Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3344

Tema: Pitanja forumašicama medicinske struke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Firma nam je ugovorila u privatnoj poliklinici sistematski, a nakon njega imam pravo na druge usluge u istoj kući uz 60% popusta na redovne cijene… ima doduše neka caka u polici, ali sad sam ih zvala i koliko sam shvatila mogla bih dobiti taj popust. Ali da pričekam da se smiri ovo akutno stanje.
    Ako dobijem MR uz 60% popusta, juhu…

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Firma nam je ugovorila u privatnoj poliklinici sistematski, a nakon njega imam pravo na druge usluge u istoj kući uz 60% popusta na redovne cijene… ima doduše neka caka u polici, ali sad sam ih zvala i koliko sam shvatila mogla bih dobiti taj popust. Ali da pričekam da se smiri ovo akutno stanje.
    Magnetu je svejedno jel akutno ili kronično stanje, ali ljudi u akutnoj fazi obično trpe bolove, teško im je ležati pa se meškolje, onda budu slike loše i nalaz je ponekad teško interpretirati. Zato je bolje pričekati da se smiri upala.
    I sirius i ja smo med struke. Nije da nas nema.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    I MR ce vjerojatni reci da ( srecom ) nije ukljesten zivac i nije nikakva tvorba , nego je sve to zub vremena i nacin zivota. I vozi dalje misko.
    Smrsavi ako imas viska kila, vjezbaj da ojacas misice, odradi fizikalnu kad treba i promjeni posao u neki u kojem hodas.
    Samo hocu reci da MR nije bas hitan , ako kontroliras mjehur i stolicu. Moze i cekati da se upala smiri.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •