Pa nisu me ni brisali...ionako si sav znojan, mokar pa se tusiras i navuces na sebe spavacicu koju imas na sebi ili samo zadignes pa tusiras donji dio ledja jer godi. Nekad te posalju malo da se istusiras ali naravno ne brises se neko obuces samo spavacicu preko i nastavljas....jer ne mozes nositi svoje stvari tu uopce. Kada rodis, na hodniku smo lezali 2 h na krevetima da krv izlazi i da prate i onda su nas vodili u sobu gdje su porodilje. Tu ti donesu kesu sa tvojim imenom i pomognu ti da stavis onaj ulozak i mrezaste gace i u krevet. Kada budes dovoljno dobro da neces pasti u nesvijest ides do wc i da se istusiras. Pomognu i oko toga. Mislim, takva je procedura....i zaista mi je najbitnije samo da sve bude OK. Korona jeste zakomplikovala stvar...ovdje je opet haos tako da treca lica u bolnicu ne mogu nikako uci-muz me samo do vrata bolnice moze ispratit, ja kada se presvucem njemu odnesu moje stvari i on kuci---tako shvatih,a porodilje na prijemu testiraju. Moj ima jaku zelju za priustvom na porodu ali eto.....cak je i na prvatnoj trenutno zabranjeno prisustvo muza.

Odgovori s citatom