https://www.portalnovosti.com/zastave
neeeoooodoooljivoooo.
Nitko kao Viktor![]()
Joooj meni je Ivanišević zakooon i jako mi je drag![]()
Koliko žuči u vama...
Daj ispljunite i krenite dalje pozitivno.
Ja bih da mogu, na sve dočeke išla jer volim okupljanja koja imaju veseli povod.
I da, pjevam Thompsonove pjesme, pjevaju i moja djeca i pjevat ćemo i dalje isto kao što zapjevamo Miljacku, Hvalu, Ne dirajte mi ravnicu, pa čak sad s igračima i Nije u šoldima sve i Maricu.
Pjesme kao što su Moj dida i ja, Lijepa li si, Geni kameni i sl. prikazuju i dio mene, dio moga života.
Ako vam se ne sviđa, vi prste u uši ili promijenite program, i ne sudite druge prema glazbi.
Živili!
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 18.07.2018. at 23:24
Ma svaka čast, ali izgubili su mjeru - imam osjećaj da se sad rodni gradovi nogometaša nadmeću tko će koga ljepše i skuplje dočekati i zamračiti više para iz budžeta, ufff...Koordinacija nula bodova, kao i sve ostalo kod nas.
Pa zašto ne daju tim dečkima malo zasluženog odmora?
A sad malo na vaterpolo, da nam krumpi bude bolje volje
Svjetski prvaci u vaterpolu pobijedili su slabašnu Tursku s čak 23-2.
zato što su pobrkali lončiće (kao neki ovdje) i vide, odnosno žele da mi vidimo, u tih 23 sportaša plus dalić, nekakve spasitelje, štali, koji su u stanju preko noći promijeniti hrvatsku stvarnost. sori frende, mi smo svoje odradili, a sad se vi vatajte posla.
moj mali jučer, gleda tv i dere se iz dnevnog, maamaaaa, dođi brzoooo, ajme, zabili smo tri gola argentini, ajmeee, a vidi onda dočeeka, djizs, šta je ovo, srce vatreno, aaajme ovo je neopisivo. zahebava se na 500-tu reprizu onog aviona i svih golova do finala![]()
inače, išla sam čitat malo ovaj topik, sad kad se sve sleglo.
i fakat, il sam ja pobenavila skroz, a, priznajem, pobenavila jesam od utakmice s danskom :D, al zar vas stvarno nije bilo strah da će mpt zapjevat čavoglave?
kužim šta je rekla magriz, al ja sam se us*ala.
i meni je, ne kužim kako nije vama, apsolutno nevjerojatno iznenađenje bilo kad su, tom istom mpt, usred pjesme ugasili mikrofon i praktički ga istjerali s bine, dečki su umorni, moraju doma, ovo ono.
osobno, ja nisam opet vjerovala što gledam.
i, ajmo bit isto pošteni, il, ne znam, otvorite mi oči jer biće da sam sigurno pobenavila do kraja :D, al meni se osobno čini da se prilično otvoreno piše - za koji k je mpt bio u busu.
ok, ja ne pratim sve portale, al na ovima koje pratim, na svima je bio bar jedan članak, osvrt, kolumna, duboka ispovijed - koju vražju mater je mpt bio u busu.
iako je bilo prije 15 godina, ja dobro pamtim 2003 i moju osobnu nelagodu kod dočeka rukometaša.
a sad me, eto, sve ovo - iznenadilo. pozitivno.
hebate, isključit mikrofon mpt pred 200.000 ljudi.![]()
Uspjela sam na mobu slucajno sama sebi obrisat post :genije:
u svih 11 godina forumiranja, oduvijek sam željela ovo napisati (nekako mi kul djeluje, principijelno, beskompromisno, silno važno), a nisam do sad nikad.
pa evo sad ću:
s ovim postom se odjavljujem s teme.
![]()
cek, cek, cek
kamo sada? prvo mi pojasni svoj prosli post jer te nisam bas shvatila?
Ajme
Evo ja priznajem da sam pobenavila, ne volim nogomet, ne kužim ga, ne razlikujem pozicije (jedino golmana),
a prošvikala sam totalno, gledala utakmice, živcirala se, vikala
plakala sam na scene kad su Modrićeva djeca i mali Vida izašli na teren
urlala na prozoru kad smo ušli u finale
išla na doček s najmanjom na aerodom
pa s ostalima stigla još i u N Zg
Sad kad pišem i čitam ovo, ozbiljno sumnjam da mi je kolegica, vatrena navijačica, nešto u kavu stavila![]()
nakon što sam se nekoliko mjeseci ranije pjenila na Mamića i izjavila kako bih se veselila da se naši ne kvalificiraju
Ali me euforija obuzela, i sretna sam zbog toga, Bog zna da ovoj zemlji treba pozitive
a možda nam donese i uzlet
A živo mi se fućka za MPT,Postoji li primjer nacije koja je iskoristila sličan impetus, netko na koga bismo se mogli ugledati? Oreščanin, kao i Roglić, ukazuje na Njemačku, na “Čudo iz Berna”, kako je nazvano njemačko osvajanje finala na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Švicarskoj 1954. godine, iz čega je niknula moderna njemačka nacija, što je inspiriralo čak i akademska istraživanja.
što bi Vrijeska rekla, ne sudite ljude prema glazbi, i ne tražite fašizam gdje ga nema
Da mjerač kukuruza sjedi sa mnom na koncertu Kissina, ili skakuće pored mene na koncertu Muse-a, ne bi mi bio ni mrvicu simpatičniji.
Naravno da ne procjenjujem ljude prema glazbi koju vole, no kod gore navedenog se naravno ne radi o glazbi. Na onom linku od ginger / Varaždin, sve je lijepo pobrojano.
pa zar stvarno netko misli da imamo problem s MPT jer nam se ne svidja njegova glazba? pa nije Sanja Doležal zaboga.
...a i neonacist je u autobusu...
Uz to, doček nije privatna zabava nogometaša, pa sad oni biraju sto i kako žele. Doček je javni događaj, financiran javnim novcem (sto je u redu, da se netko ne uhvati na to).
Na svoje privatne zabave mogu zvati koga hoće i daru bubamaru ako žele, a vidimo da je i na večeri u Okrugljaku snimljena prva kći donedavno prvog oca u Hrvata, koji je sada na privremenom boravku u Londonu.
sto se tiče onog selfija, a ime neću spominjati, taj je pak jos užasniji od mpt, za njega ću se praviti da nisam vidjela, ili da je to neka fotomontaža, jedna kanta vode mi je bila sasvim dosta.
da li se radi o nedostatku socijalne inteligencije, pameti, kočnica, ili aroganciji, ili o nečem trećem, u to ne bih ulazila - ne znam sto je u glavama ljudi. No bez obzira na razloge, mpt u busu, na bini u Zagrebu i Varaždinu je po mom mišljenju naprosto pogrešan odabir. Kako bi krumpirića rekla iz 100 razloga pogrešan. Uz to je on u Zagrebu u busu bio jedina osoba koja nije pripadala reprezentaciji. Jedina. Ono da je svaki čas neko ulazio izlazio, pa ajde...
a na bini su bila njih dva. Sreća da je Modrić doveo onog dječaka na pozornicu.
varazdin i potpuno neprimjeren odgovor dalica na pitanje o mpt, neću komentirati. Jedna kanta vode mi je dovoljna.
Na to bih nadovezala sukus onog sto je napisao dezulovic (a i klancir na malo drugačiji način):
nije boris kao sto je netko na prijašnjim stranicama napisao, govorio o krečenje nas građana. On je govorio o nogometašima i Dalićem.
rekao je da su u Moskvi krečili odlično, a kad su dosli kuci krečili su nikako.
Kada maknem hiperbolu i zakonitosti pisanja kolumni tog tipa, ja bih rekla krečili su lošije nego u Moskvi.
sa cvijetom se slažem da je na nama da krečimo dalje, ali i nogometaši su mi (a tako su se cijelo vrijeme inscenirali), pa se tu s njom ne slažem da i oni ne trebaju krečili.
sto i kako ćemo okrečiti pokazati će vrijeme.
Cetvrtak je, pa da završimo s nogometom:
moj facit je:
pola milijuna ljudi u Zagrebu (druge gradove nisam bas upratila) krečili su odlično na dočeku!
nogometasi su krečili manje dobro.
a tih pola milijuna mi daje nadu, da bi u budućnosti mogli bolje krečili nego sto to sada radimo.
A sad svi padate s Marsa, pa V.B. je bio cijelo vrijeme s njima u Rusiji, imate videoklipove na njegovom fb.
hebi ga, nisam ja za te over and out spike, ne mogu se suzdržat, a da, uz poneku zamjerku, al bez sitničarenja molimne potpišem sad seni.
Ne brini, cvijeta. Nitko nikad nije ostao pri svome over and out!
Nisam cijeli senin post detaljno procitala, ali zadnja dva pasusa jesam pa i ja potpisujem.
Vi previše očekujete od ljudi koji nemaju škole završene. Bitno je da se matematičari sa svog natjecanja nisu bacili Bujancu u zagrljaj.
potpis na seni i moj komentar
rekla bih da se ovdje radi o kombinaciji nedostatka pameti i aroganciji. jer kako inace tumacit dalicev komentar na mpt iz varazdina?seni prvotno napisa
ovakav doček (ne jedan, nego niz njih) nije fer prema drugim sportašicama i sportašima koji su se vraćali sa zlatnim i srebrnim medaljama.
ne sjećam se da su za ikoga od njih uzlijetali MIG-ovi.
šta je pretjerano, pretjerano je ...
Prvi pozitivni efekt ovog prvenstva je da je oživio ovaj forum
a sad cekamo jos 9 mjeseci da zivne i pdf dojenje![]()