Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
Ajde. Onda su Srbi puno liberalniji, tolerantniji i širih vidika nego Hrvati. Jer mi se nekako čini da bi to ovdje bio big deal.
Doduše, kad zaguglaš “srpska premijerka” prvi rezultati su o njenom gay roditeljstvu i sl., ali to je onda bit će do mene, jer Google izbacuje rezultate prema prethodnim pretragama i interesima
Pa ne znam Argente što da zaključim ako mom mužu izgrebu auto svaki put kad dođe u Zg, a na mene se u Bg (s obzirom na naglasak) nitko ne osvrće. Ne znam eto. Ali neću širiti raspravu na tu temu jer je nebitna za ovo o čemu smo počeli, a i vjerujem da sam ja samo imala sreću, a on samo nesreću da naleti na takve pojedince. Ne mislim ja ni da su Srbi širih vidika, ni da su Hrvati širih vidika. Ni jedni ni drugi na tu temu se nemamo baš čime pohvaliti.

Ja sam samo htjela reći da je problem koji ljudi ovdje imaju s njom ipak puno širi od toga što ti navodiš, a ako te zanima generalni problem ljudi sa predsjednikom i vladom ovdje, guglaj 1 od 5 miliona, a ne srpsku premijerku.