Stranica 21 od 35 PrviPrvi ... 11192021222331 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1716

Tema: nogometni navijaci

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa kako ništa, Saša. Onda zna se: nemaš ljubavi prema svojoj domovini!
    ja se na ovom topiku povremeno osjećam kao u vremeplovu: 1960-80.
    lijepo ti je propisano i normirano, sto je domoljublje, kako se manifestirao te sto i kako i kada trebas osjećati.
    ono dan republike i zadaća: moja domovina

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pa ni silno kritiziranje svega i svačega u vezi domovine nije uvijek napredno, kritičko razmišljanje, može biti čista pljuvačina.
    nije dobro ni s jedne strane drugima riječi stavljati u usta.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku

Možete biti koliko god hoćete protiv MPT ali "Lijepa li si" u srce dirne svakoga tko ima imalo ljubavi prema svojoj domovini.
    A ne. To ti jednostavno nije tako. Ovo je za mamasch.
    A za ostale, ne kužim zašto je toliko važan ovaj njen post pa da na tome "završi"? Što se mene tiče, nije završilo na tome. Nego se nastavlja time da mnogi vole svoju zemlju, a nimalo ne vole MPT ni ovu njegovu pjesmu.
    Posljednje uređivanje od vertex : 17.07.2018. at 14:32

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A i ovo što piše AM, stvarno, ako ti je odvratno maltene sve odavde, od politike, preko mentaliteta, pa sve do Rimca i njegovog uspjeha (k'o nekim mojim poznanicima), onda šta se ljutiš kad ti neko kaže da baš i nisi domoljub? Bubneš se u prsa junačka i kažeš: I nisam, je l' ti krivo?!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    A ne. To ti jednostavno nije tako. Ovo je za mamasch.
    A za ostale, ne kužim zašto je toliko važan ovaj njen post pa da na tome "završi"? Što se mene tiče, nije završilo na tome. Nego se nastavlja time da mnogi vole svoju zemlju, a nimalo ne vole MPT ni ovu njegovu pjesmu.
    Slažem se!

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A i ovo što piše AM, stvarno, ako ti je odvratno maltene sve odavde, od politike, preko mentaliteta, pa sve do Rimca i njegovog uspjeha (k'o nekim mojim poznanicima), onda šta se ljutiš kad ti neko kaže da baš i nisi domoljub? Bubneš se u prsa junačka i kažeš: I nisam, je l' ti krivo?!
    goooooooooool!!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam jeste li čule jučer foru s HRT-a za vrijeme prijenosa..
    govori voditelj zabivake ili je to samovojska bio, kako je mislio da doček ivana pavla drugoga ne može ništa nadmašiti, a ovo mu se opasno približava...
    a kamerman šapne voditelju: daa, pa kad je i papa bio drugi!

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    pa ni silno kritiziranje svega i svačega u vezi domovine nije uvijek napredno, kritičko razmišljanje, može biti čista pljuvačina.
    nije dobro ni s jedne strane drugima riječi stavljati u usta.
    X

ima nešto i u ovoj. Ono zašto bi svi trebali voljeti svoju domovinu. vertex koja si ti carica!!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 17.07.2018. at 14:41

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa ja ne poznam nikog tko je kao Vetexini poznanici, a opet znam mnoge (i sebe medju njima) koji su proglaseni nedomoljubima, pa i mrziteljiam hrvatskog i tako.
    Recimo domoljubni MPT mozda dira u srce, al bome porez nije placao. Inace da me bas briga za ovu zemlju otisla bih iz nje, ne bih se trudila kritizirati anomalije u drustvu, lose skolstvo i zdravstvo etc. Tako da sve je to do perspektive. Domoljubnije mi je Ivancicevo slovo nego Thompsonov stih.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

sve dok živiš u svojoj domovini, imaš pravo na kritiku.
    jer itekako osjetiš sve što ti domovina "servira" - od problema u birokraciji, školstvu, zdravstvu, pravosuđu, svjetonazora, ... da ne nabrajam dalje.
    moje je mišljenje da svi koji u ovoj situaciji odluče ostati u Hr (kada ogroman broj ljudi odlazi), po automatizmu su domoljubi.

znači usprkos teškoćama, da se ostaju boriti za bolje sutra - ne samo sebe, nego svoje djece, uže i šire zajednicu.
    itekako imaju pravo kritizirati sve i svašta unutar granica gdje žive i borave.

nogometaši ? nisam čula da se netko od njih vraća natrag ... ili mi je to promaklo ?

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nego se nastavlja time da mnogi vole svoju zemlju, a nimalo ne vole MPT ni ovu njegovu pjesmu.
    tako je

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni bilo kakvo propisivanje što možeš, moraš, ne možeš i ne smiješ u vezi osjećaja prema domovini ide na živce. Vala, ne moram voljeti ni svog muža a kamoli domovinu. Rečenice tipa "ako ne živiš ovdje, nemaš prava", "ako živiš ovdje onda moraš voljeti", "ako ne voliš ovo, ono, onda ne voliš ni domovinu" izazivaju u meni osjećaj čuđenja, blago rečeno. Svi smo rođeni na istoj planeti, netko ovdje, netko ondje - to je pitanje sudbine. Ja sam rođena u jednoj državi, pola života provela u drugoj, pola života provela u trećoj. Mislim da svatko ima pravo na svoje osobne osjećaje i kut gledanja ali ne moramo ih nametati tamo gdje nije mjesto ni vrijeme.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

lili nije poanta zasto bi je trebao voljeti, nego je poanta kada ti netko propisuje kako i na koji nacin je trebas voljeti!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj la_mama prvotno napisa Vidi poruku
    sve dok živiš u svojoj domovini, imaš pravo na kritiku.
    jer itekako osjetiš sve što ti domovina "servira" - od problema u birokraciji, školstvu, zdravstvu, pravosuđu, svjetonazora, ... da ne nabrajam dalje.
    moje je mišljenje da svi koji u ovoj situaciji odluče ostati u Hr (kada ogroman broj ljudi odlazi), po automatizmu su domoljubi.

znači usprkos teškoćama, da se ostaju boriti za bolje sutra - ne samo sebe, nego svoje djece, uže i šire zajednicu.
    itekako imaju pravo kritizirati sve i svašta unutar granica gdje žive i borave.

nogometaši ? nisam čula da se netko od njih vraća natrag ... ili mi je to promaklo ?
    Ne moraju se ni vratiti. Jedan uspješan nogometaš, može učiniti mnogo za svoju domovinu vani. Privlačenje investitora, promocija države, ulaganje u projekte.. Ne mora biti unutra da bi učinio nešto za svoju domovinu.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kad smo već kod osobnih preferencija, mene isto ne dirne mpt, ni malo.
    a i rimac mi ide na živce :D

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    lili nije poanta zasto bi je trebao voljeti, nego je poanta kada ti netko propisuje kako i na koji nacin je trebas voljeti!
    Koju god verziju da uzmeš. To su intimini osjećaji vezani uz osobni doživljaj i iskustvo pojedinca.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    kad smo već kod osobnih preferencija, mene isto ne dirne mpt, ni malo.
    a i rimac mi ide na živce :D
    Šta ti je on pobogu skrivio ?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

e lili, vidim sad da sam te krivo razumijela.

ali mislim da se svi razumijemo...

sto se mene tice, voli, ne voli kako i koliko hoces, ako placas porez i ponasas se kao posten i odgovoran gradanin. (zvuci kao pionirska zakletva )

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sto fali rimcu?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Šta ti je on pobogu skrivio ?
    Sad ćemo ispovijedi
    Alaj me naživcira kad netko govori kako se treba voljeti domovina. I onda poslije saznaš npr osoba bila na lažnom bolovanju, cijela familija zaposlena u svojoj firmi na crno, a idol im je MPT :D
    Ja mislim da se treba voljeti obrazovanjem, radom, ustrajnošću, poštenjem, plaćanjem davanja i poreza, miroljubivošću, poštenjem još jednom.
    Svaka budala može volit more. Al ste se žrtvovali ljubavlju prema lošoj pjesmici.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ah, Rimac ima svu silu mrzitelja, ili barem nesimpatizera. Neki novinari Novog lista ga pogotovo imaju na zubu, je li, cvijeta? :D

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ah, Rimac ima svu silu mrzitelja, ili barem nesimpatizera. Neki novinari Novog lista ga pogotovo imaju na zubu, je li, cvijeta? :D
    Pa pišu o izvoru njegovih primarnih sredstava, što je njihova stvar. Na svakom je da procjeni što su mu/joj prioriteti, čemu se divi.
    Netko se npr. više divi nefensi poduzetniku iz Zagorja sa 100 zaposlenika, svak bira.
    Ja osobno imam issue s Elon Muskovskim startup "što je ovo" stvarima, ali to je sad moja stvar

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    sto fali rimcu?
    Evo primjera: gadno je razočarao mog mlađeg sina kad je izjavio da ne može izložiti auto na proljetnom Zagreb Auto Show-u, jer je primjerak koji ima u tom trenutku navodno trebao biti negdje drugdje: http://www.poslovni.hr/domace-kompan...to-show-338593

Kakva je to proizvodnja koja ima samo jedan primjerak? Šesnaestogodišnjak je zbrojio 2 i 2 i rekao da je njemu to nešto baš baš čudno... Ili te industrije zapravo nema, ili mu MI nismo jako bitni, što isto nije baš za pohvalu.

O drugih stvarima ne bih. Naći će se već netko...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

nisam bez razloga spomenula Muska, ali ne bi mijenjala temu

tema je nogomet haha

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi večeras u Zadar...
    Propustili ZG. Nadamo se da ćemo naći kakvo dobro misto za gledat
    Uživajmo u atmosferi! Netko uz Thompson, netko uz Bana, netko uz Ivančića! Glavno da je napokon pozitiva zavladala... (iako jutros već naznake negative u medijima...iš iš...pustite nas da uživamo

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

https://www.fifa.com/worldcup/videos...32253865377060

Ajmoooooooooooo

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Kakve veze domoljublje ima i sa čim gore pobrojanim?
    Politika su ljudi.
    Mentalitet je ljudski.
    Rimac je toliko težak prevarant koliko mu teži ta maketa auta, opet ljudski faktor.
    I kakve veze ti ljudi, s takvim sklopom u glavi, takvim mentalitetom i takvom dozom naive da se, ne samo daju lagati, već i drage volje žele biti lagani, imaju veze s mojim/tvojim/ičijim domoljubljem?
    Ne moram voljeti svačiji drek koji se tovari na zemlju ili u zemlju u kojoj živim zato da bi netko ocjenjivao kakav sam i jesam li uopće domoljub.
    Taman posla.
    Posljednje uređivanje od Evelina : 17.07.2018. at 15:23

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ima o rimcu tema na forum.hr za zainteresirane

što se tiče nogometa, neće lako biti sada sucu, ne nogometnom, nego onom na sudu :/

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa ok, Evelina, nisam redom nabrajala SVE šta je pojedincima može biti mrsko. U ovo "...od...preko...do..." ubaci, kako prije toga piše, "maltene sve odavde". A inače, da, mislim da domoljublje ima veze ne samo s geografskim terenom, nego i s ljudima koji tu žive.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

seni, eto taman danas o Rimcu, i baš Novi list (možda sam s njima i polupala lončiće , da nije njema Bakić taj glavni zločesti? ).
    Ja se zapravo uopće nisam uživljavala u njegovu priču, ali vidim da navlači na sebe ogromnu količinu jala, sklona sam vjerovati ovom članku, ali samo onako po svom generalnom osjećaju oko situacije.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Voljeti ljude dobre volje, čistog obraza, s integritetom, karakterom, srčanošću, poštenjem nema nikakve veze sa geografskim terenom i gdje oni žive.
    Ne voljeti ljude koji gaze preko leševa, prodaju muda pod bubrege drugima, okreću se kako vjetar puše, podilaze svojim i tuđim niskim strastima radi svog probitka nema isto nikakve veze s geografskim terenom i gdje oni žive.

Čim se netko identificira sa "ne voliš me (a kritiziram nešto što je učinio) jer sam Hrvat" ili "protivnik si (u današnje vrijeme hejter) tog-i-tog (što kritiziram), dakle mrziš hrvatsko" ili "Hrvati su uvijek bili ______umetni po želji kritiku ili pohvalu" to mi je jasan pokazatelj na čem stojim i kako ću gledati na takvu osobu. I neću ju voljeti manje jer je Hrvat niti više jer je Hrvat, neću ju voljeti UOPĆE jer je Hrvat, voljet ću ju ili ne voljet radi potpuno drugih stvari i to nema i neće nikad imati veze s njegovom, a ni mojom, geografskom pozicijom.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Članci imaju dvije varijante.
    Divljenje tehnološkom divu + pljucanje po javnom sektoru
    vs.
    kritiziranje izvora sredstava + pljucanje po samopromociji
    Sve niske strasti.

A potrebno je uključiti malkice tehnološkog i tržišnog znanja, pa proučiti što točno i kako se proizvodi, al nikad zrelosti za to, samo biranje strana.
    Posljednje uređivanje od krumpiric : 17.07.2018. at 15:49

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ne moraju se ni vratiti. Jedan uspješan nogometaš, može učiniti mnogo za svoju domovinu vani. Privlačenje investitora, promocija države, ulaganje u projekte.. Ne mora biti unutra da bi učinio nešto za svoju domovinu.
    Zašto ne ? Kakvu poruku daju mladima ? Ako ste talentirani i želite postići svjetske rezultate, izvolte vani u klubove gdje će vas pošteno platiti.

Da, mislim da bi puno više mogli napraviti ovdje u Hr - od podrške mladim igračima, lokalnim klubovima, da ne pričam o navijačima i podizanju kvalitete igre u domaćoj ligi.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    tako je
    Spomenutu pjesmu ne treba voljeti ali koliko sam iščitala iz postova više-manje sve vas dirnu stihovi osim onog u kojem spominje Herceg-Bosnu (što je OK, svi smo različiti, samo kažem da nije ugodno čitati koliko vas smeta ta Herceg-Bosna a iz nje je proizašlo mnogo doboroga za Hrvate - naravno tu ćete sada spomenuti i ono loše ali mislim da bolje prevladava, barem u mojoj viziji svijeta).

I naravno da je domoljublje osjetljiva tema no mislim da sam u pravu kada tvrdim da (barem većina) stihova pjesme "Lijepa li si" budi ponos što imamo tako lijepu domovinu.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Sad ćemo ispovijedi
    Alaj me naživcira kad netko govori kako se treba voljeti domovina. I onda poslije saznaš npr osoba bila na lažnom bolovanju, cijela familija zaposlena u svojoj firmi na crno, a idol im je MPT :D
    Ja mislim da se treba voljeti obrazovanjem, radom, ustrajnošću, poštenjem, plaćanjem davanja i poreza, miroljubivošću, poštenjem još jednom.
    Svaka budala može volit more. Al ste se žrtvovali ljubavlju prema lošoj pjesmici.
    Eto ja ću se prva ispovijediti.
    Potpisujem sve navedene "moduse voljenja", živim ih, ne planiram otići iz HR, tako odgajam svoje dovje djece, pa ipak, dirne me dio repertoara MPT.

Ježi ga, puno nas je ovdje, ima svega.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ako je domoljublje osjecaj, onda se ono ne mjeri ponasanjem, pa ne mozemo reci da netko nije domoljub jer ne voli mpt, ali ni da nije domoljub jer ne placa porez
    Ako osjecas da volis domovinu, onda je volis, nije svaka ljubav ni logicna ni zdrava ni dobra za onog koji je voljen

Samo nam fali rijec za to kako se prema domovini ponasamo

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ne znam baš, jel voliš ženu kad ju umlatiš?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kod nas karijera vrhunskog sportaša traje koliko, 10 max.15 g. Mnogi od tih vrhunskih završe samo osnovnu školu. Filozofija je da tijekom tih 10-15 g. moraju zaraditi za cijeli život. Njih 10% završe neke večernje pa trenerske škole, a ostali? Rentijerski otvore kafić ili restoran, tek rijetki nešto pametno s ostatkom života naprave.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ok zvali su si pjevača po želji, no me interesa, ali što je Iva Todorić radila na večeri ?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

vertex, ako ćemo se oko ičega ikad posvađati, to će biti rimac i bakić
    generalno pišem, ne mislim na tebe, al čim napišeš bilo kakvu kritiku, a neću jer je tema nogomet, odmah si jalan i imaš birokratsko-rentijerski mentalitet.
    iznervirao me ovaj članak iz NL do kraja, nije ni NL što je nekad bio nažalost.
    Pa dolazimo do zaključka kako u Hrvatskoj od proračunskih sredstava živi gotovo 1,8 milijuna osoba, što je uistinu nevjerojatnija činjenica. Omjer je dakle zatno viši u korist zaposlenika koji žive od sredstava što stižu iz sigurnih izvora, odnosno od onih za koje jamči – država. No da bi to mogla, opterećenja na plaće proizvodih radnika moraju biti među najvećima na svijetu.
    - dvije laži u samo jednoj rečenici. prva je da su opterećenja na plaće među najvećima na svijetu, a druga laž je da se opterećenjima na plaće proizvodnih radnika puni državni proračun. najveći izvor prihoda proračuna je - pdv. koji plaćaju SVI krajnji potrošači.

a na temu nogometa, eto jedan tekst baš o nogometnom, odnosno potpuno nevjerojatnom sportskom uspjehu i podvigu u rusiji. da, opet boro, hebaj ga :D
    http://hr.n1info.com/a317699/Kolumne...lkane-moj.html
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 17.07.2018. at 17:24

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

u varazdinu je veselo
    fina grupica se skupila
    samo se nadam da Dalicu nece trebati ko jucer do trga

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

super je ovaj dežulovićev tekst. baš tako sam se ja jučer osjećala- džabe su krečili.

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tebi i Dežuloviću je džabe.

Jučer se okupilo pola milijuna ljudi koji ipak nisu toliko dogmatski čisti i ispravni; njima nije bilo džabe.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja sam se osjećala prevareno kao nikad.

Ali lako za mene.
    Cijeli svijet nas gleda, a mi biramo pjesmu u kojoj se pjeva o hb...
    Tako mi i treba kad sam dala da me zavedu.

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni ovi prigovori izgledaju kao kad netko gleda manekenku koja je prekrasna, ali joj nađe prištić, ili oguljeni lak, pa onda svrdla po tome.

Najstarija je jučer bila na Trgu, kaže da je atmosfera bila silno pozitivna, jedan (brojkom 1) tip je viknuo za dom, a NITKO mu nije odgovorio, pa se samo povukao pokunjeno

Cijeli svijet nas gleda?! Onaj svijet koji je legalizirao etničko čišćenje u BiH i dopustio R. Srpsku?!

Pa neka gleda, ima što i vidjeti, ja sam jučer bila silno ponosna na svoju zemlju i ljude.

(još da su svi pokupili svoje smeće i reciklažu ko Japanci, al ajd, to je valjda pretjerano očekivati..)

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mladenka predstavlja samo sebe.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

S obzirom na povijest zds skandiranja na poticaj igraca, nacrtanih svastika u prijenosu uživo tekme, hukanja i bacanja banana, itd rekla bih da je generalno sve prošlo iznad mojih očekivanja, nije idealno ali ipak bolje nego sam navikla od "dogadjanja naroda" vezano uz nogomet.

Od nogometaša ionako ne očekujem da ih srebro na svjetskom prvenstvu pretvori u nešto drugo nego što jesu.

Osobno naravno nisam sudjelovala (meni je bila glavna pomisao da dodjem doma prije nego se promet blokira) i hvata me generalno nelagoda od same pomisli da sam usred te silne zgusnute mase, no generalno, ak je najgore što se desilo jedna pjesma i vožnja u busu meni maksimalno antipaticnog pjevača, uz tu količinu okupljenog mnostva, ja sam se za promjenu osjećala ok s pomisli da bi me netko mogao identificirati s njima.

Naravno s obzirom da osobno ne mogu pogoditi loptom gol ni s 3m udaljenosti moj nivo identifikacije s cijelim dogadjajem je i dalje otprilike nula, ali mi je drago zbog nogometaša i ljudi koji se mogu identificirati s time.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

[QUOTE=sillyme;3054350

Od nogometaša ionako ne očekujem da ih srebro na svjetskom prvenstvu pretvori u nešto drugo nego što jesu.
    [/QUOTE]

Ovo je puno predrasuda i podcjenjivanja i toliko daleko od onog što si napisala.
    Što su to točno ti ili neki drugi nogometaši? U što bi ih trebalo pretvoriti to srebro?

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kao netko tko je od svoje 7.g išao na utakmice i treninge a od 15. među BBB na istok stajanje ili sjever sve i samo iz čiste ljubavi prema tom sportu, sve ovo što je nabrojano, hukanje, bacanje banana i ta svastika su izolirani incidenti koje treba najteže osuditi, ali nije istina da je to uobičajeno.
    U 20 godina svjedočila sam 4-5 manjih incidenata. Ja i prijateljica smo bile jedine žene, nikada jednu pogrdnu riječ nismo doživjele.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Eh da mi se sad da al lijena sam u ove sate samo bi ukopirala izjavu Stipe Božića u kojoj je sažeto sve, al baš sve.

Potpis na mitovski, baš si me neugodno izennadila sillyme sa svojim.predrasudama.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 17.07.2018. at 22:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •