Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ajme gustam u ovom iskustvu kao da je moje! Bas mi je drago Alice!
    Ne sekiraj se ako urea nije otisla iz prve, istina je da cesto treba dvije kure atb i da zene cesto bas u trudnoci pokupe nesto sto nikad nisu. I drago mi je za grlo i nos da nije nista strasno i da prolazi!

Ja sam odlucila, ako 27.1. budem imala opet neki brzinki i povrsni uzv uzet cu si preko neke ponude (tipa Crno Jaje i te fore) i otici privatno na uzv da mi pokazu sve kako treba i da se izgustam kako spada! Pa ne da mi se do poroda cekati da shvatim da sam nosila bebu

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme gustam u ovom iskustvu kao da je moje! Bas mi je drago Alice!
    Ne sekiraj se ako urea nije otisla iz prve, istina je da cesto treba dvije kure atb i da zene cesto bas u trudnoci pokupe nesto sto nikad nisu. I drago mi je za grlo i nos da nije nista strasno i da prolazi!

Ja sam odlucila, ako 27.1. budem imala opet neki brzinki i povrsni uzv uzet cu si preko neke ponude (tipa Crno Jaje i te fore) i otici privatno na uzv da mi pokazu sve kako treba i da se izgustam kako spada! Pa ne da mi se do poroda cekati da shvatim da sam nosila bebu
    Uffff jagodice,pricaj mi! I ja se tako osjecam. Mislim,sretna sam jer na kraju gin kaze da je sve ok aliii... Ekran uzv-a ni ne vidim! Dok nesto ne izusti dok pregledava meni se cini ko vjecnost a u glavi mi stalno prosla losa trudnoca. I ja bi zeljela vidit bebu kako se prevrce,mice...ne samo neku mutnu slikicu da mi da. Stvarno razmisljam da odem negdje privatno da platim ali da barem i dozivim tu trudnocu. Znam da je najvaznije da je beba ok,ali zelim malo vise informacija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •