Pokazuje rezultate 1 do 50 od 154

Tema: Sakupi ih sve!!! Djeca i marketing

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Kakve čaše iz kina?
    oni skupi paketi - mism 40 tak kuna. Plastična čaša s igračkom iz filma i kokice

Ovo
    https://www.google.hr/search?q=promo...w=1920&bih=919

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    oni skupi paketi - mism 40 tak kuna. Plastična čaša s igračkom iz filma i kokice

Ovo
    https://www.google.hr/search?q=promo...w=1920&bih=919
    Pojma nisam m+imala da to postoji.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Tim bolje...

Iz iskustva - nisu sva djeca podložna tome. Moj E. je bio, ali L. se nikad nije zanimao ni za skupljanje sličica, gormita, cirkusa vrsta raznih... Taj od svoje devete ili desete godine čita i skuplja časopis Bug, ali i to povremeno frkne jer zastarijeva. Eto, svatko ima svoje veselje....

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I
    bolje. Skupi su ti paketi

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ljudi moji šta vi sve skupljate i čuvate pa gdje sve to držite?! ovdje hrčaka koliko hoćeš
    figurice iz kinder jaja frkam iz kuće u roku 24h, nema šanse da mi se toga nakupi, jadna moja djeca

A sad ozbiljno, ja sam skužila da se zapravo puno bolje igraju i kreativniji su u prostoru koji nije natrpan svim i svačim.
    Tako da sam nakon 5-te godine mlađeg djeteta, sobu raščistila od svega i svačega, odnijela silne kutiej igračaka, robe i nema više.
    Jedino što im dozvoljavam da pune jer su kreativni kutiju za kreativu.

Za rođendane uredno kažem onim roditeljima koji me pitaju da im radije kupe neki komad robe koji im treba, bake i djedovi kupuju obično kao zajednički poklon role i sl. i smanjilo se nekako a i djeca rastu.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.01.2019. at 12:59

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    ljudi moji šta vi sve skupljate i čuvate pa gdje sve to držite?! ovdje hrčaka koliko hoćeš
    figurice iz kinder jaja frkam iz kuće u roku 24h, nema šanse da mi se toga nakupi, jadna moja djeca
    e i sad zamisli mene
    ne želim bit hrčak, a grize me savjest kad frkćem te plastične p****ice u smeće, a mala u jednom momentu se totalno navukla na kinder jaja i mm koji je potpuno na to nasjeo u smislu da joj je kupovao svaki dan
    srećom je ta faza prošla, uz malo moje intervencije

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

A sad ozbiljno, ja sam skužila da se zapravo puno bolje igraju i kreativniji su u prostoru koji nije natrpan svim i svačim.
    Tako da sam nakon 5-te godine mlađeg djeteta, sobu raščistila od svega i svačega, odnijela silne kutiej igračaka, robe i nema više.
    Jedino što im dozvoljavam da pune jer su kreativni kutiju za kreativu.

Za rođendane uredno kažem onim roditeljima koji me pitaju da im radije kupe neki komad robe koji im treba, bake i djedovi kupuju obično kao zajednički poklon role i sl. i smanjilo se nekako a i djeca rastu.
    Lili, draga...skupljanje opreme za trcanje, tenisica, startnina i osobnih rekorda pretpostavljam NE spadaju u kategoriju -skupi ih sve? :samopitam:

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, draga...skupljanje opreme za trcanje, tenisica, startnina i osobnih rekorda pretpostavljam NE spadaju u kategoriju -skupi ih sve? :samopitam:
    dasta da je :skupiihsve: kategorija
    svatko svoju patologiju ima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •