Pokazuje rezultate 1 do 50 od 133

Tema: Kakvu glazbu slušaju?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Mojem su najnovije otkriće (od prije tjedan dana) ruske pjesme u izvedbi Crvenoarmejskog zbora - i to je pokupio od društva na orkestru.
    A nije nam ni palo na pamet ići na njihov koncert koji je bio prije mjesec dana u Lisinskom - jer su karte bile abnormalno skupe. Sad mi je malo žao, iako, kad se sjetim cijene karata, ne vjerujem da bih se predomislila.
    Jedno vrijeme je na youtube-u preslušavao himne raznih država - to je bilo u vrijeme nekog od nogometnih prvenstava, pa je slušao himne prije utakmice i poželio ih čuti u još nekoj verziji. I tako... isprobava razne stvari, traži se. Na cajkama se nije zaustavio, na sreću dovoljno puta je čuo od nas da je to glazbeno smeće, a i vlastiti ukus mu je evoluirao do te mjere da i sam shvaća da to nije vrijedno slušanja.
    Imam osjećaj da se naša djeca negdje druže gdje ih ne vidimo... Na ovo sam potpuno zaboravila. Moj E. je zbog ovoga naučio ćirilicu i spremao se na ljetni tečaj ruskog jezika. Nije uspio jer je bilo premalo zainteresiranih, pa čeka novu priliku. I da - izvor je isti: orkestar
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 13.12.2017. at 11:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •