Stranica 158 od 383 PrviPrvi ... 58108148156157158159160168208258 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,851 do 7,900 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam ja problem s tim da su restorane zatvorili, ali da s druge strane crkve i shopping centri ostaju otvoreni? Ono, come on. Koja su oni to istraživanja proveli da su bas nas izolirali kao najrizičnije.
    Kao i uvijek, igra se igra velikih igrača i u liga se smiješ, a u koga ne dirat.
    točno

nekom za mentalno zdravlje treba molitva u crkvi, misa
    nekom drugom za duševni mir treba kavica u kafiću
    trećem treba teretana

svakom treba njegova 'crkva'
    samo što su neke crkve privilegirane

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nemam ja problem s tim da su restorane zatvorili, ali da s druge strane crkve i shopping centri ostaju otvoreni? Ono, come on. Koja su oni to istraživanja proveli da su bas nas izolirali kao najrizičnije.
    Kao i uvijek, igra se igra velikih igrača i u liga se smiješ, a u koga ne dirat.
    Kafici su mahom prazni u mojoj okolici. Ovisi na koju su klijentelu orijentirani. Kod mene pretezno na studente, do cca 17h, nakon toga ni prije nije bilo ljudi. Ne znam koliko ljudi vise ide u restorane. Koliko se uopce i isplati vise do proljeca kad ce biti ugodnije vani.
    Žao mi je, naplavomzalu. Pa je l sad uopce imas dovoljno prometa da se pokrijes?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mislim, lakse je zatvorit restoran, nego ducane s odjecom i hranom. Ipak ne spadaju u esencijalne potrebe.

A za crkve i ostale skupove i sastanke je zbilja

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Što se tiče kafića, znam iz provjerenih izvora da ih ima u kojima se organiziraju "tajna" druženja dalje od očiju javnosti u kasnim satima. Dakle, sve se zamrači, kao kafić ne radi a tamo otraga u zasebnoj prostoriji, jedan na drugome, ne da nema razmaka nego je to a ono...savršeno mjesto da se proširi zaraza, pije se, pjeva, znoji, pleše u malom prostoru. Pa eno Johann Franck na samom Trgu to radi, gdje neće drugi
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.11.2020. at 14:44

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Pulinka, ne znam jesi li citala za Kinu. Oni su stvarno jako nadgledani.
    https://www.jutarnji.hr/scena/domace...-stop-15025219

Nije to policijski sat, nego te puno zesce prate s Appom. Ja mislim da bih uvenula.
    To rade u Koreji već mesecima, praćenje telefonom.
    Osim političke manipulacije tipa izolujemo te ako si nepodoban, ne uviđam problem? Šta, država zna šta radim a inače ne zna ?
    Čudovišno mi je njihovo "vaspitanje" dece u školama štapom tačno određene dužine - ali praćenje aplikacijom- nemam problem sa tim ako nema zloupotrebe.
    Zašto bi uvenula što skeniram kod ispred radnje i autobusa?
    (Mislim inače ne putujem ni često ni daleko, i eto još sam živa i životu se radujem, trebalo bi mi puno više od neke aplikacije pa da uvenem. Ili sam promašila nešto iz teksta? )

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    To rade u Koreji već mesecima, praćenje telefonom.
    Mislim na Južnu Koreju, da ne bude zabune, u Severnoj imaju većih problema od korone...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Baš mi došlo

Kad je telefon bio vezan ,ljudi su bili slobodni

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Baš mi došlo

Kad je telefon bio vezan ,ljudi su bili slobodni
    Totalno... SSSR, DRNJ, SFRJ i sve države iza "željezne zavjese" su to svakim svojim danom posotojanja bez mobitela dokazivale

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A što se tiče obuzdavanja epidemije imamo više-manje tri-četri pristupa uz lokalne podvarijante
    - praćenje aplikacijama u ogromnom postotku, intenzivni i detaljni contact tracking, masovno testiranje po potrebi - život osim toga više-manje normalan (Kina, J. Koreja, ne znam za Singapur...) - uspješno obuzdana epidemija
    - zatvaranje i lockdown na svaku pojavu virusa dok se ne stavi pod kontrolu - NZ, Australija i sl - uspješno obuzdana epidemija
    - oklijevanje s mjerama ali kad se vidjelo da je vrag odnio šalu uvođenje strogih mjera sa strogim kaznama - dosta EU zemalja, vide se prvi znakovi stavljanja pod kontrolu kod većine
    - glupiranje, polovične ( u stvari desetinske) kvazimjere bez ikakve "batine" za neprovođenje, cjenkanje "ako radi kino zašto ne radi kafić, ako rade dućani zašto da škole budu online (uz ignoriranje činjenice da online nije isto kao zatvaranje jer se nastava i dalje odvija, kao što puno ljudi i dalje radi iako su od doma) i onda gledanje kako krivulja mrtvih ide u nebo - Hr i slične
    Posljednje uređivanje od sillyme : 25.11.2020. at 15:30

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Kafici su mahom prazni u mojoj okolici. Ovisi na koju su klijentelu orijentirani. Kod mene pretezno na studente, do cca 17h, nakon toga ni prije nije bilo ljudi. Ne znam koliko ljudi vise ide u restorane. Koliko se uopce i isplati vise do proljeca kad ce biti ugodnije vani.
    Žao mi je, naplavomzalu. Pa je l sad uopce imas dovoljno prometa da se pokrijes?
    Ma ja sam već zatvorila, ne govorim radi sebe, nego radi kolega, ljudi su u totalnom očaju. Evo meni su nekidan došle uplatnice, na zatvoreni lokal, 800 kn komunalija, gdje su tz, hok, spomenicka renta, Zamp...Najmovi su po 20.000 kuna mjesecno, ja samo kamatu na kredit koji je u moratoriju placam 2000 kn mjesecno. Znaci moratorij ce me doc 25.000 kn u godinu dana. Austrija I Njemacka su obestetili lokale koje su zatvorili, dobijaju postotak od lanjskog prometa u tom razdoblju, nama niti parafiskalne namete nisu htjeli zamrznuti.
    Toliko sam ljuta da to ne mogu niti pretocit u rijeci, nabila sam sinoc registrator u zid.
    U ovakvoj godini nam poslat uplatnicu na 3600 kn spomenicke rente?!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da li kontakt kontakta smije u školu?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Da li kontakt kontakta smije u školu?
    Da
    Kontakt kontakta smije .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cathy da.

Naplavomzalu te spomen.rente su mi i inače upitne kao i one uplate Hrvatskim šumama wtf...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

https://www.dailymail.co.uk/news/art...tching-it.html
    Navodno je dostava namirnica rizicnija od odlaska u ducan.
    Ovo s dostavom mi stvarno jedino ima smisla ako pustas dostavljaca u kucu ili se druzis s njim bez maski na ulazu u kucu/stan. Mi stavljamo maske za interakciju s bilo kim na vratima (osim ako razgovaramo kroz stakleni storm door), kao i kod svakog pick upa, dostave, drive through interakcije, itd.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nasem sirokom puku su lijepo objasnili (opet postoje studije, ali ne da mi se traziti - mozes sigurno naci, ako zelis): u restoranima i barovima se sjedi blizu, skidaju se maske zbog konzumacije jela i pica. Obicno svira muzika, zbog cega se prica glasnije (sto je glasniji govor, to je veci prijenos aerosoliziranog virusa). S obzirom da se virus prenosi aerosolom, pomaze razmak izmedju stolova, ali ne sprjecava zarazu jer ostaje u zraku i kruzi ovisno o tome kako se zracna masa krece (postoje studije o tome kako je ventilacija pridonijela sirenju zaraze u restoranima i zgradama).

U shopping centru se vecina osoba krece, obavezne su maske, a i nema direktne komunikacije ni sa kim, osim eventualno kod naplate. U tom slucaju (barem kod nas) prodavaci su zasticeni dodatno i pleksiglasom, a i povecan je razmak izmedju njih i kupca). Nije idealno, ali jesti se mora, dok se u restoranu, sto jest da jest, jesti ne mora. Opet, kod nas je uzeto u obzir da netko ne voli, ne zeli ili ne moze kuhati, a i bitno je da ugostitelji imaju barem nekakav izvor zaraze, pa je kao opcija ostavljena dostava i pickup. I ljudi zapravo podrzavaju ugostitelje na taj nacin koliko god mogu.

Crkve su i nama ostavili otvorene, uz jako smanjene kapacitete (kina, kazalista... ne, to je zatvoreno) uz objasnjenje da se radi, u neku ruku, o mental healthu. S druge strane, sto je manje javno objasnjeno, ali je jasno iz primjera nekih drugih saveznih drzava, zatvaranje crkve je dovelo do prosvjeda, ustavnih tuzbi i, na kraju, opovrgavanja i rusenja drugih mjera. A onda, hebi ga, nadjes neku zlatnu sredinu, valjda.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Sve ok. Ali onda obestecenje. Kao u Njemackoj i Austriji. Koliko ja znam nije proglaseno izvanredno stanje, prema tome zabranit nekome rad i prihođenje bez ikakve naknade je u najmanju ruku jako siva zona. Postoje poduzetnicke slobode i postoji jos uvijek vladavina prava.
    Ova naknada radnicima nije nikakvo obestecenje poduzetniku nego Plenkijev bijedan pokusaj smanjenja broja nezaposlenih.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jelena, to s dostavom ima smisla u gusto naseljenim gradovima i dostavama u stanove u zgradama. Meni stigne na trem, sacekam jedno pola sata, unesem papirne kese, i plus sve dezinfikujemo alkoholom, osim voca i povrca koje ostavim u ogromnoj posudi na oko pola dana pre nego sto stavljam u frizider. Kod nas forsiraju 'contactless delivery,' tako da dostavljace niti ne vidim (a i pre korone su samo ostavljali na tremovima uz zvonce).

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Istekao mi edit pa dodajem: nas je 6 u kuci, pa stoga provedem vise vremena u kupovanju namirnica od proseka. Mogla bih ili dva put nedeljno krace ili jednom duze, ali i jedno i drugo mi je mnogo vise rizicno od dostave.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bome kod vas amerikanki stvarno nema smisla.
    Kaae, nemam pojma kako zivis, al sam zadnjih dana kao kakav stoker, zamisljam tvoju veliku kucu s velikom okucnicom i s dvostrukim vratima. U mojoj glavi krasno zivis
    Sori, ak sam nepristojna

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Prviput od lockdowna zvuci ozbiljno.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bome kod vas amerikanki stvarno nema smisla.
    Kaae, nemam pojma kako zivis, al sam zadnjih dana kao kakav stoker, zamisljam tvoju veliku kucu s velikom okucnicom i s dvostrukim vratima. U mojoj glavi krasno zivis
    Sori, ak sam nepristojna
    Dodji mi na fejs?

Obicna su vrata, ali kuca je velika, s velikom okucnicom jer je sve u Minnesoti preveliko. Zivim u kaosu, tesko je to uopce objasniti, hahahaha. Uz redovni kaos, trenutno mi je na prilazu kamion sa zemljom i brdo kamenja. Danas nam dovrsavaju nesto na okucnici sto je zavrsilo na cekanju jer je project manager pokupio covid, vjerojatno kaze od klijenta. Klijent je umro, a nas project manager (vjerojatno u ranim tridestima) se oporavljao dva mjeseca.

I nama je delivery contactless, ali za razliku od napredne Kalifornije, kaskamo s realizacijom pa, kad je kriza (kao npr. pocetak pandemije i sad u novom lockdownu), kad narucis dostavu ili pickup, funkcionira bez kontakta (ako ti pokupis, onda samo otvoris prtljaznik i oni stave unutra, sve pod maskama) em ponekad cekas par dana, em nema sto trazis ili neki novi zaposlenik nije prosao trening pa i ne zna bas sto radi. Ponekad uzmem dostavu, ponekad odem sama u neko ludo vrijeme. Imam KN95 i N95 pa mi nije toliko bed. U nekom drive-through, od ljekarne do hrane, obje strane nose maske pa je i to relativno ok. Hranu iz dostave nekad prebrisemo, nekad ne, nesto operemo... kazu inako iz relevatnih izvora da nije lako pokupiti virus s takvih povrsina, odnosno svakako ne ako ga pojedem. No uglavnom se potrudimo.

Prijateljica je upravo dobila rezultat testa jednog djeteta, pozitivno je. Bit ce vjerojatno i drugo jer ima i ona sama. I partnerica joj ima, a i njena djeca. Moguce je da ima i moj svekar, upravo je otisao na hitnu (kod njega moze biti i GI upala pa su rekli da odmah dodje na provjeru). Ako on ima, onda i mi opet moramo na test. Vidjeli smo ga u nedjelju, dosao nam je nesto pomoci u vrtu.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Prviput od lockdowna zvuci ozbiljno.
    jesam li ja dobro iscitala da se zabranjuju treninzi klubovima osim sportasima 1 i 3 kategorije? ali sportski objekti za gradanstvo ostaju otvoreni?

Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nisam sigurna da se ista 100% zna do sluzbene objave detalja. Bit ce valjda u petak u 21h a nastupa od 24:00.

Osobno puno bi radije da je nastava online a individualni sportovi dozvoljeni jer jedno mozes online a drugo ne, plus s obzirom na velicinu grupe puno je veca sansa zaraze u skoli nego na treningu (gdje su im od prije minimalizirali grupe na max 10 a obicno ih bude 3-5 kod moje) ali ko pita za logiku u ovoj drzavi, samo uobicajeno ciganjenje...

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Nadam se da fizio centre neće zatvarat. Mome bi bila katastrofa da prekine vježbe.
    Radi on i kući, ali ipak fizioterapeut mora nadgledat napredak.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nadam se da fizio centre neće zatvarat. Mome bi bila katastrofa da prekine vježbe.
    Radi on i kući, ali ipak fizioterapeut mora nadgledat napredak.
    Zatvarati ce ako ce osoblje morati rasporediti na druge odjele.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[QUOTE=naplavomzalu;3187889
    Toliko sam ljuta da to ne mogu niti pretocit u rijeci, nabila sam sinoc registrator u zid.
    U ovakvoj godini nam poslat uplatnicu na 3600 kn spomenicke rente?![/QUOTE]
    Grozno!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Zatvarati ce ako ce osoblje morati rasporediti na druge odjele.
    Moj ide privatno. Samo me strah da ne potpadnu pod teretane, sport, jer to je ipak medicinska stvar.
    Uzeli smo paket individaulnih vježbi, baš zbog korone.
    Posljednje uređivanje od naplavomzalu : 26.11.2020. at 11:13

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nisam par dana pratila forum. Kako nam je Bubilo, znamo li? Bubilo ​nadam se da si bolje!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam par dana pratila forum. Kako nam je Bubilo, znamo li? Bubilo ​nadam se da si bolje!
    Odmah da te umirim dok se bubilo sama ne javi - bolje je, temp je pala, nije vise tako visoka. Bila je u kb dubrava hitnoj, saturacija joj je bila ok, nisu joj dali kisik i deksametazon, lijecenje doma.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 26.11.2020. at 12:38

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moj ide privatno. Samo me strah da ne potpadnu pod teretane, sport, jer to je ipak medicinska stvar.
    Uzeli smo paket individaulnih vježbi, baš zbog korone.
    Nece to dirati. Ne diraju ni frizere ni masazu koliko sam shvatila.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo nam Gradski ured traži dobrovoljce među učenicima za testiranje ...
    6 učenika po razredu
    da provjere moguću prisutnost virusa u obrazovnim ustanovama

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Evo nam Gradski ured traži dobrovoljce među učenicima za testiranje ...
    6 učenika po razredu
    da provjere moguću prisutnost virusa u obrazovnim ustanovama
    Evo i obavjest na fb-u: https://www.facebook.com/milanbandicgradonacelnik/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koliko je realno da će dobiti valjane podatke?
    S obzirom da je dobrovoljno testiranje, mnogi potencijalno zaraženi se neće ni testirati. Čitajući komentare na portalima, i dalje ima ljudi koji zaraženi hodaju okolo, idu na radno mjesto...
    Takvi i djecu šalju u školu i nije ih birga za ništa ni za koga, pa neće ni djetetu potpisati odobrenje za testiranje
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 26.11.2020. at 13:54

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ali ne PCR nego antigen - koji je ok samo ako imaš simptome.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nece to dirati. Ne diraju ni frizere ni masazu koliko sam shvatila.
    Ajde bar nešto. Sin ima skoliozu i kifozu, taman mu se stanje počelo vidljivo popravljat ne bi mu trebao prekid od par mjeseci.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mjere su donesene prekasno. Ovo je teška lakrdija i sramota. Znali su da će do toga doći. Kad moram reći, koja budaletina je mislila da je bolje zatvoriti 27.11. do 21.12. ( a izgledno je da će to biti i dulje) nego krajem 10.-tog mjeseca pa da prosinac kad je potrošnja najveća bude s blažim mjerama.
    Radim u računovodstvenom servisu i veći postotak klijenata su nam ugostitelji. Slijedećih mjesec dana mi nemamo kome što naplatiti. Oni imaju mjerice za pomoć direktno pogođenima, a mi indirektni možemo sjest i plakat. Inače, mjere pomoći potpore po radniku nisu nikakve mjere gospodarstvu koje sad neće uprihoditi ni kune. Troškovi osoblja nisu jedini troškovi koje te tvrtke imaju.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 26.11.2020. at 14:42

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pri cemu mjere ne obuhvacaju ni sve direktno pogodjene, a kamoli ove nedirektno pogodjene.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kad moram reći, koja budaletina je mislila da je bolje zatvoriti 27.11. do 21.12. ( a izgledno je da će to biti i dulje) nego krajem 10.-tog mjeseca pa da prosinac kad je potrošnja najveća bude s blažim mjerama.
    XXXX. Dugo Prozracivanje i Matematicar nisu dale svoje vidjenje kako je ovo bas super i samo sto nije granulo sunce :/.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Još mi je bolje kako je Plenki izjavio da se nismo pridržavali mjera pa eto nam sad! Sramota!

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Djeca bez treninga, a starci u crkve.
    To su valjda mjere.
    Slastičarnica sa 4 stola zatvorena, a Mall of Split otvoren.
    Mogu mislit šta će bit u Mallu i Areni ovaj vikend.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam baš zato već nabavila sve poklone i sve što trebam za blagdane. Nemam uopće namjeru ići po centrima u ovo doba

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nisam shvatila dozvolu za crkve... i dalje svi dolaze ili i za njih vrijedi do max 25 po obredu?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Još mi je bolje kako je Plenki izjavio da se nismo pridržavali mjera pa eto nam sad! Sramota!
    Onda to komotno neka kaže i svom kolegi Berošu.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ali ne PCR nego antigen - koji je ok samo ako imaš simptome.
    Pa nije baš tako... činjenica je da je manje precizan kod asimptomatskih ali ne znači da ih ne detektira. Kako su inače Slovaci našli svojih 1% zaraženih u populaciji? Ali također bi sve negativne na antigen da saznaju pravo stanje stvari trebali za 2 dana testirati s PCR - to bi već bilo puno točnije. Ovako će uhvatiti manji postotak...

Plus ne kužim ovo "dobrovoljno javljanje" - ako je nasumično onda je nasumično - pa ili roditelj pristaje ili ne, zato se uzme rezerva od 20% nasumičnih da nadomjeste one koji će odbiti testiranje...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam shvatila dozvolu za crkve... i dalje svi dolaze ili i za njih vrijedi do max 25 po obredu?
    25 po obredu pa shodno tome mislim (i nadam se) da misa neće ni biti jer nitko ne želi osvanut u novinama da krši mjere na svekoliko veselje mase. Tu je radio, TV pa tko voli nekizvoli .

Što se tiče mjera općenito, mislim da su sad puno konkretnije i točno se zna što koja podrazumijeva, no kao mitovski smatram da dolaze debelo prekasno i da je to trebalo napraviti ko Nijemci poč.studenog (2.11.).
    Sad je drž-ne daj, a vrli premijer se trebao još davno prije obratiti naciji.

A ovo za javni prijevoz mi nije jasno.

Što da ja radim u vlaku ko sardina.
    Čekam prazni vlak koji nikako da dodje prazan
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 26.11.2020. at 16:28

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Djeca bez treninga, a starci u crkve.
    To su valjda mjere.
    Slastičarnica sa 4 stola zatvorena, a Mall of Split otvoren.
    Nazalost, meni je ovo konkretni logicno. Kad gledas kubikazu slasticarne s 4 stola i kubikazu mallova, tamo ima vise kubika. To mi je npr kao usporedba lifta il wc-a il male cajne luhinje s npr. 1 katom uredskog open spacea. Kako ce tamo provoditi ogranicenja, ne znam. Ne kuzim iskreno kupnju poklona ove god...kome ce ih ljudi davati i kada? Nadam se da se nece previse miksat obitelji za Bozic. To ce im, nazalost, bit najbolji poklon :/.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Nazalost, meni je ovo konkretni logicno. Kad gledas kubikazu slasticarne s 4 stola i kubikazu mallova, tamo ima vise kubika. To mi je npr kao usporedba lifta il wc-a il male cajne luhinje s npr. 1 katom uredskog open spacea. Kako ce tamo provoditi ogranicenja, ne znam. Ne kuzim iskreno kupnju poklona ove god...kome ce ih ljudi davati i kada? Nadam se da se nece previse miksat obitelji za Bozic. To ce im, nazalost, bit najbolji poklon :/.
    pa kod nas ionako 80% poklona ide za ljude u našem vlastitom kućanstvu, tako da ja ne kužim tvoje nekuženje
    tim više što se ljudi još više hvataju Božića da si podignu raspoloženje
    ja sam rekla da ove godine i WC kitim

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

što se tiče sportova, baš mi je to žao, razumijem, iako stvarno nisu svi sportovi isti, moj je krenuo sa veslanjem i skoro svaki trening su vani

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    pa kod nas ionako 80% poklona ide za ljude u našem vlastitom kućanstvu, tako da ja ne kužim tvoje nekuženje
    tim više što se ljudi još više hvataju Božića da si podignu raspoloženje
    ja sam rekla da ove godine i WC kitim
    OK, kod mene ne - tj. imam više ostatka obitelji nego svog kućanstva, živim u stanu. Mislim da nisam jedina kojoj više od 50% ide na druga kućanstva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •