Stranica 22 od 44 PrviPrvi ... 12202122232432 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 2184

Tema: Cijepljeni protiv COVID-a i oni koji to žele postati, informacije o testiranjima....

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku
    Betty blue, možeš li ovo pojasniti, please?
    Zašto ne vrijedi stara potvrda (npr. procijepljeni) zbog pozitivnog PCR-a? I kako se to vidi?
    mislim da pozitivan PCR automatski poništava važenje stare potvrde, kao što booster doza cjepiva poništava važenje potvrde izdane temeljem cijepljenja
    e sad, kako provjeriti, ne znam, možda putem one covid go aplikacije
    ja sam zatražila novu potvrdu, pa postoji mogućnost da mi je to poništilo staru
    ali se sjećam da su rekli da svaka izmjena statusa poništava dosadašnju potvrdu i potrebno je izvaditi novu
    ono što je mene iznenadilo je da potvrdu temeljem preboljenja mogu dobiti tek 10. dan od pozitivnog pcr-a, a 10.dan od početka bolesti
    pa tako svoju potvrdu mogu dobiti 18.1, iako prema novim preporukama više nisam u izolaciji

za utjehu, ta potvrda je gotovo beskorisna, tako da ću izdržat do tad

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Hvala ti na odgovoru, betty blue. Reći ću suprugu da vidi sa svojim LOM-om. No, njemu je prošlo i 10 dana od PCR-a, pa će valjda biti ok.
    Jedino mi nije jasno, ako preboljenje vrijedi kraće od procijepljenog statusa, mora li se i onda uzimati nova potvrda?
    Pitam hipotetski, trenutno ni ne znam što vrijedi duže, pogubili su me s ovim promjenama svakih dva dana...

Ps. Za utjehu svima trenutno bolesnima. Suprug je prebolio lako, poput prehlade. Mi ostali se nismo zarazili. Svi drugi smo cijepljeni ili preboljeli u studenom (najmlađe dijete). Pazili smo koliko smo mogli na izolaciju, maske i slično. A i cijepljenje je pomoglo .
    Nadam se da će i svima trenutno bolesnima proći brzo i lako.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da ne ide to automatski
    Bilo je dana nešto na radiju da hrpa njih ima covid free ,a u međuvremenu su imali i koronu.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti na odgovoru, betty blue. Reći ću suprugu da vidi sa svojim LOM-om. No, njemu je prošlo i 10 dana od PCR-a, pa će valjda biti ok.
    Jedino mi nije jasno, ako preboljenje vrijedi kraće od procijepljenog statusa, mora li se i onda uzimati nova potvrda?
    Pitam hipotetski, trenutno ni ne znam što vrijedi duže, pogubili su me s ovim promjenama svakih dva dana...

Ps. Za utjehu svima trenutno bolesnima. Suprug je prebolio lako, poput prehlade. Mi ostali se nismo zarazili. Svi drugi smo cijepljeni ili preboljeli u studenom (najmlađe dijete). Pazili smo koliko smo mogli na izolaciju, maske i slično. A i cijepljenje je pomoglo .
    Nadam se da će i svima trenutno bolesnima proći brzo i lako.
    Kada se šalje zahtjev za izdavanjem covid-potvrde na izborniku se može odabrati potvrda za preboljenje, cijepljenje ili potvrda s najduljim trajanjem. Ako je tm prošlo 10 dana od pozitivnog PCR-a onda slobodno može izvaditi novu (putem e-građana ili u ljekarni).
    Moja potvrda izdana temeljem preboljenja u svibnju prošle godine je automatski prestala vrijediti kada sam primila prvu dozu cjepiva, odnosno morala sam izvući novu. U svakom slučaju, dobro je izvaditi novu potvrdu da ne bi bilo neugodnih situacija.
    Drago mi je da je kod vas sve dobro prošlo!

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Hvala, betty blue.
    Vjerujem da će i drugima pomoći tvoje objašnjenje.

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

11 dana od pozitivnog pcr-a se moze dobiti potvrda

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kod mog malog od 16 klinaca samo je jedan prebolio u zadnjih 6mj.
    Mislila sam da ih je vise.
    Slucajno ostalo u mailu epidemiologa pa sam vidjela

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ina33, trinaestogodisnjak je ostao kuci danas, ne ide u skolu jer ima malo temperature i oseca mucninu.
    Inace prvi put imamo osobu s pozitivnim testom u nekom od decjih odeljenja. Testirace celo odeljenje danas, a vakcinisana deca mogu da nastave da dolaze u skolu.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tx! Jel ono to pfizer3?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mužev nećak nakon 3 tjedna od Johnsona pozitivan, pcr tek za tjedan dana
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 12.01.2022. at 20:34

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sudjelovala sam jutros u Mayo Clinic webinaru preko posla gdje su razgovarali o COVID varijantama, cjepivima i trenutno-raspolozivim lijekovima. Kad mi posalju link na snimku, podijelit cu. Nisam cula nista izuzetno novo, ali bilo je zanimljivo vidjeti neke grafove i brojke. Na danasnji dan se racuna da je samo 1.7% ukupno pozitivnih u SAD-u zarazeno Deltom, a sve ostalo je Omikron koji se stvarno siri kao lud. Predvidjaju da bi moglo znaciti da je ovo kraj pandemije (kad prodje) jer bismo opcenito mogli doci do herd immunityja. No, prije toga, naravno preporucuju i dalje mjere jer, iako izgleda dolazi do smanjenja hospitalizacije zbog (vrlo) ozbiljnih simptoma, broj hospitaliziranih je poprilicno velik (i raste) jer se Omikron puno brze siri. Necijepljeni i dalje puno vise stradavaju od cijepljenih, a sto se cjepiva tice, osobe s boosterom su daleko vise zasticene od onih koji su cijepljeni samo s dvije doze (ili jedne, kod JJ-a). Za sad se cini da Moderna booster ima najbolju zasticenost, a efikasnost Pfizer (boostera) drasticno opada deset tjedana nakon te doze.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 12.01.2022. at 21:22

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kod kceri u razredu jedno dijete trenutno ima kovid. Ona i dva djecaka su close contacts (dijete s pozitivnim testom je, znaci, njihov najblizi kontakt u vrijeme rucka, sto je jedino vrijeme kad su u zatvorenom prostoru bez maske), ali svo troje smiju dolaziti na nastavu s obzirom da su cijepljeni s dvije doze i da se u skoli nose maske. Narucila sam nas na PCR u subotu ujutro, to ce nam biti peti dan (njoj od kontakta s ovim djetetom, a meni od kontakta s kolegicom, pod maskama). Narcuila sam i sina, cisto da nesto ne propusti.

Ja nemam simptome, a kcer je balava vec sedam dana, uz tri negativna kucna testa koji se smatraju pouzdanima.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    Inace prvi put imamo osobu s pozitivnim testom u nekom od decjih odeljenja.
    Amateri

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Baš si i ja mislim... eh, da bar ... u nas, razred najmlađeg mi djeteta je skoro na kolektivnom imunitetu.

Što samo govori koliko je teško u nas ostati negativan ...
    Posljednje uređivanje od Dota : 12.01.2022. at 22:30

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Govorim o nižim razredima osnovne škole, djeci koja ne nose maske, osim u zajedničkim prostorijama. A i to kako tko i kako kad. Takva su nam, naime, pravila.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Tx! Jel ono to pfizer3?
    Jeste. Ceo dan mu je lose, a Noviju (16) je pfizer 3 prosao lakse od pfizer 2.
    Na nasem faksu su odlozili nastavu uzivo do Feb 11. Meni odgovara, imam u ovom semestru 2 predmeta uzivo.
    Ja nesto ne verujem u omicronom izazvan herd immunity. Videcemo.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Znam da je tesko ne zaraziti se tu, saosecam. imamo previse ljudi za koje strepim od zaraze. mi smo do omicrona ziveli na drugoj planeti. Stiglo i do nas.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste. Ceo dan mu je lose, a Noviju (16) je pfizer 3 prosao lakse od pfizer 2.
    Na nasem faksu su odlozili nastavu uzivo do Feb 11. Meni odgovara, imam u ovom semestru 2 predmeta uzivo.
    Ja nesto ne verujem u omicronom izazvan herd immunity. Videcemo.
    Trebala sam dodati tamo da su spominjali herd immunity, ali ipak vjerojatno i uz godisnja cjepiva. No naravno ni oni ne znaju.

Nadam se da je Izi bolje i da ce sve brzo proci.

Kod nas nema odgoda i zatvaranja skola i fakseva za sad. Nesto sitno u Twin Cities/Metro area, a mi se za sad drzimo nekako.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ako malenog 9.god. ostavim doma zbog grlobolje, jel mora imati negativan test da se može slijedeći tjedan vratiti u školu ili to ovisi o pravilima konkretne škole ?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj cappy prvotno napisa Vidi poruku
    Ako malenog 9.god. ostavim doma zbog grlobolje, jel mora imati negativan test da se može slijedeći tjedan vratiti u školu ili to ovisi o pravilima konkretne škole ?
    Kod nas je ovako: do 3 dana roditelj moze ispricati izostanak. Preko 3 dana samo lijecnik, a on po pravilima mora traziti test - brzi antigenski je dovoljan, ne mora bit pcr jer ti je to sad neprovedivo - worst casce scenarij bi ti bio 12 dana izostanka zbog cekanja na rezultat. Kod nas u kvartu med. rada radi brzi antigenski - 100 kn, gotov odmah, walk in, bez narucivanja. Privatno je bitno skuplje. Ako ga boli grlo, to je simptom i po savjesti ne bi smio u skolu pogotovo sto ti mali ne nose maske. I 3 dana ces vidjet sto dalje, jel proslo il treba test.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.01.2022. at 11:13

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Htjela sam reći da je PCR privatno bitno skuplji od tih 100 kn. Toliko nježno pročačkaju u toj medicini rada (u odnosu na kako mojoj tata čačka kućni test) da je ona bila uvjerena da to nešto nije OK - tako da se ne moraš bojati da će malca boljeti.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

vecina antigenskih ide iz brisa nosa, ne nazofarinksa

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Testira bih dijete sa kucnimtestom i konzultirala dr. Oko dalje.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam sad za malca uzela testove na slinu, koje je to oduševljenje kod njega. Mrzi ovaj iz nosa užasno, čak mu je pcr bio lakši

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    Bas ti hvala! Kucni moze isto tako, malo plice? Proizvodjac kaze 2.5 cm, mm nju uvijek raskrvari (ima hemato dg), al strucnjaci nikad. Pomoglo bi mi i da kucni moze tako. Zasas smo se za doma prebacili na pljuvacne da izbjegnemo cackanje po nosu iako su nas u apoteci upozorili da su slabiji u detekciji virusa.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.01.2022. at 12:37

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam sad za malca uzela testove na slinu, koje je to oduševljenje kod njega. Mrzi ovaj iz nosa užasno, čak mu je pcr bio lakši
    Isto, 13 godina, plakanje i odbijanje, a mislila sam da smo beyond that. PCR kod strucnjaka najnormalnije izdrzi i ne drami.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.01.2022. at 12:38

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moj je na opis tog na slinu rekao: super, ja uvijek proizvodim slinu

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja bi ga isto testirala kućnim testom. Bez obzira na pravila, ako je pozitivan, za 3 dana će biti pozitivan ostatak razreda, dok svi dobiju uputnice, termine i rezultate ostat će na kraju cijeli razred 3 tjedna doma. Osim moralnih dvojbi da sam poslala dijete, a nisam ga prvo testirala, to da se ne mogu vratiti u školu toliko dugo bi mi bila puno gora kazna .

Ima li i temperaturu? Makar i 37.1?
    I ako ti na prvom testu bude negativan, ja bih za dan ili dva ponovila - meni je prvi doma bio negativan, ponovila za dva dana - bio pozitivan.

Što se tiče našeg vođenja djece jučer u Mirogojsku na PCR, to kako ćemo držati dijete da mu gurnu štapić je ispao najmanji problem. Ono što se zapravo dogodilo ne bih ni u jednom scenariju zamislila... trebam malo vremena pa ću vam napisati tu krasnu pripovijetku .
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 13.01.2022. at 13:13

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Dijete je doma, a ja sam sklona gledati unaprijed i promisljati sto bi moglo biti kroz koji dan : )

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    Pa sad mojeg malog su jednako čačkali i za brzi i za pcr

Kad je moj pred godinu imal par dana temp doktor ga je sam poslao na brzi, tek tada po negativnom je išo u školu
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 13.01.2022. at 13:31

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ono što se zapravo dogodilo ne bih ni u jednom scenariju zamislila... trebam malo vremena pa ću vam napisati tu krasnu pripovijetku .
    Čekam priču
    Meni slijedi odlazak (s čoporom) pa me zanima što mogu očekivati
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 13.01.2022. at 13:45

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Tvoji su veliki Vrijeska, mada ni veliki od bb nije beba

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Tko bi riskirao odvesti dijete privatno na PCR deseti dan od simptoma?
    Simptome je imamo jedva možda dva dana.
    Antigenski u privatnom labu jučer negativan. Kućni jučer negativan.

Ostali ukućani pozitivni i na kućnom i na PCR-u.

Ali ovo dijete nije moglo dobiti PCR uputnicu i unatoč tome što je imalo simptome treba u izolaciju 20 dana.

Biste li riskirali 550 kn privatni PCR 10. dan u zamjenu za još skoro 2 tjedna doma?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Tko bi riskirao odvesti dijete privatno na PCR deseti dan od simptoma?
    Simptome je imamo jedva možda dva dana.
    Antigenski u privatnom labu jučer negativan. Kućni jučer negativan.

Ostali ukućani pozitivni i na kućnom i na PCR-u.

Ali ovo dijete nije moglo dobiti PCR uputnicu i unatoč tome što je imalo simptome treba u izolaciju 20 dana.

Biste li riskirali 550 kn privatni PCR 10. dan u zamjenu za još skoro 2 tjedna doma?
    Ne
    Njemu je bio kucni pozitivan ranije?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ne, on je na PCR išao 8. dan

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne, on je na PCR išao 8. dan
    Steta da mu kucni niste radili. I onda ste ga jos vodili tako kasno na pcr.
    Bez pcr-a ga je dr.mogla pisati kao vjerojatno pozitivnog obzirom na simptome.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo sad ću napisati cijelu priču.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

U prošlu srijedu navečer djeca zakure, nos curi, glavobolja i slično.
    U četvrtak samo sinu napravim kućni test - pozitivan je.
    U četvrtak je neradni dan.
    U petak zovem njihovu doktoricu (još su svi troje kod pedijatra) - kaže mi ne mogu te naručiti na test brzo, nudi mi za puno dana, probaj sama preko aplikacije. Jeste vi poslali uputnice? Jesam.

Zovem i zovem satima, i stalno gledam u aplikaciju, i šaljem mail na račun informacije "školska djeca imaju prednost"... sve što uspijem dobiti je srijeda - dakle 8. dan od simptoma.

Jučer idemo tamo bojeći se kako ćemo ih držati, dođemo na red, kažu nam: "Naručeni ste, ali samo jedno dijete ima uputnicu. Uzet ćemo njemu bris. Parkirajte sa strane i zovite doktoricu da vam pošalje uputnicu i za drugo dvoje".
    Parkiramo i zovemo, zovemo, zovemo... dobijemo: "Da, samo sam ti za sina mogla poslali PCR, za cure antigenski jer su nam ograničili za djecu PCR testove, a on ima povijest svega od prije pa sam njemu stavila". Milion upitnika iznad glave... Ali dobro, ja sam razumna i puna duha. Kaže mi: "Vrati se u red i pitaj da im uzmu antigenski". Vratimo se, "Ne ne radimo ovdje antigenski, na drugim lokacijama".

Otvorim net, tražim aplikaciju za antigenske, prvi termin za pet dana za antigenski. Zovem privatni lab, ima termin za 2 sata. Parkiramo kraj udaljenog šumarka, djeca zaspala u autu, čekamo 2 sata uz povremeno otvaranje prozora i disanje šumskog zraka. Nadam se da nikoga nismo zarazili virusima iz našeg auta, ali nisam vidjela niti ikoga da prolazi tuda.

2 sata kasnije... odemo u privatni lab, obje negativne na antigenskom. Malo poslije sin dobije pozitivan PCR. Pošaljem sve doktorici. Njemu veli izolacija do tada, za njih ništa ne možemo... nema veze što su imale simptome, moraju u izolaciju od mojih i muževih 10 + 10 dana.

Razmišljam hoću li dobiti živčani slom... zovem tri frendice. Dvije bez problema ovaj i prošli tjedan dobile PCR za djecu i sve riješile. Treća popi... na sto pozivanja i termine za 8 dana, platila 4 privatna PCR-a. Kaže mi, idi privatno, možda je još pozitivna.

Zovem 4 laba preko sat vremena, svi stalno zauzeti, kad ih dobijem... termini za PCR tek u ponedjeljak. Odbijem. Jedni mi ponudili sutra ujutro. Zapisala sam se. Samo ovu školsku curu, ovu vrtićku neću.

I sad vas, moje najdraže krdo pitam, da odem ili otkažem? Simptome je imala sigurno, iste kao i brat kojem je PCR jučer bio pozitivan.
    Jedino njemu jesam napravila kućni, a njoj nisam. A što i da jesam - ne bi mi ništa vrijedio kad nije imala pozitivan antigenski, a PCR nije ni dobila.

Pozitivan test bi joj donio 6 dana u školi umjesto doma + jedan vikend izvan kuće umjesto doma + potvrdu za idućih 120 dana spasa od izolacije.
    Negativan test bi meni odnio 550 kuna za džabe.

Ako uopće ne odem dobivam priliku za osmisliti nove aktivnosti za bondanje s djecom u milijarditoj izolaciji, izmjeriti koliko još imam živaca za homeschooling i isplanirati našu selidbu u Kinu koja mi je jedina država na svijetu koja mi se trenutno sviđa .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure, hvala vam na brizi i podrsci
    Sorry nisam se stigla ranije javiti jer je doma kombinacija posao-on line skola-kuhanje.

Dakle, kod nas je situacija jako dobra. Prosli smo lišo, što bi se reklo.
    Muz pozitivan samo 1.dan niska temp. (slucajno zamijetili jer smo extra pazili zbog odlaska djece na placeni aranzman), sve ostale dane ama bas nista ni grlobolja, bi glavobolja, ni smrcanje, nista.
    Isto tako ni ja, ni djeca, nijednog simptoma. Pcr negativan i meni i djeci.

Čudom smo uspjeli izbjeci zarazu.

U nasem slucaju ovo je ispala smijurija i najzahtjevniji dio bio je poslozit od kuce nase poslove i djecju on line skolu.

Svasta nesto bih jos pisala o tim kucnim testovima i njihovoj beskorisnosti u ovoj fazi pandemije, ali sad fakat ne stignem nadugacko, idem se dalje gombat s poslom.

Ukratko muz je testirao kucne testove iz radoznalosti u svim fazama prije pcr-a, tijekom zaraze i nakon toga par dana nula bodova, nula. Stalno negativan i njemu i svim nasim
    frendovima koji imaju ovaj blagi oblik covida maltene bez simptoma (vjerujemo da se radi o omikronu). Svi do jednog su bili neg na kucnom, a poz na pcr-u.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja ti imam bolju priču Lili. Frendica čiji ukućani pozitivni na PCR-u napravila kućni i pozitivan je.
    Ne da joj se čekati PCR za hrpu dana, ode samo par sati kasnije privatno na antigenski (jer ih sada kao priznaju) - tamo u labu negativna.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

BB ja bi otisla privatno, pogotovo kad ste vec imali tako puno izolacija do sada.
    Bez komentara sam na vasu doktoricu.

Lijecnici sada u nacelu daju puno lakse uputnice za pcr, ako je 1 clan kucanstva pozitivan jer je velika sansa da je jos netko u obitelji pozitivan.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

A Lili jeste vi dobili tih 10 dana izolacije od MM-ovih 10 dana od zaraze?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja ti imam bolju priču Lili. Frendica čiji ukućani pozitivni na PCR-u napravila kućni i pozitivan je.
    Ne da joj se čekati PCR za hrpu dana, ode samo par sati kasnije privatno na antigenski (jer ih sada kao priznaju) - tamo u labu negativna.
    O Boze...svega ima...
    Nama su kucni totalno razocaranje.
    Pa su rekli da kucni ne reagiraju na omikron na poc.zaraze nego prvo pcr ppz., pa za par dana i brzi bude poz.

Pa je i to muz probao, ma nista, stalno negativan. Njesra zesce.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A Lili jeste vi dobili tih 10 dana izolacije od MM-ovih 10 dana od zaraze?
    Da.
    No, moji s posla ionako tjeraju na rad od kuce, ako je bilo tko doma poz.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.01.2022. at 17:30

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ok, tenks. Iako sam se nadala da ćeš reći da niste dobili pa da nazovem svoju i kažem da mi je krivo rekla .
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 13.01.2022. at 17:31

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ok, tenks. Iako sam se nadala da ćeš reći da niste dobili pa da nazovem svoju i kažem da mi je krivo rekla .
    jos i te stalne promjene pravila, pa to ne mozes vise ni skuzit. najbolje pitat dr.oni znaju i odredjuju.

Drzte se!

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ne pitam više ništa doktore .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ne pitam više ništa doktore .
    A ima ih i svakakvih fakat kao i u svakoj profesiji.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

BB - odi na pcr. Mozes samo 500kn izgubit. A opet ak je brat jos jucer bio pozitivan sansa je i da će ona bit sutra. Ne znaš ako ne probaš
    Posljednje uređivanje od sillyme : 13.01.2022. at 18:12

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Tenks Silly, mislim da i hoću.

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    A ima ih i svakakvih fakat kao i u svakoj profesiji.
    Ma i to… nego više, mislim da ni oni sami trenutno ne znaju ni kako se zovu. To ja pokazujem razumijevanje .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •