Pokazuje rezultate 1 do 50 od 635

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bila sam dobro do jučer-danas... saznala sam da je cura koja je rodila u dan razlike od mene opet trudna. I onda sam saznala za još jednu trudnicu koja se dugo trudila za prvo, rodila nakon mene, i sad se brzo dogodilo drugo.
    I koliko mi je drago, užasno mi teško pada i jako sam tužna. evo sad sam se mužu rasplakala

I znam da je ružno tako se osjećati, ali ne mogu si pomoći

VIB avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam dobro do jučer-danas... saznala sam da je cura koja je rodila u dan razlike od mene opet trudna. I onda sam saznala za još jednu trudnicu koja se dugo trudila za prvo, rodila nakon mene, i sad se brzo dogodilo drugo.
    I koliko mi je drago, užasno mi teško pada i jako sam tužna. evo sad sam se mužu rasplakala

I znam da je ružno tako se osjećati, ali ne mogu si pomoći
    o Vrci kako te razumijem
    grozno je za reći, ali ni ja više ne podnašam trudnice, a po svuda ih vidim, imam čak jednu u blizini koja je isto stvarno teško došla do djeteta i na kraju sam pod izlikom da se radi mojeg događaja ne uzrujava prekinula kontakt na neko vrijeme, ne znam ni da li ću joj čestitati ne bebi, mislim se k vragu uvijek su mi drugi bili ispred mene, uvijek sam pazila na tuđe osjećaje, a tko se sad brine za mene, tim više što nam je ovo bila prva beba, nemam nijedno dijete doma da me utješi, mislim se pa šta bih se ja prisiljavala na tuđu sreću, ma baš me briga, radim ono što meni olakšava ovaj ostatak života do smrti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •