Mini, i od mene jedan. (iako bi to volila i vidit na svoje oči
).
Mini, i od mene jedan. (iako bi to volila i vidit na svoje oči
).
Malena beba, a di cu ih stavit? Opomenulo me vec da se ne smiju slike stavljat na forum.
Mini obično razmijenimo preko pp kontakte: mailove, what s up, viber šta tko ima pa razmjenjujemo.
baš se veselim vidjet promjene na tvom tijelu.bravo!!!!
Mini, i ja bi fotke...:znatizeljna baba:
Evo lili ti je sve objasnila.
Dijana, super trening! Kad je sa sipkom ne moze bit los![]()
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 31.01.2017. at 08:26
ili uploudaj na neki server pa nam posalji link na pp![]()
kjb bravo za ustrajnost! kolika ti je bila temp kad si trčala? mene sinoć onih -7 C baš svu rashladilo. Došlo mi da si kažem da više ne trčim ako je minus 7 ili više al ipak si nisam još to rekla. u subotu je velika dužina, ima da zatopli ili bar izađe malo sunca
dijana mrak za šipku i utege, potpuno razumijem da ti se ne da na ovu hladnoću.
ja se dodatno smrznem u svom fensi šmensi uredu pa sam naveče ko santica leda
Mini poslala asam ti podatke.
Kjb i lili, bravo trkačice moje!!!
Flopi ti si stvarno postala brza, rasturit ćeš pm! Jesi se prijavila već?
J-la, super kako ti je dobro legla ta tvoja borba. I svaka čast za redovitost.
Mini, mrak za rezultate. I ja bih slike.
kjb, kako ti guraš na svom režimu?
Meni je bolje, još mi je malčice mučno ali danas moram nešto napravit ili trčati :kriza:
Opasne ste
Mini ako zelis podijeliti slike i ja saljem podatke
B-)
Ili ovo kako je mb predlozila
Lili ja ti ne bih bila u kozi u hladnom uredu, brrrr
To je jedina stvar koju teze podnosim od gladi ..
oribaj plocice i fuge
zezam se drago mi je da ti je bolje
Dijana ja se opet divim vama koje možete same osmisliti trening.
Kjb to je super pace, kakvo lagano!
Hoću i ja slike!
naravno da je ispalo da se Lili i ja znamo u RL![]()
poslala sam lili na vibr, nek vas ona doda u grupu
Mini, nemoj zezat,
Imam samo whatsup, lili mi slobodno proslijedi?
Šibnem i ja tebi koju slikicu, da bude fer i pošteno, samo da se uslikam.![]()
ahahahahahahahha, znam preko fejsa i sestru od mb![]()
koja je sljeceća![]()
Ma ja sam samo lijena tražit po netu šta biDijana ja se opet divim vama koje možete same osmisliti trening, nego se osvrnem oko sebe, a opreme hvalabogu imam za omanju teretanu
.
A i muči me upper dio kod fullbody rutina, sve sklekovito otpada jer mi je sklek trenutno jad i bijeda, ali bit će bolje..
Ja sam cijeli mjesec protratila
nakon skijanja nikako se uputiti na trening, ali jučer sam se trgnula i krenula, i odmah se zapisala i za danas. Startam žestoko. Summer bodies are made in winter![]()
Mini je prava inspiracija i pokazatelj koliko ova tema znaci!
Hocu i ja fotke![]()
Angie malo je falilo da dobiješ ovog! Al, sreća, vratila si se
.
Ivana s što danas ne bi malo istezanja uz yogu ili pilates? Dovoljno da te pokrene a nije napor.
Mini, nemam ni ja viber, nego wa, pa ti šaljem broj na pp i naravno, šaljem povratne slike
Angie, šta ti je mjesec kad sam ja imala skoro 4 mjeseca
a ti si bar skijala u tih mjesec dana
i ovaj program ti zvuči totalno sexy
angie bravo
sad sam se bas lipo nasmijala sa mini!
mini izgleda odlicnoi uopce nema viska ni na ''prije'' slici, ne znam o cemu prica.
poslala sam svima koji su mi dai podatke, ostali javite se na pp
Mini je prije svega, PRELIJEPA i prezgodna. Mislim da ne trebaš više gubiti ništa (a upitno je jesi li i "trebala"), samo možda malo učvrstiti.
Iako draga moja, ti si već mačka i pol!
hvala cure, a posebno hvala mojim ogledalima koja stanjuju![]()
ma ne stanjuje te ogledalo zeno nego tako izgledas. uostalom, kilaza i visina su ti propocionalne. kako kaze dijana ti se trebas samo ucvrstit![]()
A mini ima ruke mmmm..ja volim jake ruke kod žena(moje nisu naravno).
kako je to zanimljivo, ono sta nemamo to bi zeljelija imam jake ruke i mrzim ih
![]()
I ja poklanjam pola ruke kome fali
Mini, ne zezaj, kakvo ogledalo, super si! Samo naprijed. I dodaj malo više snage, utega i tako to, što i Dijana kaže.
djiz, kako to možeš mrzit? Meni to preseksi; bolje da stanem![]()
imam girju od 8kg i bućice od 2.5kg. što mi predlažete da si još uzmem za doma? ne volim teretanu i ne dolazi u obzir.
išla sam jedan period 5-6puta tjedno nakon operacije koljena, imala sam ocrtan svaki mišić valjda, ali mi se tad i zgadila. paše mi ovo vježbanje doma, najmanje vremena mi oduzme. plus što je Zadar jedna čudna okoica, gdje je najbitnije doći sa ekstenzijama trepavica i najnovijom adidas kolekcijom na trening. no way.
Ma ja skroz kužim MB. Dobro to izgleda kad si u majici bez rukava ali kad si obučen izgleda samo debelo....nažalost bez rukava smo mali djelić godine.
mini mozes svasta s tim. pogledaj fitnes blender. imas i zuzku, mozes birat opremu koju imas pa po tome odabrat trening.
ivana s mrzim majice bez rukava![]()
MB ne pričaj protiv svojih ruku! Meni se one taaakooo sviiđaajuu!
Meni to uvijek dobro izgleda. A još kad žena može sklek do poda, predivno. Ono, volim tijelo koje je funkcionalno.
Mini znaci da se moras uvatit vjezbi snage![]()
ma ja sam jaka ko konj, ali nije isto napravit sklek sa 70 i 90kg. kad padne kilaža bit će lakše
i ja potvrđujem da Mini super izgleda
razlika između prije i poslije je prilično očigledna, najviše u definiciji tijela
ni ja ne mislim da trebaš više mršaviti, ovo je baš taman, sad samo održavanje i forma
ima kod mena još špekeca cure, ali prvi put u životu znam da ću ga se riješiti.
Ajd da i ja javno kažem da Mini super izgleda, i lajkama kupaonu i ogledala.
Hoću i ja takvo![]()
Mini nema veze kilaža sa snagom. Imala sam samo dvije kile više, prošle godine u martu kad sam ovdje pisala da od skleka mogu samo držati plank. Danas se mogu spustiti do visine lakta, sa dvije kile manje.
super ideja j-la! mini vjezbaj plank svaki dan, to bar mozes uvik ubacit!
Ja ipak mislim da kilaža ima veze sa snagom ima veze, bar donekle. Sklekove treba raditi, pa će tako biti sve bolji, a čini mi se da kod mini nisu baš na repertoaru, možda se varam.
Ali, u svakom slučaju, nije isto na rukama spustiti 70 ili 90 kila.