-
mb nek izlazis, moras se malo i zabaviti a ne samo raditi!
Sinoc 10 km po brdu, vec se smracilo pa nije dolazilo u obzir planiranih 15
A i noge su mi bile bas umorne, od nedjelje i traila nisam uzela posten odmor...
Zato danas rest, a mozda cak i sutra
Tvrde su mi noge kao kamen,bas ih moram opustiti...
-
-
-
vjerujes da nemam. sve sam ubila neki dan
-
Danas lower..mislila sam upper al dosla mi zelja da se bas izgustam posteno.
Pa cu upper sutra a nedjelja rest.
-
Mb nek se zabavljas tako i treba !!!
Flopice predahni i uzmi malo resta!
Bravo nagriz i Sani!
Ja se digla idem sad jesti pa na trčanje. Jedva držim oči otvorene al sad ću drmnut kavu što mi je muž sinoć. napravio. Nosim ruksak za plažu sa svim što mi treba tijekom i poslije treninga. Valjda se razbudim do 6:00h.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 22.07.2017. at 05:25
-
-
-
Evp me prijavljujem svojoh prvih 24km u zivotu 
Otrcala 24 km u 2:16 min, odradila snagu na plazi, isplivala se, pijuckm u hladovini malinovac od agroposte u svom kaficu na plazi uz cvrcke a onda slijedi citanje knjige u hladovini. Uh sta volim ovakva jutra :hearam
Edit: Bilo mi je skroz dobro, bez kriza jedino sam osjetila glad na 18-om km, poslije treninga maznula bananu i whey i nesto suhih marelica al ne bi bilo lose da ubuduce nosim neku energwt.plocicu da sobom kad istrosim glikogen.
Uzivajte mi vjezbajte plivajte odmarajte sta kome pase!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 22.07.2017. at 09:21
-
Evo i mene, ziva. Na 18-om me ulovila zesca kriza, bila sam gladna i nemocna, daleko od kuce. Malo sam i plakala. Ali eto, mojih prvih 23 km. Mm me zeza da polako odustajem od maratona.
sad sam pojela puno proteina i salate, jedva zvakala. Ali zato sam vec sada na 3 litre tekucine.
lili ti si cudo. Bas mi je drago da si dobro itrcala. A sto pase poslije namakanje u plicaku, cak sam malo zalegla na luftic.
odo sad spavati, ljubi vas kjb
-
Osoblje foruma
Bravo cure. Ocito vam je 18ti bio krizni.
-
Lili i Kjb svaka vam čast
!!!
-
-
Lili, ma kakav piece of cake, cure velik je to zadatak! Tu smo uz vas!
Zaboravila sam prijavit, danas sam odradila onaj što je Magriz linkala na prošloj strani. Bolja sam za nekih 4 minute
-
Ja sam danas jedan upper koji si ti neki dan bila linkala. Nakon toga lagani sumotrk. I to sad popodne.
Ja inace nemam problema s vrucinama ili hladnocama, jednostavno se prilagodim okolnostima. Ali danas je bas bio tezak, ljepljiv zrak.
-
-
Jucer isti upper koji je radila i zhang.
Prije toga nabrala kilometre na sljemenu 
Sad pijem kavu i uzivam.
-
-
Trkačice svaka čast!!!
Moj naklon, to je stvarno tezak trening!
Kod mene odmor od petka, ne brojim kosnju i čišćenje u ribanje.
jutros joga cca 50 min., sva sam mokra bila jer je dosta zahtjevno slozeno, ali bas mi je sjelo!
Sutra ujutro planiram ustati ranije pa jedno trcanje oko 10-12 km odraditi, a danas knjiga i odmaranje, prevelika je zega za bilo kakve planove...
-
Ja sam odradila lower i sumotrk.
Sad prasim lubenicu. Ostatak dana nemam bas nista u planu.
-
evo mene natrag na kontinentu. majko mila, 4-ti vikend zaredom a još tri mi slijede. ruksak ni ne otpakiravam, samo bacim uz ormar i čeka petak. kako sam i najavila, mm-a sam također ostavila na moru. sad ćemo vidjeti što ću sa sobom.posao, vježbanje, spavanje i koji izlazak.ne perem, ne kuham, ne čistim.samo lakiram nokte i čitam ljubiće
sam da ne moram na posao.
a on topic, ništa od četvrtka, danas nastavljam udarnim ritmom.kupila sam si dva nova badića i lijepo mi stoje ali moglo bi i bolje. sad ovao preko tjedna mogu lijepo paziti što jedem.
-
Tigric kako dobro - lakiranje noktiju i ljubici. Ja sam i dalje mamasta, nabavljam i spremam hranu, na plazi se igram s djecom, uopce se ne osjecam zenskasto. Mm sizi, nisam ga pravvo ni pogledala otkada je stigao. Ne znam kako da se ubacim u pravi mode.
jutros recovery run, 30 minuta, ali sam hvatala mm-a koji je, shvatili ste, frustriran. Dakle pejs 5:43 sto na ovim brdascima uopce nije malo. Nadam se da necu fasovat (na vise polja).
Cure lijepo ste odmorile od ekrana, nadam se ne i od vjezbanja. Pisite, javljajte
-
-
-
-
-
-
-
Zhang, to ti je ljeto!svi malo prosvikamo!
Ja sam odradila zacrtano, jesnu dobru staru tabatu i jedan wo 3x 30-60-90sec sa ktb. Bas fino. Skuhala si baze za ovotjedne gablece i sad fino uz kisu na spavanac. Mozda jos malo laganog štiva da ljepše zaspim! Do sutra
-
-
Zhang dobro si rezimirala 
J-la nek si ti stigla a sad polako.meni kad krene tako obilno obično prodje prije. I ja jutros dobila, upravo doruckovala i odoh na kraći tek.
Bravo tigric i Sani!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.07.2017. at 07:51
-
-
Ajme tigric, da laganog stiva dok ne zaspis. Iz tvojih usana to nikada vise nece imati isto znacenje: -)
Mm je namiren, trcanje 5x800 m na 5:10 & kupanje po valovima obavljeno. Juha skuhana, ja chillam. U glavi svako malo promislim o subotnjih 25 km, fakat na znam kako cu. Malo sama, malo s mm-on, ali puno je brate.
-
Dupli post, u medjuvremenu malo ubila oko. Skuzajte
Posljednje uređivanje od kjb : 25.07.2017. at 10:38
-
-
kjb stvarno si zenska i po!
Sve si ti to namirila zajutra! Loool na tigric i lako stivo i krevet! Hahahahaaaaa!
Bravo Sani, bravo zhang!!
j- la draga nasa, odmori sad, zasluzila si stvarno!
Jutros 15 km, rucak se kuha, knjiga se cita, a jucer sam bila za nista, nemam pojma zasto, valjda od onog pritiska pred kisu.
Tako da nisam htjela trcati po tom teskom vremenu, ali zato jutros nakon kise, pravo zadovoljstvo!
-
sta si kuhala za dorucak kjb?
-
-
J-la, uzivaj i odmori
-
-
-
Evo me jutros, znakovi ovisnicke krize: kakav je to dan kad u planu nema trcanja. Mm se samo okrenuo na drugu stranu kad sam se promeskoljila, tako da je danas potpuni rest.
pijem kafu, gledam u velebit okupan suncem i gustam.
juhu sam skuhala za rucak (iako sam cula u detalje na plazi recept za prezganu juhu koja se u zagorju i prigorju jede za dorucak). To nisam jela sto godina.
Ja sam napravilu finu krem pilecu (izmiksala povrce i meso i ukuhala), nije bas bilo popularno medju djecom pa sam ju ja jela i za rucak i za veceru.
nego da vas malo hvalim, vrijedne ste vjezbacice, sve mi vase opako i zahtjevno zvuci. Flopi uvijek tako potiho prijavi trcanje, nista drama i krv i znoj. Kako spavanje, draga?
Lili nije prijavila trcanje jucer, sigurno si je svasta isplanirala u danu pa nije stigla. Ja sutra zorom idem prvo po tinejdzere na Zrce, pa cu onda odraditi 50 minuta na 5:45.
-
margiz, lajkam!
sutra putujem mm-u i djeci (uhvatila sam i petak slobodno) tako da se nadam da ću se namiriti za slijedeći radni tjedan
!!
zhang, sinoć je bio vlastiti aranžman. trx za lower dio (obožavam ove pistole i bugarski na trx-u-i od njih me pošteno boli poslije), odredim si 2-3 grupe od tri vježbe koje odradim u tri runde po 10-15 ponavljanja. onda sam prešla na core, malo bodyweight ,malo ktb isto 2 grupe po 3 runde i završila sa rukama koje baš i ne vježbam prečesto. A sve sam ispresijecala sa po 200 preskoka vijače (između svake grupe vježbi). znači jedan total body koji je bio čist pristojan. danas me malo bole noge.
-
Osoblje foruma
Jutro je predivno za bilo koji oblik vjezbanja. Ja sam brzo prosetala ne tako veliku udaljenost u intervalima.
Inace ja muza namirujem zdravum namirnicama od kojih neke termicki obradim a neke ne.
-
eh spajka, kad ti budeš hiperaktivna vjeverica na steroidima, prestat ćeš sa zdravim namirnicama
-
-
Osoblje foruma
Ok. Jasno mi je da je ljeto. I da je sezona kiselih krastavaca.
Al ovo nisu dnevne novine. Ovo je edukativni i roditeljski forum.
Molim sve aktivne vjezbacice da se hvale/jadaju svojim postiguncima. I zeljama za istim.
Ok je pokazati i opremu.
Ali pohvaliti se kuhanje rucka mogu na temi sto danas kuhamo.
Sekaulanim postignucima na orgazam 2.
Putovanjima na obiteljkom kutku.
Ajmo se malo uozbiljiti. Nemojte me tjerati da uzmem metlu u ruke i pocnem cistiti. Ta vrsta vjezbanja nije mi najdraza.
Ovo je upozorenje. Jer tema je stvarno otisla u kupus.
-
-
-
Osoblje foruma
krenula s yogom revolution
da me ne strefi prejako nakon x vremena ne vježbanja
bravo svim vrijednicama, vježbačicama, trkačicama...
lili i kjb, uz vas osjećam kao da i ja imam pripreme za maraton
i potpuno mi je to nezamislivo
ja sam lagano požalila što sam prijavila 1/4 Grawe noćni
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma