskim gradovima

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Jel ima negdje na forumu ili netko ima da mi pošalje primjerak suglasnoti supruga sa transferom?

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Reni76 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel ima negdje na forumu ili netko ima da mi pošalje primjerak suglasnoti supruga sa transferom?
    Jel ti to treba za Prag? Ili za HZZO?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Reni tko ti to trazi?

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

cure,
    suglasnost supruga i nas kao podnositelja zahtjeva treba za HZZo. Tako je rekla teta iz HZZO-a kada sam zvala i pitala što od papira trebam za refudaciju.

Kako jos nisam poslala papire, vec cu nakon konzultacija iz Praga, ali mislim da ti treba samo jedna - dvije recenice izjave, nesto tipa....
    Mi, ___ (OIB: ) i ____ (OIB: ), kao supružnici, ovim putem dajemo izjavu da smo upoznati s uvjetima EU poliklinike ____ te da smo s istima suglasni.

Barem sam ja tako protumačila tetu iz HZZO-a

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Traže mi u Pragu za transfer, jer suprug neće ići sa mnom

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Zar nemaju oni sprancu vec ispisanu koju ti posalju, suprug zatim potpise (ev. ovjerite) i ti poneses? Inace, se to kod njih potpisuje. Ja ju nisam vidjela jer su taj dio papirologije i placanja obavili dok sam bila pod anestezijom.

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Posalju na mail suglasnost i pojasne da se potpis supruga ovjeri kod biljeznika bez stavljanja datuma. Tako da posalji ima mail i poslat ce ti suglasnosti.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Što se to treba ovjeravati kod bilježnika?
    koja je to papirologija, košta te gdje god se okrenes, pa i na tako glupavim stvarima....

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ok hvala

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Kosta 50 kn kod naseg javnog biljeznika.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Mene ulovila totala sjeta! Inače bas nisam tome sklona , al eto.... počeo me trbuh boluckat - ono čista PMS varijanta 5dpt i znam da ćete mi reci da to ništa ne znaci al eto.... Nije svaki dan sjajan .....fakat bezveze sto moramo kroz to prolaziti

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sve što su od nas tražili kao suglasnost, suprug i ja smo napisali u nekoliko rečenica, oboje potpisali i to im skenirali i poslali. Kako za Prag, tako i za HZZO. To im je bilo dovoljno!

Chilly...ne biti tužna! To može biti jakoooo dobar znak! Meni je 7dpt počeo tipičan PMS, bolovi i onda lagano krvaruckanje. Bila sam koma, otišla čak i kod svoje ginekol., koja me isplašila i skoro da sam poklekla i otišla vaditi betu...A, vidi sad...To je bilo prije 10-tak tjedana. Eto sad je to krvaruckanje moj bebolino! Danas smo ušli u 13 tt i rastemo!

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

joj curke kada vas sve slušam kako napreduju vaše male mrvice u vašim trbusima, nadam se da ce i kod mene sve proci bez problema
    zavidim vam
    ja odlazim na dogovoru u ponedjeljak pa sam mislila pitati ako mi netko može napisati kuda je nabolje ici autom i kolike su cijene cestarina?

hvala puno

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

E, aj probaj se snaci na nasoj web stranici u mom potpisu, otkad je mm popravljao nije vise citka

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Beta negativna drugi put .... Mozda treća sreća ? Jel odobrava HZZO drugi ciklus s doniranim stanicama- kakva su iskustva?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

AnnaBanana sve zavisi otkuda putujes, ali potrebne su ti vinjete, koje nisu nista skuplje od nase cestarine, trosak benzina koji opet ovisi o autu. Ako se dobro sjecam nama je na put Pula-Prag otislo nekih 170 €. Nesto se po Sloveniji moglo ici lokalnim cestama, ali nije isplativo vremenski. Uzmes vinjete i cijelo vrijeme ides autoputem, barem je nama tako bilo. Jedini dio puta koje je los je dio od Brna do Praga. No, kazem, ovisi otkuda idete i kamo idete.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Chilly, zao mi je! Za HZZO ne znam, jer mi smo odustali od njih, jer su trazili biopsiju testisa od mm, a on nije htio i ne zeli ici na taj pregled. (Jer istovremeno pripremaju njega i mene, a sanse da nadju nesto je izrazito mala). Po tom pitanju sigurno ce ti se javiti netko tko je to prosao.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Chilly prvotno napisa Vidi poruku
    Beta negativna drugi put .... Mozda treća sreća ? Jel odobrava HZZO drugi ciklus s doniranim stanicama- kakva su iskustva?
    Chilly , žao mi je jako!
    Bit će treća sreća, mora biti!
    Mislim da HZZO odobrava samo jedan ciklus, ali....Svakako provjeri!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Draga Chilly,neizmjerno mi je žao

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Chilly bas mi je zao ;-( ali nemoj gubiti nadu, odmah planiraj kako dalje

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Chilly..bas mi zao, mogu zamisliti koje razočarenje osjecas.... ali nema predaje, nemoj gubiti nadu, možda bas sljedeci put bude kako treba i sve se posloži...ni ja ti ne znam za HZZO... Sve držimo fige za sljedeci put!

Rominka, putujemo iz Zg. I mislila sam da je toliki trošak okvirno kada se sve uzme, ali s obzirom da nas dvoje ide, onda je to ok... Mislila sam samo ako je netko bio nedavno da mi možda precizno kaže koliko je koja vinjeta... ali nema veze, snaci cemo se
    U svakom slučaju hvala i tebi na info

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Slovenska vinjeta je 15€ za 8 dana, austrijska je 8,70 € 10 dana i ceska je nekih 12€ isto 10 dana ako se ne varam. Mozes provjeriti na str hak-a ako je sto mijenjano. Provjeri si i koje su cijene benzina. Mi npr nismo tankali u austriji jer sam po forumima citala da imaju los benzin, a i skuplji su bili, pa smo si nastimali hr-slo-slo. Ne znam, ali meni ispadne jeftinije trosak puta do tamo nego neki go po hrv...

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Hvala Rominka punoooo

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

AnnaBanana ako sam dobro shvatila u pon putujes u Prag na dogovor, zar ne? Idete skupa ili ides sama? Ostajes na dan dva ili se odmah vracas kuci? Jooooj, uzbudjenje raste bas se veselim. Budes se javila po povratku

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Draga Chilly žao mi je jako.... posavjetuj se sa spec. mpo u vezi hzzo-a i donacije, misli li hoće li proći u vašem slučaju ili da nastavite još pokušavati sa vlastitima.

AnnaBanana, brzo putuješ, sretno!!!!!

Svima

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Sjela mi smo i sad bili na donaciji jajne stanice odobrenoj od HZZO-a. Ne znam da li ce nam odobriti jos jednom ali cu probat! U četiri godine polusaja/11 IVF ova imala sam tri svoje jajne stanice i samo samo jedan embrij tako da je ta priča davno završena .....uvijek sam mislila kad to prebrodimo i nakon dođemo do embrijica sigurno cemo uspjeti....nadam se da ipak hoćemo nakraju !!!

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Chilly, pravi si borac! nastavi takav i biti, jer možda bas sljedeci put bude onaj pravi put!
    Znam da nije lako, i da te svaki put pomalo uništi, pogotovo jer se svaki put nadas, ali nemoj odustati pa koliko god imas imalo snage u sebi!

Da, cure ja putujem danas i jako sam uzbuđena bez obzira sto idem samo na dogovor... nadam se lijepim vjestima, aiko strepim od nekih ruznih koje mi miže reci, ali ipak se nadam....

javim vam se povratno!

držte se sve cure

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •