Pokazuje rezultate 1 do 50 od 301

Tema: Džeparac

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moj je recimo jučer imao mini palačinke i jabuke,jednu palačinku je donio doma i par komadića jabuka,kao nije stigao pojesti otišo je u sedam došli doma oko pol pet,jer je svratio srediti pokaz i knjižnicu odmah.ok doma je odmah jeo
    Klopa,marenda za to bi trebalo biti love,ali za klubove,kave i slična sranja sorry,ak to hoće ja nemam love za to nek si sami to zarade.uostalim roditelji ne trebaju svaki užitak platiti.
    Uostalom jer stvarno svi vaši klinci piju kavu,pita jedna antikavanka?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Moj je recimo jučer imao mini palačinke i jabuke,jednu palačinku je donio doma i par komadića jabuka,kao nije stigao pojesti otišo je u sedam došli doma oko pol pet,jer je svratio srediti pokaz i knjižnicu odmah.ok doma je odmah jeo
    Klopa,marenda za to bi trebalo biti love,ali za klubove,kave i slična sranja sorry,ak to hoće ja nemam love za to nek si sami to zarade.uostalim roditelji ne trebaju svaki užitak platiti.
    Negdje sam već napisala - moj mlađi pije kavu od 13. godine, a od kraja osnovne škole redovno, skupa s nama, doma i vani. Stariji ne voli kavu, nikad ju nije volio, ni miris ni okus. Taj u školi pije toplu čokoladu ili čaj. Čajeve piju obojica. Taj topli napitak u školi ( kava/čokolada/čaj ) je dobar način da si malo dignu šećer pred kraj dana, a ne pokvare ručak/večeru. Uostalom, isto kao i mi. Neš ti para - kava tj. topli napitak je redovito manje para nego bilo kakvo gazirano piće. I manje zlo.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 04.09.2018. at 08:23

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    veliki pije kavu, i doma i u kaficu
    poceo je negdje u srednjoj skoli

mala ("mala" ima 16 godina) pije capuccino, to za mene nije kava, vec mlijeko s okusom
    ne mislim da je to alarmantno

s druge strane, MM i ja smo kavopije, volimo kavu i uzivamo u njoj
    a ti si antikavanka, pa mi nije cudno da imas negativan stav

lova za klubove i slicna sranja, da te citiram - ja mislim da je i to potrebno, zdravo je druziti se s vrsnjacima i imati interese izvan doma i skole. i izlaziti, ako zele. ako ne zele, i to mi je isto ok. ali dok zele, i dok je to u nekim nama prihvatljivim okvirima (po ucestalosti, i financijski), rado cu omoguciti i omogucavam.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    mala ("mala" ima 16 godina) pije capuccino, to za mene nije kava, vec mlijeko s okusom
    ne mislim da je to alarmantno
    Naravno da je mlijeko s okusom. Moja (još je mlađa) pije sporadično, kad se sjeti, ili kad sjednu u slastičarnu preko puta škole kad imaju rupu u satnici, Franckov. Naravno da je to sr..e. Al na 20g napitka ima 4% instant kave. 0,8g. Skoro pa nemjerljivo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •