Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Riri, koliko sam citala maternici treba cca 6 mjeseci da se vrati na "staro", kod tebe onda krece od pola

Eto nas s pregleda, poceli su trudovi, ali sam i dalje skroz zatvorena. Kaze gin da mogu svasta ocekivati ovaj tjedan, da pratim jako pokrete i ako mi je ista cudno da odmah idem u bolnicu. Malo mi je dugo gledala protok, valjda je sve ok. Nije mi nista rekla, ali vec je i skuzila koliko sam panicna.
    Neki subjektivni osjecaj, uzasno sam umorna, ne da mi se nista, malo sam razdrazljiva (ali je i jugo), vec me 10tak dana boli kao stvari, zadnji dva dana jace nego prije. Beba se malo umirila i vise se rasteze nego udara, ali izoblici trbuh kad to radi

Pitala sam gin i pedijatricu, mislim da cu ipak ici na darivanje za Zakladu, mozda pricekam da vidim zadnju procjenu tezine u bolnici. Danas mi nije uzimala mjere, jer smo to radili prosli tjedan, a trebalo bi proci dva tjedna da to ima smisla.. Uf, bas me stisce. Odo odmarati.
    Posljednje uređivanje od hula.hop : 31.08.2020. at 14:40

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj hula.hop prvotno napisa Vidi poruku
    Riri, koliko sam citala maternici treba cca 6 mjeseci da se vrati na "staro", kod tebe onda krece od pola
    6 tjedana treba maternici da se vrati na veličinu prije trudnoće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •