Results 1 to 50 of 831

Thread: radite li "zalihe" ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Beti3's Avatar

Quote Originally Posted by TeddyBearz View Post

I moram obavezno imati zalihe wc papira iz nekog razloga. Hvata me panika ako trošimo zadnji paket.
    OK, ali zašto se trebaš bojati nestašice WC papira? Pa imaš vodu ako baš nestane.
    I bilo koji papir. Ma i listovi(biljaka). Ma i komad krpe ako se baš ništa drugo ne nađe.

Mislim da ne treba strahovati od nestašice bilo koje stvari. Uvijek se nađe zamjena.
    Ne kupujem na veliko, pogotovo ne hranu. To bi se meni pokvarilo. Imam uvijek dovoljno svega za tjedan-dva. I hrane i lijekova i higijenskih potrebština.
    Volim akcije, ali ne kupim nikad više od neophodnog.

tangerina's Avatar

na temu skladištenja, mi najviše skladištimo mlijeko, muž lovi popuste, kad vidi da je sniženo odmah kupuje, jer to se kod nas troši najviše
    za ove namirnice tipa brašno, riža, tjestenina... imam traume od moljaca i žižaka, pa to preferiram mala pakiranja i brzu protočnost

TeddyBearz's Avatar

Quote Originally Posted by Beti3 View Post
    OK, ali zašto se trebaš bojati nestašice WC papira? Pa imaš vodu ako baš nestane.
    Što ti, Beti, nemaš nikakve iracionalne misli/strahove? Ne bojim se nestašice wc papira, jednostavno volim imati zalihe istog, ne tražim logiku u tome.