Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj KajTeBriga prvotno napisa Vidi poruku
    Ej, iz mog iskustva, većinu nalaza ćete vjerojatno morati ponavljati kod njih, ako ih niste radili na VV, baš traže da je sve njihovo. Osim briseva i pape, to je bilo friško i ok od moje ginekologice. A prvi pregled prođe skroz opušteno, meni je barem kod dr. Jukić, toliko smo se cerekale da me dragi vani dočekao u nevjerici kaj smo ipak radile. E sad, dok skupite sve kaj treba, odradiš hsg na koji će te vjerojatno poslati, proći će još par mjeseci dok ne krenete u postupak, a i sve ovisi o tome kakvi budu vam nalazi i dijagnoza.
    Gore su inače svi pristupačni i dragi, a iz pregleda u pregled već i većinu parova skužiš, bar one s kojima ti se poklopi ciklus
    Čisto info koji bi ja voljela da sam znala, doslovno za svaki dolazak gore moraš imati uputnicu, i to čak i ako odete samo na tipa kontrolni spermiogram, moraš ti uzeti svoju da bi vas doktorica primila da popričate o rezultatima. Nama se jednom dogodilo da smo imali samo njegovu (jer si ti njihov pacijent, a ne on - logika nula bodova, ali ok), al srećom neka prije je bila višestruka pa smo se pokrpali, inače bi nam bilo sve uzalud - a nismo iz Zagreba i puno svega preokrećemo da bi stigli.
    Eto, to su neki moji dojmovi, ostale sigurno mogu prenijeti svoje a ti pitaj!
    Hvala puno drage cure, puno ste mi pomogle i olakšale.
    Svi nalazi su nam s VV tako da vjerujem kako nećemo morati raditi duple.
    HSG je provjera prohodnosti jajnika? Da li to radim također gore kod njih? Na koji način se to radi, ultrazvučno?
    Kakve markere radimo suprug i ja? Nadam se ne tumorske.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj lovelylace prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala puno drage cure, puno ste mi pomogle i olakšale.
    Svi nalazi su nam s VV tako da vjerujem kako nećemo morati raditi duple.
    HSG je provjera prohodnosti jajnika? Da li to radim također gore kod njih? Na koji način se to radi, ultrazvučno?
    Kakve markere radimo suprug i ja? Nadam se ne tumorske.
    Markeri na hepatitis i takve... prohodnost jajovoda oni bude rekli kakav treba .. vise manje traze rtg...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •