Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1256

Tema: Volite li se sminkati (s naglaskom na puder)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Očito imaš zahvalnu kožu jer da ja ne namažem lice nekom kremom nakon umivanja, tuširanja ili samo pranja kose, nakon 2 minute ne bih mogla nijednu grimasu napraviti koliko bi me lice bolno zategnulo.
    Meni je ovo isto misterij da netko ne koristi ili ne mora koristiti kremu za lice. Ja bih se peurutala užasno a zatezanje me jako živcira i neugodno je.
    Šminka da bi izgledala lijepo i kao da je nema mora biti na njegovanom licu. Ja sam prije 2g odlučila danje vrijeme da se malo više posvetim njezi lica i promjena je drastična.
    Šminkam se tako da izgleda da nisam našminkana ili jako malo.
    Pola mojih prijateljica se šminka a pola ne, otprilike. I jednima i drugima stoji. Nemam ni jednu prijateljicu za koju bih mogla reći da se previše našminka, sve su decentno našminkane.
    Jednostavno je, ako se ne voliš šminkati nemoj, ako voliš šminkaj se. Ne sviđa mi se jedino što se između redova provlači misao da mi koje se šminkamo mislimo da nismo lijepe ili dovoljno lijepe i da se šminkamo zbog drugih.
    Moja rutina je: 1 tjedno dobar piling, 1 tjedno vitaminska maska, svakodnevo tonik i krema. Od šminke:mineralni puder koji ujedno njeguje i lagano prekriva, maskara, rumenilo i ruž.
    Inače moja kozmetičarka kaže da su sve te cc, bb tj obojane kreme puderi samo su ih tako nazvali da ih prodaju ženama koje ne žele pudere nego eto samo malo.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 13.10.2019. at 16:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •