RiriNeka prođe preko noći!
Ja robicu ne gledam dok ne saznam spol. A onda... kud koji mili moji
Ima tko iskustva s namještajem (za bebe) iz Ikee? Stuva mi se čini jako praktičan. Išla bi prvo vidjeti, ali ako netko zna iz prve ruke?
RiriNeka prođe preko noći!
Ja robicu ne gledam dok ne saznam spol. A onda... kud koji mili moji
Ima tko iskustva s namještajem (za bebe) iz Ikee? Stuva mi se čini jako praktičan. Išla bi prvo vidjeti, ali ako netko zna iz prve ruke?
Hula.hop ja ne znam spol al gledam za curice, a obracam se bebi u muškom Rodu [emoji23]
Cula sam od prijateljica da im kreveci nisu Bog zna što. Ja sam mislila krevetac polovan uzeti...a muz mi zna oko drveta pa ce ga on ofarbati, kupimo mu madrac i mama mi napravi baldahin, nesto u stilu instagram bloogerica sad sto furaju, ne oni ruzni starinski...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Znate kako se meni cini da svaka mama u svom okruzenju hvali svoje, a kudi tude. Samo njen izbor je odlican, kako sa kolicima tako i sa kreveticima i ostalim. Ja sam bas dobila savjet od frendice za onaj krevetic da ga probam polovnog naci sto se skroz sastavi sa roditeljskim. Ali ne markirani ili sta ti ja znam. Ionako ce vise biti u krevetu , to su mi svi potvrdili [emoji6]
Posljednje uređivanje od character : 25.02.2020. at 14:01
Munikica nisam mislila na tebe nego na komentare mojih prijateljica na sve sto se tice beba i djecje opreme. Sry, mozda se nisam dobro izrazila....nego si ti kom kako je krevet dobar pa ja se na to nadovezala kako ni preporuke koje su meni recene u vezi ikeinih kreveta ne moraju biti tocne jer su mame u mom okruzenju subjektivne.