Pokazuje rezultate 1 do 50 od 552

Tema: kad ste zadnji put uzele slobodan dan samo tak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam napisala ono glavno što sam htjela reći... ja sam takva cijeli život, nitko mi nije nametnuo osjećaj moranja bilo čega. Prilično sam svojeglavo išla u sve životne odluke i odabire. Nisam se pravila super domaćica niti to jesam, ne volim kuhati, kolače ne pečem. Anedogtalan apsurd je da oba moja muža tvrde da ja super kuham.
    No u nekoj životnoj fazi unatrag par godina mene je pukla ta grižnja savjesti da sam loša u ovome ili onome, ne trudim se dovoljno... rekla bih da to nije uvijek odgojno uvjetovano, oće nešto biti i do hormona.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    ... nitko mi nije nametnuo osjećaj moranja bilo čega...
    mislim da je ovo suština
    neki su takvi da su prihvatili sve što im se nametnulo i možda zbog toga danas pate, neki su u otporu prema normama cijeli svoj život ili im nije bilo dovoljno snažno nametano, neki su danas osvijestili što im je sve nametnuto i bore se da pomire te norme sa samim sobom
    mislim da je ta borba prilično teška sama po sebi, a da je još teža kada te svi uvjeravaju da borbe nema ili da nema potreba za njom

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da je ta borba prilično teška sama po sebi, a da je još teža kada te svi uvjeravaju da borbe nema ili da nema potreba za njom
    Meni je ovo sukus ovog topica i ono sto pokusavam zapravo reci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •