Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mitovski, jesi joj probala vlažne obloge stavljati?

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Mitovski, jesi joj probala vlažne obloge stavljati?
    Nisam. Kako to ide?
    Ide u ponedjeljak u Grad mladih...sve me strah na šta će to tamo ličiti..još su predviđene niske temperature.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam. Kako to ide?
    Ide u ponedjeljak u Grad mladih...sve me strah na šta će to tamo ličiti..još su predviđene niske temperature.
    Suosjećam... To je baš gadno. MM se s tim pati, ali njemu valja Linola Fett (to ne smiju koristiti ljudi koji su osjetljivi na kikiriki i orašaste plodove).

Jesi li probala kupati dijete u maslinovom ulju (ili još bolje - bademovom, na badem su izuzetno rijetke alergije): u vodu staviš 1 dl nekakvog mlijeka (ako je alergična na kravlje, uzmeš sojino ili bilo koje biljno, jer mlijeko omogućuje da se ulje dobro rasprši u vodi) i dodaš jušnu žlicu ulja. Možeš još malo ukapati lavande ako podnosi. Ulje raspršeno u vodi dat će tanak sloj masnoće na cijelom tijelu.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 01.12.2016. at 10:56

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    bolje - bademovom, na badem su izuzetno rijetke alergije)
    pričaj mi imam dvoje alergične doma na badem a i na ulje badema

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam. Kako to ide?
    nisi bila u školi atopije?

http://klokanica.24sata.hr/beba/zdra...najvaznija-840

moj je to dao da mu se stavi tek s 5.5 godine, uglavnom mi smo uzeli iz dm one deblje tuftere( onaj za brisanje), namazali kremom dio, stavili tufter u vodu mlaku i stavili na kremu, prerk toga zavoj, tak možeš raditi ako baš nisu rane, kod slučaja da su rane, mora ići sterilna ispod tuftera, zamotali zavojem, to je znalo držati par sati pa skoro i cijelu noć.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    nisi bila u školi atopije?

http://klokanica.24sata.hr/beba/zdra...najvaznija-840

moj je to dao da mu se stavi tek s 5.5 godine, uglavnom mi smo uzeli iz dm one deblje tuftere( onaj za brisanje), namazali kremom dio, stavili tufter u vodu mlaku i stavili na kremu, prerk toga zavoj, tak možeš raditi ako baš nisu rane, kod slučaja da su rane, mora ići sterilna ispod tuftera, zamotali zavojem, to je znalo držati par sati pa skoro i cijelu noć.
    Nisam bila u školi. Pustišek nam je to predlagal prije 3g, rekla da se prijavimo mailom i nisam dobila odgovor. U međuvremenu se stvar popravila i nisam se više javljala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •