Pokazuje rezultate 1 do 50 od 140

Tema: S čime početi ?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    A-ha, i sad ćeš bebi, koja nikad nista osim mlijeka nije stavila u usta, prvi put u zivotu dati hrgu svježeg sira i cijelu jagodu!
    Pa, treba biti razuman. Prve žličice hrane moraju biti kašaste, malo po malo se ugrubi struktura. Kasnije im se može dati u ručicu komad korice kruha ili npr.kruške ili one rizine keksice za bebe, neka jedu i igraju se s njima, pod nadzorom.
    Meni hrana nije filozofija, jako sam ležerna u tome, smatram da hranjenje mora biti zadovoljstvo.
    Procitaj Baby Led Weaning; cak i nije nesto sto se dogodilo nakon tvojeg vremena.

Moje dijete nikad nije jelo kasice. Prva hrana mu je bila avokado u komadima. Drzao je u ruci i lizao i grickao. Nije prakticki jeo do skoro deset mjeseci, ali na zlicu sam mu davala amo hranu koju mi se nije dalo cistiti s poda.

Nisam ja izmislila takvo hranjenje, niti je to cudno. I skroz je zadovoljstvo, vece nego kad djetetu das puretinu s mlincima i juhom koju je preradio mikser.

I da, neka djeca nisu spremna za to. U principu, tad nisu uopce spremna za dohranu.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    I da, neka djeca nisu spremna za to. U principu, tad nisu uopce spremna za dohranu.
    ne uvijek
    ako se tako ponaša sa šest mjeseci, onda vjerojatno nije spremno za dohranu
    ali bome s godinu i pol jest, a ako i tada odbija/povraća komadiće bolje je davati pasirano nego ništa

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    ne uvijek
    ali bome s godinu i pol jest, a ako i tada odbija/povraća komadiće bolje je davati pasirano nego ništa
    U tom slucaju svakako treba provjeriti senzorne poremecaje. Ne moraju svi biti teska dijagnoza, ali ako ne podnosi komadice hrane, ona je tu puno veci problem od necijeg comfort zone-a.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    ne uvijek
    Ali mozak mora stvoriti veze. Što se duže oteže s tim to je kasnije teže.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •