Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala nani, jutros sam se resetirala i smirila, analizirala jučerašnji dan. Jučer su meni živci bili jako kratki, nisam se mogla razbuditi a ona je ajtivna non stop kaj je meni bilo previse i kad je napravila prvo sranje, sve ostalo se samo slagalo. I nije popodne spavala pa je nervoza bila još jača. Bio je definitivno problem u meni. Ona je kakva je ali ja se nisam mogla zbrojiti dovoljno da je hendlam.

Štos s takvom djecom je da moraš biti maksimalno zen i kul, svaka viša frekvencija odapinje i njihovu višu frekvenciju. I tako međusobno dok ne eskalira. No kako smo mi roditelji pa bi trebali biti zreliji u startu smo krivi.
    Al smo i samo ljudi.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala nani, jutros sam se resetirala i smirila, analizirala jučerašnji dan. Jučer su meni živci bili jako kratki, nisam se mogla razbuditi a ona je ajtivna non stop kaj je meni bilo previse i kad je napravila prvo sranje, sve ostalo se samo slagalo. I nije popodne spavala pa je nervoza bila još jača. Bio je definitivno problem u meni. Ona je kakva je ali ja se nisam mogla zbrojiti dovoljno da je hendlam.

Štos s takvom djecom je da moraš biti maksimalno zen i kul, svaka viša frekvencija odapinje i njihovu višu frekvenciju. I tako međusobno dok ne eskalira. No kako smo mi roditelji pa bi trebali biti zreliji u startu smo krivi.
    Al smo i samo ljudi.
    ma s vremena na vrijeme ćeš poludit, odprdit sve što misliš da je korisno za nju, sterat sve u rodno i bok. i to je normalno i ljudski. i nek zna da mama ima i takav temperament, kad graniči s živčanim slomom.

neće joj ostavit posljedice ali će naučiti da i mama ima granice tolerancije.

moja mala je jučer izletila na cestu ( doduše autobusno stanicu) jer joj se nije svidio moj kebab...pa jebate razloga...samo sam ju uzela za ruku i drito u auto.

"ja neću doma"

"očeš!!"

i bok. derala se cijelim putem do auta, još je i neka procesija bila pa su ljudi mislili da mučim dijete. zaboli me.

došao tata, ja sam uzela time out i izašla popušti 2 cigarete a oni su ostali razgovarat. kad sam se smirila, rekla sam joj da se bojim i daju molim da to više nikad ne napravi.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj nanimira prvotno napisa Vidi poruku
    ma s vremena na vrijeme ćeš poludit, odprdit sve što misliš da je korisno za nju, sterat sve u rodno i bok. i to je normalno i ljudski. i nek zna da mama ima i takav temperament, kad graniči s živčanim slomom.

neće joj ostavit posljedice ali će naučiti da i mama ima granice tolerancije.
    X.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •