Citiraj mifija prvotno napisa Vidi poruku
Ovo je užasno uvredljivo i ne mogu vjerovati da mod ne reagira. Takvom tonu komunikacije nije mjesto na forumu, a ni bilo gdje među pristojnim ljudima.

Imam dojam da je main došao iskaljivati frustracije ponašanjem svoje bivše na mjestu gdje je vidio da ima hrpa drugih žena, po principu ‘sve vi žene ste iste..’ (ak ne iste, a ono bar slične). Taj pristup se vidi iz više njegovih postova, ovaj koji sam citirala mi je vrh. Pa onda kad se, očito, ne uspijeva na zadovoljavajuć način razračunati s bivšom, valjda dobiva neku satisfakciju iz dovođenja u red drugih žena.
opet iz početka. tako možemo u nedogled. jedno te isto, bez da si pročitala. Unatoč tome da sam pristojno objasnio svaki detalj, i pristojno mene se optužuje da sam frustriran. pa imate li vi arugumete ili ćete sa tim parolala u nedogled?

a kaj da ja pretpostavim kad npr vi tvrdite da bi treba samo sve više i više plaćati i da nebi smio odlučivati na što trošim novac? pa daj pročitaj, svaki detalj sam objasnio a ne parole samo. i neke stereotipove pisati.