Ej, iz mog iskustva, većinu nalaza ćete vjerojatno morati ponavljati kod njih, ako ih niste radili na VV, baš traže da je sve njihovo. Osim briseva i pape, to je bilo friško i ok od moje ginekologice. A prvi pregled prođe skroz opušteno, meni je barem kod dr. Jukić, toliko smo se cerekale da me dragi vani dočekao u nevjerici kaj smo ipak radile. E sad, dok skupite sve kaj treba, odradiš hsg na koji će te vjerojatno poslati, proći će još par mjeseci dok ne krenete u postupak, a i sve ovisi o tome kakvi budu vam nalazi i dijagnoza.
Gore su inače svi pristupačni i dragi, a iz pregleda u pregled već i većinu parova skužiš, bar one s kojima ti se poklopi ciklus

Čisto info koji bi ja voljela da sam znala, doslovno za svaki dolazak gore moraš imati uputnicu, i to čak i ako odete samo na tipa kontrolni spermiogram, moraš ti uzeti svoju da bi vas doktorica primila da popričate o rezultatima. Nama se jednom dogodilo da smo imali samo njegovu (jer si ti njihov pacijent, a ne on - logika nula bodova, ali ok), al srećom neka prije je bila višestruka pa smo se pokrpali, inače bi nam bilo sve uzalud - a nismo iz Zagreba i puno svega preokrećemo da bi stigli.
Eto, to su neki moji dojmovi, ostale sigurno mogu prenijeti svoje

a ti pitaj!