Stranica 56 od 123 PrviPrvi ... 646545556575866106 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,751 do 2,800 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    S druge strane, nakon ovog čuda što je bilo na vlasti zadnjih godinu dana, stvarno ne znam što bi SDP mogao učiniti, a da ne glasam za njih (i to čini mi se po prvi puta).
    samo da ne bi Milanović, kakav je, išao istražiti šta treba napravit da ne glasaš za njih, tj da izgube izbore

ma baš sam ljuta na njih, umjesto da smišljaju ime koalicije, tražila bih da promijene vlastito ime. Šta oni imaju više sa socijaldemokracijom?
    koalirali bi s HSSom, a laburiste otfrknuli
    koja je to opcija na kraju? trebali bi se zvat GMO koalicija, kupus sa genom ribe

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ne znam je li ovo na pravoj temi, ali evo još jedne ukinute emisije.
    http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvat...-jutro-kultura

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

danasnja vijest je da ce mesic biti na listi narodne koalicije.
    Mislim sta kod nas politicari ne mogu u mirovinu, evo mesic u narodnoj koaliciji, a seks na listi HDZ-a. sve ovo je iz novinskih natpisa, ali mi nemamo mladje ljude u toj politici. samo ovi stari znaju sta je dobro za RH, a vidimo kako nam je dobro.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nakon Sinčića, malo se i mladih pribojavamo

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kako ono reče Bajaga: zaustavite zemlju, silazim.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Kako ono reče Bajaga: zaustavite zemlju, silazim.
    Prljavo kazalište

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

houra.
    bajaga bi ti ju još vratio jedan krug unazad, samo nam to fali
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 13.07.2016. at 14:51

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kad je Bajaga u pitanju, mogu se sjetiti samo jedne njegove prikladne stvari: Dobro jutro, džezeri ...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    danasnja vijest je da ce mesic biti na listi narodne koalicije.
    .
    a hebaj ga, lista penzionera
    a stvarno su neuništivi, šeks, mesić, još im naš slavko fali :D

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    houra.
    ma ne treba ti bajaga, vidi nas

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

a hebaj ga, lista penzionera
    a stvarno su neuništivi, šeks, mesić, još im naš slavko fali :D

S druge strane, slažem se da se baš ne možemo pohvaliti ni s mladima....

Drugo je pitanje - da li mladih nema ili jednostavno ne mogu pristupiti dijeljenju karata.... nemam pojma.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

bajaga je svoj dio odradio sa "šta to pada? pada vlada!"

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Drugo je pitanje - da li mladih nema ili jednostavno ne mogu pristupiti dijeljenju karata.... nemam pojma.
    napomenimo još da u kontekstu naše vlade "mladi" znači mlađi od 60

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mesić? Vratite mu onaj ured, molim vas!

Zapravo bi za sve te islužene i kompromitirane političare trebalo napraviti neki starački vrtić, dati im jedan program HRT-a pa nek se igraju.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mladi trebaju imati želudac za ući u politiku, moraju se prvo starijima dokazati gutanjem svojih i tuđih govana, potvrditi beskralježnjaštvo itd.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 13.07.2016. at 16:01

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Al u Mostu i nije tako stara ekipa pa sad sto dalje reci.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I ministri Šustar i Hasanbegović nisu ni stari niti dugo u politici. Tako da... čini mi se da po prvi put u životu naginjem konzervativizmu (možda sam konačno došla u te godine ) - prihvatljivije mi je nešto poznato i isprobano, pa makar i loše, nego eksperiment

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

houra.
    Uvijek se sej... oko ta dva.
    trebam godišnji.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kao što sam rekla, maltene ne znam kako se zove predsjednik HSS, što se te stranke tiče ja sam zapela na pokojnom Friščiću
    ali sam išla malo guglati o sadašnjem predsjedniku
    i da me ubijete ja ne vidim neki veliki problem u njegovom grijehu (ili sam naučila da krađa sasvim normalna pojava kod nas)
    tim više (bar tako piše po portalima) da on i nije krao, već samo ljestve držao
    nitko nije stradao, osim brava na autima
    valjda su štetu platili
    ne bih voljela da je to napravio mom autu, ali puno su se veći grijesi radili, za koje nitko ne odgovara

npr.
    http://www.portalnovosti.com/robert-...-sramota-mosta

a ne znam što bih rekla na Božinu izjavu:
    ‘Ako smatrate da je Pauletić problem, onda bih volio da tu ljestvicu postavite na takav način pa da vidimo tko će sve od saborskih zastupnika i bivših članova Vlade ostati uopće na političkoj sceni’, poručio je Božo Petrov prošlog tjedna u Splitu.

jel mi veći problem što on opravdava Pauletićevo "novinarstvo" ili što poručuje da su u sabornici i vladi svi upitnih moralnih kvaliteta

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Rekla bih da smo ipak svi oguglali na nemoral, nepoštenje, na krađu i korupciju. Zato što nam je to svakodnevvica i jedini način funkcioniranja. I nije od jučer.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Slažem se, ljestvice su jako nisko postavljene. Mentalitet većine političara jako dobro ilustrira Karamarkova izjava da su moral i poštenje "relativni". Grozno je to na što smo spali. Često pomišljam da smo dotakli dno i da sad možemo jedino gore, i opet se prevarim :/.

U situaciji kakvu imamo mogu odlučivati jedino po principu što mi je veći/manji problem. A kako sve skupa izgleda, ponovo će male stranke odigrati ulogu u tome koja će opcija prevagnuti. I kad sve to skupa stavim na stol, čak mi se i Petir čini manji problem od likova koji su nas uvjeravali da im "svjetonazori nisu važni" i da ih zanimaju samo reforme, a na kraju ih je svjetonazor determinirao i od reforma ni r... Svi dobro znamo tko je i što je Petir, kakve stavove ima i što od nje možemo očekivati - to mi se čini manje pogubno od "vuka u janjećoj koži"

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Rekla bih da smo ipak svi oguglali na nemoral, nepoštenje, na krađu i korupciju. Zato što nam je to svakodnevvica i jedini način funkcioniranja. I nije od jučer.
    I onda kad Pametno pozove na cjeloživotno učenje i rad, dobiju ovakav članak: http://www.portalnovosti.com/pametnome-dosta

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da, baš blesav zaključak na kraju, šta je tako loše u tome da učiš do smrti zaboga?

zanimljivo mi je ovo s mirovinom
    kod nas je mentalitet da od određene dobi "jedva čekaš penziju"
    pa kad netko voli svoj posao i duže misli da ima što dati, dobije hrpu čudnih reakcija

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da petnaestogodišnjak provaljuje u automobile, pa hajde, ali čovjek od skoro 30 godina ?!
    Za tako nešto pravdati stvarno trebaš imati nisko postavljenu ljestvicu.
    Ja s takvom osobom ne bih kavu popila, a kamoli da mogu zamisliti takvu personu na visokom državnom položaju.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja se uopće ne slažem da je likove koje spominje Kanga i koji su ovdje poprilično omraženi, osobito determinirao svjetonazor. U principu, kako u diskusiji između Lalovića i Markovine u Telegramu (ako je netko pratio) uvelike dijelim stavove Lalovića, ovog ću puta, za razliku od lani, glasati za Most. Ne zato što mislim da su divni, ili da nemaju loših strana i slabih točaka, nego zato što mislim da je njihova uloga danas takva da i dalje imaju šansu biti pokretači pozitivnih procesa.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

vertex, pa šta su pozitivno po tebi pokrenuli? što specifično vidiš kao njihovu zaslugu?
    Posljednje uređivanje od Kanga : 14.07.2016. at 12:39

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Po meni nisu ništa ni stigli pokrenuti, ali su uspjeli zaustaviti HDZ u njihovoj samovolji i bahatluku.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ne opravdavam
    možda pijana noć, što ja znam
    vjerojatno je i to, ljestvica niska
    u društvu ljubitelja kiseline iz akumultora, prepisivača diplomskih, uništavača firmi, kradljivaca....
    on mi je vrtićko dijete

ali definitivno bih rađe popila kavu s njim nego s nekim kome nije ni malo upitno pauletićevo pisanje

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Tako nekako kao Angien bi bio i moj odgovor. I ono što Lalović kaže mogla je biti i moja rečenica: ne mislim da su moralna vertikala, nego mislim da su moralna normala.
    Ali nemam neku namjeru, ako si ne dozvolim navući se, lol, ulaziti u diskusiju ili nedajbože nekome objašnjavati što se jest ili nije dogodilo (iako me malo čudi koliko su neobičnih događaja ljudi u stanju potpuno ignorirati), ili nekoga uvjeravati da sam u pravu. Uostalom, ako iznevjere moje povjerenje, više neću glasati za nih, i gotovo. Kao da bi bio prvi put da nisam u pravu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    u društvu ljubitelja kiseline iz akumultora, prepisivača diplomskih, uništavača firmi, kradljivaca....
    on mi je vrtićko dijete
    tu bih dodala i potpisivača izjava kod javnih bilježnika

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

aleks, dodaj bježaća pred policijom radi vožnje u pijanom stanju kao pretendenta na premijersku poziciju (ako ćemo se zaustavit na razini "huliganskih" prijestupa)
    Posljednje uređivanje od Kanga : 14.07.2016. at 12:58

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku
    aleks, dodaj bježaća pred policijom radi vožnje u pijanom stanju kao pretendenta na premijersku poziciju (ako ćemo se zaustavit na razini "huliganskih" prijestupa)
    i po danasnjim ankentama on ima 13%. to mi se ciniiiiiiiiiiiiii jako jako visoko.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Da petnaestogodišnjak provaljuje u automobile, pa hajde, ali čovjek od skoro 30 godina ?!
    x.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

To je ono što se u našem narodu zove fakin. Fakin je svakako pozitivna kreatura. Bio je razbijač, ali više nije. Krao je, al' je i nama dao. Krivotvorio je, al' je dobar organizator. Fajter je pa će znat' s 'vakim/'nakim.

Ali nemam iluzija, političari su odraz naroda, ne možemo to promijeniti.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja s takvom osobom ne bih kavu popila, a kamoli da mogu zamisliti takvu personu na visokom državnom položaju.
    Pa ne znam pravda li takav cin itko ovdje i ne znam čemu to toliko potencirati? Svatko u životu može napraviti neku glupost i bitno je kako se prema tome postavi. Sto se mene tiče prihvatljivo mi je ako čovjek prepozna svoju grešku, pokaje se i odsluži kaznu za nju. Jos bolje, ako iz toga nešto nauci, a ovaj je rekao da je nešto naučio. Nakon toga život ide dalje. Drugo je, ako se stvar ponovi. E, to je vec teze prihvatljivo i u tom slučaju ni prva stvar vise nije zanemariva...
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 14.07.2016. at 14:37

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mene zapravo zanima što točno političar u RH mora napraviti da se diskvalificira od kandidiranja za vodeće funkcije. Očito može i krasti, i provaljivati u tuđu imovinu, i lagati, i mrtav hladan biti u sukobu interesa, i nikom ništa. Još ga ljudi krenu i opravdavati.
    gdje se povlači granica? što je nedopustivo? stvarno smo jadni i bijedni. nekad mislim da nas sve treba zatrti i krenuti ispočetka.

edit: ne govorim o bilo kome od nas. nego o političarima, koji nas žele voditi i upravljati našim životima.
    Posljednje uređivanje od Angie75 : 14.07.2016. at 14:51

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Mesić? Vratite mu onaj ured, molim vas!

Zapravo bi za sve te islužene i kompromitirane političare trebalo napraviti neki starački vrtić, dati im jedan program HRT-a pa nek se igraju.
    Mesicu treba dati cekic u ruke i poslati ga na Goli otok da se igra, dovoljno se izigrao na HRT-u. Njegov najmanji problem je to sto je star i isluzen. Izvinite na mozda neprimjerenim rijecima, ali taj covjek izazove bijes u meni svaki put kad progovori. Ne mogu pojmiti na koju foru je dva puta postao predsjednik, on je cisto licemjerje i kriminal u hodajucem obliku.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mesić kao predsjednika pamtim po tome što je ekstremnu desnicu stavio tamo gdje joj je mjesto i za to mu skidam kapu. Nisam dalje pratila njegovo djelovanje, a taj predsjednički ured mu stvarno nije trebao.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se uopće ne slažem da je likove koje spominje Kanga i koji su ovdje poprilično omraženi, osobito determinirao svjetonazor. .
    ček, hasanbegović i šustar? o njima pričamo?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mesić kao predsjednika pamtim po tome što je ekstremnu desnicu stavio tamo gdje joj je mjesto i za to mu skidam kapu. Nisam dalje pratila njegovo djelovanje, a taj predsjednički ured mu stvarno nije trebao.
    Da, stavio ju je u trenutku kad mu je to odgovaralo. Nije mu smetalo dok je pjevusio ustaske pjesmuljke, drzao proustaske govore i krao lovu od dijaspore koja je politicki ekstremno desno usmjerena.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I kad sve to skupa stavim na stol, čak mi se i Petir čini manji problem od likova koji su nas uvjeravali da im "svjetonazori nisu važni" i da ih zanimaju samo reforme, a na kraju ih je svjetonazor determinirao i od reforma ni r...
    Ovako se običava govoriti o MOSTu, pa sam računala da i Kanga na njih misli.
    edit: nakon cvijete
    Posljednje uređivanje od vertex : 14.07.2016. at 15:40

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cvijeta

da, mislile smo (vertex i ja) na Petrova koji je (prema mom shvaćanju) između opcije debelo opterećene kriminalom i bliže mu svjetonazorski i opcije malo manje opterećene kriminalom i dalje mu svjetonazorski, izabrao onu prvu. ovi mu ministri nisu bili trn u oku jer mu svjetonazor ionako nije važan . a što se tiče kriminala, hebiga, zeznuo se malo čovjek.

rehab, valjda ti znaš o čemu pričaš. ja ne znam.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i još jedna stvar koja se meni posebno nije svidjela kod mosta je izmotavanje i neiskrenost oko pravih razloga odluke da uđu u koaliciju s hdz-om. mislim da je sdp bio noturno glup u svojim postizbornim postupcima, ali i da nisu bili - šta bi drugo trebao raditi političar u takvom trenutku nego vrbovati ljude. i onda se most kao nađe uvrijeđen zbog toga, neš' ti. to mi dođe kao da ti susjeda baci oko na muža pa ti sad više nećeš pričati sa susjedom . ili si siguran u svoje ljude ili nisi, ne mogu takve stvari presuđivati, ako nema još kakvih drugih razloga. ok, vertex, neću više o mostu

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

rehab, valjda ti znaš o čemu pričaš. ja ne znam.
    Postoje autenticne snimke na Youtube... Mislim, ako te uopce zanima, jel :D

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma joj kad je to bilo kad je Mesić pjevao ustaške, što ćemo, mladost-ludost

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jao, Kanga, baš me mučiš
    Osim što se ne slažem s tobom da je to neko nejasno izmotavanje, i držim da su argumenti prilično jednostavni i razumljivi svima koji nisu unaprijed zacementirali stav da se može raditi jedino i samo o tome da su unaprijed htjeli s HDZom, još me zanima čija te to iskrenost, otvorenost i jasne namjere obaraju s nogu? Ili kriterij nije isti za sve?

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

još me zanima čija te to iskrenost, otvorenost i jasne namjere obaraju s nogu?
    Petirkine, kao što već spomenuh

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da bih riječ rekla! :D

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

svima koji nisu unaprijed zacementirali stav da se može raditi jedino i samo o tome da su unaprijed htjeli s HDZom
    samo da kažem da nisam među ovima ako me možda među njih ubrajaš. baš naprotiv, mislim da su bili na sto muka i morali nekako prelomiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •