Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se ova nastava isto uopće ne čini loša, jedino je sve pomalo kaotično. Očekivala sam da će se nastavnici držati rasporeda, a oni šibaju materijale kako se tko sjeti.

Ispast će duplo više posla nego kad je škola, kao i meni za rad od kuće
    Šibaju, ali naši npr. stavljaju ograničenje tako da materijali budu vidljivi tek onaj dan kad bi taj predmet i tako imali po rasporedu.
    Druga stvar što je ovaj moj konstantno online i kao kobac vreba na svaki novi prilog i tako do iza 22 h kad ga potjeram od kompjutora. Posljedica je ta da cijeli dan nešto radi, a zapravo mu je koncentracija raspršena između trenutnog zadatka i škicanja novih materijala na ekranu, plus još bombardiranje WhatsApp porukama iz nekoliko razrednih grupa koje imaju. Ovo je poseban izazov i za samoorganizaciju i za koncentraciju. Naučit će se s vremenom, ne sumnjam u njegove sposobnosti prilagodbe

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Šibaju, ali naši npr. stavljaju ograničenje tako da materijali budu vidljivi tek onaj dan kad bi taj predmet i tako imali po rasporedu.
    Druga stvar što je ovaj moj konstantno online i kao kobac vreba na svaki novi prilog i tako do iza 22 h kad ga potjeram od kompjutora. Posljedica je ta da cijeli dan nešto radi, a zapravo mu je koncentracija raspršena između trenutnog zadatka i škicanja novih materijala na ekranu, plus još bombardiranje WhatsApp porukama iz nekoliko razrednih grupa koje imaju. Ovo je poseban izazov i za samoorganizaciju i za koncentraciju. Naučit će se s vremenom, ne sumnjam u njegove sposobnosti prilagodbe
    Točno ovako. Sustav Loomen nudi mogućnost otvaranja materijala u točno određeno vrijeme. Yammer nema tu opciju, pa nastavnici stavljaju materijale kad se uspiju probiti u sustav. I vjerujem da veliki broj nastavnika daje razuman rok za odrađivanje zadataka.

Glavni problem u svemu ovome je da se moglo naslutiti što nas očekuje i MZO je trebalo još početkom prošlog tjedna dati naputak da se sa svim učenicima u informatičkim učionicima odrade prijave u neku od virtualnih učionica. Da smo tada (a ne tek u petak) dobili mogućnost korištenja Google Classroom veliki broj nas bi kreirao učionice, s učenicima odradio registraciju i sad bi to daleko bolje funkcioniralo jer ne bi CARNetov sustav bio toliko opterećen.

No da, da ne bude sve crno, mislim da još svi skupa dosta dobro plivamo u svemu ovome. Komunikacija s učenicima funkcionira, pa makar to značilo da mi dijete pošalje poruku na yammer u 22:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •