Ja radim lh..i mjerim bazalnu.. i dok ne potvrdim O s temperaturom..ne prestajemo pokrivati.. ono.. do sada mi to nije bilo od koristi..ali makar znam da smo dali sve od sebe..
Ja radim lh..i mjerim bazalnu.. i dok ne potvrdim O s temperaturom..ne prestajemo pokrivati.. ono.. do sada mi to nije bilo od koristi..ali makar znam da smo dali sve od sebe..
Za lh trakice - meni su one pouzdane ali uzimam uvijek zelene kako kaže Klooo, one osjetljive roze reagiraju na svaki porast lh pa brzo potamne.
I meni se ćak sa zelenima zna desiti da dva dana malo tamne - treći dan posvijetle i mislim si wtf - i onda četvrti dan bude peak da ga ne možeš fulati.
Meni su trakice dosta dobar pokazatelj, nemam problema očitati - kad je peak onda mi bude testna tamnija od kontrolne vidljivo.
A LH hormon se kroz cijeli ciklus malo diže i spušta normalno je to... Tako da Ljube postoji mogunost da će ti doći O uskoro, nastavi testirati i pokrivati dok ne budu trakice pozitivne
Meni je bez njih teško jer su mi ciklusi od 28 do 38 dana... Pa onda ti znaj kad je plodno a kad nije. Također kad su mi tako dulji ciklusi me i sluz zeza, ali sam primjetila da mi je lakše po sluzi odrediti da se O bliži u kraćim ciklusima, baš se onda sve poklopi kako treba...
Lista za
11.12.2020.
(Ne) čekalice
Klooo ~~~~~~~~~ 42.dc +
IvchyOs ~~~~~~~~ 38.dc
Odbrojavalice
Beck ~~~~~~~~~~ 17.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 15.dc
Garawa ~~~~~~~~ 9.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 9.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 7.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 3.dc
I da, kod mene sad kreće najsporijih 14 dana u životu![]()
Ili bio peak vec a ja nisam uhvatila ili tek bude...ali me odjucer vecer rasturaju jajnike i bas osjecam njih jako
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Ah konačno počinje nešto kod mene... Nikad u životu nisam ovako dugi ciklus imala. Samo nek završi jer i mm i ja smo spremni za novu akciju![]()
Ljube555, možda će onda stvarno O tek biti, još poprati i... još akcije.
IvchyOs, ajde to je super, koliko god je ciklus bio smušen cijeli.
Još par dana pa i mi krecemo u primjećivanje simptoma i ovulacije hahaha
Danas sam si uzela slobodan dan i lijepo ujutro bila kod frizerke, pa ću malo čitati, gledati serije![]()
Hej cure. Kako ste?
Evo su meni došli nalazi krvi. Rekao je doktor da moram regulirati štitnjaču i napraviti urinokulturu. TSH mi je 4.6 mIU/L. I sad čitam da je u prvom tromjesečju trudnoće, povećana stopa spontanih pobačaja kod žena s razinom TSH između 2.5 i 5.0 mIU/L. Baš sam se malo pripala sad. Nadam se da će biti sve ok. Nisam do sad imala problema sa štitnjačom.
Lotus super što uživaš.
Beck samo hrabro ovih 14 dana. Držimo fige.
Ljube da prati još. Nadam se da ćeš ga ubrzo uhvatiti.
Ivchy ajde super. Neka dođe pa da možete ispočetka kad je već takav ciklus bio.
Ivchy držim fige nek dođe što prije!
Lotus super neka si danas uživala..
Ljube mene ti jajnici obicno bole isto tako 3 dana pred O a na sam dan O i dan prije rijetko kada. Tako da moguce da ce ti O tek biti..
Kloo TSH mislim da zna često biti povisen u trudnoci ali njega je lako spustiti, pijes tabletice i to je to. Nemoj se pretherano brinuti, samo uzmi terapiju i kontroliraj redovno. Mojoj sestri je u trudnoci skocio na mislim 8 i sve je proslo ok.
Beck hvala ti.Umirila si me. U pon moram nazvati doktora pa pretpostavljam da će me staviti na terapiju.
Cure, nisam pametna... pokrivali smo 7,9,11,13,14 dc najjaca lh bila na 13dc... danas 15dc lh nula bodova... i sada ja neznam dal ima smisla imati odnos ili bolje da danas bude odmor pa odnos nastaviti sutra...??? Nisam vise pametna
Ljube a nezz. Ja bi ti se možda odmorila danas. Ali ako ste od volje možete vi i danas.![]()
Po meni previse odnosa...pa znas da malo spermice treba cuvatinemoj mi zamjeriti hehe ali to sam ja...
Ljube ja bi na tvom mjestu sada svaki drugi dan.
Nema smisla svaki dan, ne stignu se plivači rekuperirati
Klooo ajde pa javi što ti kaže!
Lista za
12.12.2020.
(Ne) čekalice
Klooo ~~~~~~~~~ 43.dc +
IvchyOs ~~~~~~~~ 39.dc
Odbrojavalice
Beck ~~~~~~~~~~ 18.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 16.dc
Garawa ~~~~~~~~ 10.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 10.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 8.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 4.dc
Pozdrav svima... kod mene ovaj ciklus velika zagonetka... lh trakica ni pod mikroskopom ne vidi se ..tako je svijetla ko daO prosla.... peak nisam ulovila!!!!
Hm Ljube a ne znam, tako ti je i meni bio i na kraju ciklus trajao 38 dana - O je bila tek 24dc.
I taj smo ciklus totalno fulali vrijeme akcije upravo zbog toga, savjetujem da nastaviš testirati... Možda O još nije bila.
Čudan ciklus. Plodna sluz na 5dc i od tad ni bu ni mu. Danas nakon odnosa krvarila (svijetla krv). Trakica nemam :/
Lista za
13.12.2020.
(Ne) čekalice
Klooo ~~~~~~~~~ 44.dc +
IvchyOs ~~~~~~~~ 40.dc
Odbrojavalice
Beck ~~~~~~~~~~ 19.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 17.dc
Garawa ~~~~~~~~ 11.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 11.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 9.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 5.dc
Ja fokusiram se na iduci ciklus... od ovog ciklusa nista... sada jedva cekam M i ponovo sa puno nade!!!
Kod mene lh malo potamnio..no nije blizu peaka..
No, nema veze..malo ćemo se poigrati ipak hehe
Ljube čekaj tek je o prošla.
Ivchy...oooo znam kako je...toliko dana se razvuče...super! Hrabro dalje!
Garawa naravno da malo treba pokriti kako da ne hehe.ja evo brojim jos par dana do histero.sutra idem na testiranje covid nadam se da bude negativani da ce nalaz doci na vrijeme.
Uhvatih peak ipak.. ulaa laaa
Lista za
14.12.2020.
(Ne) čekalice
Klooo ~~~~~~~~~ 45.dc +
Odbrojavalice
Beck ~~~~~~~~~~ 20.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 18.dc
Garawa ~~~~~~~~ 12.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 12.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 10.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 6.dc
IvchyOs ~~~~~~~~ 1.dc
Jutro cure. Kako ste?
Beck kako prolaze ovi dani?
Ljube baš mi je žao što nisi uhvatila peak. Samo hrabro u sljedeći ciklus, iako bitno da ste pokrili tako da u slučaju da je ipak bila O da se onda može nešto smučkati.
Garawa uhuuuu za peak. Držim fige.
BelleA a da se čuješ s ginekologom?
Jutro cure!
Kod mene ništa novoga, 4dpo sam tek - znači apsolutno ništa se ne događa.
Ivchy slučajno sam napisala 1.dc a danas si 2dc tako da ide i ispravak liste.
Ljube a nema druge sad nego čekati, vidjet ćeš kasnije ako bude opet sluzi ili ako osjetiš O da tek dolazi baci se u akciju!
Garawa samo vrijedno pokrivajte sada i držimo fige...
Ispravak Liste za
14.12.2020.
(Ne) čekalice
Klooo ~~~~~~~~~ 45.dc +
Odbrojavalice
Beck ~~~~~~~~~~ 20.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 18.dc
Garawa ~~~~~~~~ 12.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 12.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 10.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 6.dc
IvchyOs ~~~~~~~~ 2.dc
Baš lijep peak https://ibb.co/wg4vW7R
Samo da jajasce bude kvalitetno..
Nikada ranije ovako u ciklusu nisam uhvatila peak
Ispravak .. nikada ovako rano u ciklusu
Garawa baš je lipi peak! Ovo će onda biti školski ciklus. Držim fige da završi školski s jednim plusićem na kraju, isto ovako lipim kao i ovaj peak.![]()
A pozitiva me pere baš baš..
Taman ako sve bude ok..mogla bi na Božićno jutro test umočiti..
Sve bi bilo kao u bajci![]()
Ja sam na estrofemu jer je sluznica maternice tanka kaže liječnik, idem i na folikulometrije pa ćemo vidjeti. O bi mogla biti tamo možda u petak, u četvrtak još idem na utz pa ćemo točno znati. Doma imam još nešto LH trakica tako ću svejedno koju pišnuti hahaha![]()
Bila sam i na konzultacijama u IVF, krajem mjeseca zovem da vidim kakva je lista čekanja za 2021. preko hzzo.
Folikul 15, endometrij 5.
Lotus meni je ovaj ciklus kad sam išla na folikulometrije na 10dc endometrij bio 5.5, a folikuli 18 i 16 mm. Već za 2 dana endometrij je bio 7.9mm. Držim fige.![]()
Hvala Klooo, meni je danas 12.DC.
Estrofem 2mg, dva puta dnevno, u četvrtak idem opet pa ćemo vidjet dal će šta promijenit.
Ljube555, estrofem sam danas počela piti zbog tog tankog endometrija. Nismo definirali do kad ću ga piti, znat ću ti više reći za par dana. Ovo je da prvi put pijem išta takve "prirode".
Moj zahvat otpada ovaj ciklus, ovaj mjesec i ove godine...covid pozitivan imam test nista od bolnice. Nemam pojma...