Katka, da, bome je i meni ovaj put proletjelo

Kad budem vadila, ako se ne varam, bit će taman 14 dnt, jer ostajem taj dan bez heparina... a najbliže gdje mogu vaditi betu je Split (sat i pol vremena vožnje), tako da ću tamo odmah i kupiti heparin, bude li potrebno (nadajmo se da bude) i izvaditi TSH na istom mjestu, s obzirom da ga moram iskontrolirati. Test neću raditi, ali do sada u dva postupka AIH i jedan IVF nisam imala potrebe niti raditi test, niti vaditi betu, jer bih uvijek procurila prije 14dnt. Ako sad ne dobijem, bit će ok... Jedino što me još tješi je to što mi ciklus traje 23 dana, imala sam posljednji put 05.01. i još nisam procurila (iako to u ovim situacijama i nije mjerilo), tako da mi je svaki dan koji se probudim da ne prokrvarim uspjeh
Isabel - ne brinem za simptome. Prošli put sam imala divne simptome i na tome je i ostalo

Kavu i cigarete sam bacila prije postupka, tako da kontam da zdravije od toga ne može biti :D Po pitanju toga što ne želiš govoriti na glas, radi straha, razumijem. Ne bih ni ja. Kaži da si na antibioticima i da imaš bakteriju i da zato moraš biti na sokiću